Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Рідкісні видання (42)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=613.2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 286
Показані документи з 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.
61:796/799
К 17


    Калинський, М. І.
    Якщо хочеш бути здоровим [Текст] / М. І. Калинський. - Київ : Знання, 1990. - 48 с. - (Природа - людина - здоров’я : темат. цикл "здоров’я" ; № 9)
УДК

MeSH-головна:
ЗДОРОВЫЙ ОБРАЗ ЖИЗНИ -- HEALTH BEHAVIOR
ПИЩА ЗДОРОВАЯ -- HEALTH FOOD
Примірників всього: 5
КСХ (5)
Вільні: КСХ (5)

Знайти схожі

2.
613.2
Б 12


    Бабов, Д. М.
    Як харчуватися людині похилого віку [Текст] / Д. М. Бабов. - Київ : Здоров’я, 1977. - 37 с.
УДК

MeSH-головна:
ПОЖИЛЫХ ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЧЕСКИЕ ФЕНОМЕНЫ -- ELDER NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA
ПИТАНИЯ КОНТРОЛЬ -- NUTRITION SURVEYS (методы)
ПОЖИЛЫЕ -- AGED
Примірників всього: 3
НА (1), КСХ (2)
Вільні: НА (1), КСХ (2)

Знайти схожі

3.
613.2
Э 34


    Эйхлер, В.
    Яды в нашей пище [Текст] = Gift in unserer Nahrung : взрывная волна токсикантов окружающей среды в пищевых цепях : избранные аспекты, факты и аргументы (с аллегорическим послесловием из Иоганна Вольфганга Гете) / В. Эйхлер ; пер. с нем.: Г. И. Лойдиной, В. А. Турчаниновой ; под ред. Б. Р. Стригановой. - Москва : Мир, 1985. - 212, [2] с. : ил.
УДК

MeSH-головна:
ОКРУЖАЮЩАЯ СРЕДА И ЗДРАВООХРАНЕНИЕ -- ENVIRONMENT AND PUBLIC HEALTH
ЯДЫ -- POISONS (вредные воздействия)
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ БЕЗОПАСНОСТЬ -- FOOD SAFETY
Дод.точки доступу:
Лойдина, Г. И. \пер.\
Турчанинова, В. А. \пер.\
Стриганова, Б. Р. \ред.\

Примірників всього: 3
КСХ (3)
Вільні: КСХ (3)

Знайти схожі

4.
613.2
Б 90


    Бузник, И. М.
    Энергетический обмен и питание [Текст] / И. М. Бузник. - Москва : Медицина, 1978. - 336 с. : ил.
УДК

MeSH-головна:
ПИТАНИЯ ПРОЦЕССЫ -- NUTRITION PROCESSES
Примірників всього: 1
НА (1)
Вільні: НА (1)

Знайти схожі

5.
613.2
К 88


    Кудашева, В. А.
    Чудесная диета, или Как стать стройным [Текст] / В. А. Кудашева. - Москва : Просвещение, 1991. - 64 с. : ил. - Библиогр.:с.63
УДК

MeSH-головна:
ДИЕТОЛОГИЯ -- DIETETICS (методы, обучение, тенденции)
Примірників всього: 3
КСХ (3)
Вільні: КСХ (3)

Знайти схожі

6.
613.2
Г 19


    Ганушова, И. Т.
    Чего не знала Венера Вестоницкая [Текст] / И. Т. Ганушова, П. Шмолик. - Москва : Физкультура и спорт, 1984. - 114 с. - (Физкультура и здоровье)
УДК

MeSH-головна:
ЗДОРОВЫЙ ОБРАЗ ЖИЗНИ -- HEALTH BEHAVIOR
Дод.точки доступу:
Шмолик, П.

Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

7.
613.2
Р 64


    Розанцев, Э. Г.
    Химия и продовольствие [Текст] / Э. Г. Розанцев. - Москва : Знание, 1984. - 64 с. - (Новое в жизни, науке, технике. Серия "Химия" ; 5). - Библиогр.: с. 63
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
ХИМИЯ -- CHEMISTRY (методы)
Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

8.
613.2
Х 46


   
    Химический состав пищевых продуктов [Текст]. Справочные таблицы содержания аминокислот, жирных кислот, витаминов, органических кислот и углеводов / ред.: М. Ф. Нестерин, И. М. Скурихин. - Москва : Пищевая пром-сть, 1979. - 248 с.
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
СПРАВОЧНИКИ -- REFERENCE BOOKS
Дод.точки доступу:
Нестерин, М. Ф. \ред.\
Скурихин, И. М. \ред.\

Примірників всього: 2
КСХ (2)
Вільні: КСХ (2)

Знайти схожі

9.
613.2
Щ 96


    Щупак, Н. Б.
    Харчування хворої людини [Текст] / Н. Б. Щупак, Г. А. Дунаєвський. - Київ : Здоров’я, 1973. - 196 с.
УДК

MeSH-головна:
ДИЕТОТЕРАПИЯ -- DIET THERAPY (методы)
Дод.точки доступу:
Дунаєвський, Г. А.

