Пошуковий запит: (<.>U=613.2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 286
Показані документи з 1 по 20 |
|
>1.
| 613.2 B18
Balch, Phyllis A.. Prescription for Dietary Wellness [Text] / Phyllis A. Balch ; ed. Cheryl Keene. - Greenfield [USA] : Prescription Books for Health, 1992. - 318 p. - ISBN 0-942023-02-1
MeSH-головна: ДИЕТОТЕРАПИЯ -- DIET THERAPY Дод.точки доступу: Keene, Cheryl \ed.\
Примірників всього: 3 ІЛ (3) Вільні: ІЛ (3) Знайти схожі
|
>2.
| 613.2 B96
Burton, Benjamin T.. Human Nutrition [Text] : Formerly the Heinz Handbook of Nutrition. A Textbook of Nutrition in Health and Disease / Benjamin T. Burton. - 4th ed. - New York : McGraw-Hill Book Company, 1988. - 611 p. - ISBN 0-07-009283-4
MeSH-головна: ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES (обучение) ДИЕТОТЕРАПИЯ -- DIET THERAPY Дод.точки доступу: Foster, Willis R.
Примірників всього: 4 ІЛ (4) Вільні: ІЛ (4) Знайти схожі
|
>3.
| 613.2 C56
Christian, Janet L.. Nutrition for Living [Text] / Janet L. Christian. - 2nd ed. - Menlo Park [USA] : Benjamin/Cummings, 1985. - 493 p. - ISBN 0-8053-2006-7
MeSH-головна: НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES Дод.точки доступу: Greger, Janet L.
Примірників всього: 1 ІЛ (1) Вільні: ІЛ (1) Знайти схожі
|
>4.
| 613.2 D98
Dykstra, John Jefferson. Infection Control for Lodging and Food Service Establishments [Text] / John Jefferson Dykstra. - New York : John Wiley & Sons, 1990. - 178 p. - ISBN 0-471-62317-2
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ БЕЗОПАСНОСТЬ -- FOOD SAFETY ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION (методы) ПИЩЕВЫЕ ИНФЕКЦИИ И ИНТОКСИКАЦИИ -- FOODBORNE DISEASES
Примірників всього: 1 ІЛ (1) Вільні: ІЛ (1) Знайти схожі
|
>5.
| 613.2 F33
Feeding from Toddlers to Adolescence [Text]. - [S. l.] : Nestle Nutrition Services, 1996. - 35 p. - (Nestle Nutrition Workshop Series ; vol. 37)
MeSH-головна: ДЕТЕЙ ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- CHILD NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA
Примірників всього: 1 ІЛ (1) Вільні: ІЛ (1) Знайти схожі
|
>6.
| 613.2 F66
Fletcher, Horace. The A.B.-Z. of our own Nutrition [Text] / Horace Fletcher. - New York : Stokes, 1907. - 426 p. - (A.B.C. Life Series)
MeSH-головна: НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
Примірників всього: 1 ІЛ (1) Вільні: ІЛ (1) Знайти схожі
|
>7.
| 613.2 H66
Hiltz, Mary. Nutrition [Text] : An Introductory Text / Mary Hiltz. - Toronto : Macmillan, 1955. - 175 p.
MeSH-головна: НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
Примірників всього: 1 ІЛ (1) Вільні: ІЛ (1) Знайти схожі
|
>8.
| 613.2 L87
Long Term Consequences of Early Feeding [Text]. - [S. l.] : Nestle Nutrition Services, 1995. - 38 p. - (Nestle Nutrition Workshop Series ; № 36)
MeSH-головна: ПИТАНИЯ ДЕТЕЙ НАУЧНЫЕ ОСНОВЫ -- CHILD NUTRITION SCIENCES ДЕТЕЙ ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- CHILD NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA
Примірників всього: 1 ІЛ (1) Вільні: ІЛ (1) Знайти схожі
|
>9.
| 613.2 M78
Modern Nutrition in Health and Disease [Text] / ed. Maurice E. Shils et al. - 8th ed. - Baltimore : Williams and Wilkins, 1994. Vol. 1. - 923 p. - ISBN 0-8121-1485-X Continuing pagination
MeSH-головна: ДИЕТОТЕРАПИЯ -- DIET THERAPY НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES Дод.точки доступу: Shils, Maurice E. \ed.\
Примірників всього: 1 ІЛ (1) Вільні: ІЛ (1) Знайти схожі
|
>10.
| 613.2 M78
Modern Nutrition in Health and Disease [Text] / ed. Maurice E. Shils et al. - 8th ed. - Baltimore : Williams and Wilkins, 1994. Vol. 2. - 927-1657 p. - ISBN 0-8121-1485-X Continuing pagination
MeSH-головна: НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES ДИЕТОТЕРАПИЯ -- DIET THERAPY Дод.точки доступу: Shils, Maurice E. \ed.\
Примірників всього: 1 ІЛ (1) Вільні: ІЛ (1) Знайти схожі
|
>11.
| 613.2 M99
Mycotoxins in Dairy Products [Text] / ed. Hans P. Van Egmond. - London : Elsevier Applied Science, 1989. - 272 p. - ISBN 1-85166-369-X
MeSH-головна: МИКОТОКСИНЫ -- MYCOTOXINS ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION Дод.точки доступу: Van Egmond, Hans P. \ed.\
Примірників всього: 1 ІЛ (1) Вільні: ІЛ (1) Знайти схожі
|
>12.
| 613.2 V65
Villiers, A. Aliments Sucrés [Text] : aliments stimulants : traité des falsifications et altérations