Примірників всього: 4
НА (1), КСХ (3)
Вільні: НА (1), КСХ (3)

Знайти схожі

10.
613.2
С 77


    Стародубова, Т. Ф.
    Харчування учнів професійно-технічних училищ / Т. Ф. Стародубова, Л. С. Шибаева. - Київ : Здоров’я, 1977. - 56 с. - (Раціональне харчування)
УДК

MeSH-головна:
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES (методы, обучение)
УЧЕБНЫЕ ЗАВЕДЕНИЯ -- SCHOOLS (организация и управление)
Дод.точки доступу:
Шибаева, Л. С.

Примірників всього: 3
КСХ (3)
Вільні: КСХ (3)

Знайти схожі

11.
613.2
С 16


    Салій, Н. С.
    Харчування трудівників села [Текст] / Н. С. Салій, О. М. Ткаченко. - Київ : Здоров’я, 1990. - 56 с. - (Медична бібліотечка колгоспника)
УДК

MeSH-головна:
ПИТАНИЯ КОНТРОЛЬ -- NUTRITION SURVEYS
СЕЛЬСКОГО НАСЕЛЕНИЯ ЗДОРОВЬЕ -- RURAL HEALTH
Дод.точки доступу:
Ткаченко, О. М.

Примірників всього: 2
КСХ (2)
Вільні: КСХ (2)

Знайти схожі

12.
613.2
С 51


    Смоляр, В. І.
    Харчування механізатора / В. І. Смоляр. - Київ : Здоров’я, 1978. - 46 с. - (Медична бібліотечка колгоспника)
УДК

Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

13.
613.2
Д 25


    Дев’ятка, Д. Г.
    Харчування людей розумової праці / Д. Г. Дев’ятка. - Київ : Здоров’я, 1977. - 38 с. - (Раціональне харчування)
УДК

MeSH-головна:
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES (методы, обучение)
УТОМЛЕНИЕ УМСТВЕННОЕ -- MENTAL FATIGUE (диетотерапия)
Примірників всього: 6
ХР (1), КСХ (5)
Вільні: ХР (1), КСХ (5)

Знайти схожі

14.
613.2
С 51


    Смоляр, В. І.
    Харчування в умовах радіонуклідного забруднення / В. І. Смоляр. - Київ : Здоров’я, 1991. - 32 с.
УДК

MeSH-головна:
РАДИОАКТИВНЫЕ ЭЛЕМЕНТЫ -- ELEMENTS, RADIOACTIVE (анализ, вредные воздействия, токсичность)
ПИТАНИЯ КОНТРОЛЬ -- NUTRITION SURVEYS (использование, методы, статистика, тенденции)
Примірників всього: 5
КСХ (5)
Вільні: КСХ (5)

Знайти схожі

15.
613.2
Щ 96


    Щупак, Н. Б.
    Харчування і здоров’я людини / Н. Б. Щупак, Г. А. Дунаєвський. - Київ : Здоров’я, 1977. - 136 с. - (Твоє здоров’я)
УДК

MeSH-головна:
ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ЗДОРОВЬЕ -- HEALTH
Дод.точки доступу:
Дунаєвський, Г. А.

Примірників всього: 4
КСХ (4)
Вільні: КСХ (4)

Знайти схожі

16.
613.2
Д 83


    Дунаєвський, Г. А.
    Харчовий блок лікарні / Г. А. Дунаєвський, О. І. Котов. - Київ : Здоров’я, 1977. - 112 с. - (Бібліотека середнього медичного працівника)
УДК

MeSH-головна:
БОЛЬНИЦЫ ОБОРУДОВАНИЕ И СНАБЖЕНИЕ -- EQUIPMENT AND SUPPLIES, HOSPITAL (снабжение и распределение)
ПИТАНИЯ СЛУЖБА В БОЛЬНИЦАХ -- FOOD SERVICE, HOSPITAL (организация и управление)
Дод.точки доступу:
Котов, О. І.

Примірників всього: 6
НА (1), КСХ (5)
Вільні: НА (1), КСХ (5)

Знайти схожі

17.
613.2
П 76


    Припутіна, Л. С.
    Харчові продукти в харчуванні людини [Текст] / Л. С. Припутіна, В. Б. Білоцька. - Київ : Здоров’я, 1981. - 80 с. - (Раціональне харчування)
УДК

MeSH-головна:
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES (методы, обучение)
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование)
Дод.точки доступу:
Білоцька, В. Б.

Примірників всього: 4
КСХ (4)
Вільні: КСХ (4)

Знайти схожі

18.
613.2
С 87


    Струтинский, Ф. А.
    Физиологически адекватное питание и здоровье [Текст] / Ф. А. Струтинский ; Ин-т физиологии и санокреатологии АН Республики Молдова . - Кишинев : Штиинца, 2006. - 408 с. : табл. - Библиогр.: с. 387-404. - ISBN 978-9975-62-055-0
УДК

MeSH-головна:
ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA
Анотація: В Институте Физиологии и Санокреатологии АН Молдовы академиком Фурдуй Ф.И. впервые разработаны основы нового направления в биомедицине - санокреатологии - науке о целенаправленном формировании и поддержании здоровья в соответствии с образом жизни и экологическими условиями существования человека. Важная роль в реализации этой важнейшей задачи отводится вопросам питания. В монографии представлена система питания, адекватная метаболическим и психофизиологическим особенностям человека, по существу являющаяся первой попыткой создания системы саногенного питания. Уникальность предложенной системы заключается в том, что она максимально индивидуализирована, и каждый, кто заинтересован в физиологически адекватном питании, следуя описанным принципам, сможет адаптировать её под свои собственные особенности. Это будет способствовать формированию крепкого и стабильного здоровья, высокой трудоспособности, обеспечению продолжительной жизни. Книга рассчитана на физиологов, медиков, диетологов, санокреатологов и широкий круг населения, заинтересованного в улучшении собственного здоровья
Дод.точки доступу:
Ин-т физиологии и санокреатологии АН Республики Молдова

Примірників всього: 1
НА (1)
Вільні: НА (1)

Знайти схожі

19.
613.2
З-91


    Зубар, Н. М.
    Фізіологія харчування [Текст] : практикум : навч. посіб. / Н. М. Зубар, Ю. В. Руль, М. К. Булгакова. - Київ : Центр учбової літ., 2018. - 208 с. - Рек. МОН України (лист №2/1145 від 10.07.2014 р.). - Бібліогр.: с. 205-207. - ISBN 978-611-01-0423-4
УДК

MeSH-головна:
ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES (обучение)
Анотація: У навчальному посібнику висвітлено сучасний стан наук про харчування, принципи раціонального та адекватного харчування різних категорій населення, фізіологічні основи харчування здорових людей, осіб з групи ризику та хворих. Практикум сприяє підготовці спеціалістів з високим рівнем теоретичних знань та практичних навичок. Забезпечує дистанційне навчання, містить блок інформації, самостійну практичну роботу і спрямований на самовдосконалення та творчий пошук.
Дод.точки доступу:
Руль, Ю. В.
Булгакова, М. К.

Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Вільні: ЧЗ (1)

Знайти схожі

20.
613.2
В 58


    Власенко, В. В.
    Фізіологія та гігієна харчування [Текст] : навч. посіб. / В. В. Власенко, І. Г. Власенко ; рец.: М. Ю. Макарчук, Г. К. Палій. - Вінниця : Меркьюрі-Поділля, 2012. - 300 с. - Гриф надано МОН України (лист № 1.4/18—Г-1478 від 23.06.2008 р.). - Бібліогр.: с. 293-295. - ISBN 978-966-2696-22-6
Примітки про походження:
Прим. 521294 : з б-ки Палія Г. К.
УДК

MeSH-головна:
ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA
ГИГИЕНА -- HYGIENE (обучение)
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES (методы, организация и управление)
Анотація: У навчальному посібнику розкрито будову та функції основних систем організму, фізіолого-гігіснічний вплив їжі та окремих нутріснтів, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, та складання раціонів харчування. Посібник призначений для студентів напряму підготовки «Харчові технології та інженерія»
Дод.точки доступу:
Власенко, І. Г.
Макарчук, М. Ю. \рец.\
Палій, Г. К. \рец.\

Примірників всього: 1
НА (1)
Вільні: НА (1)

Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)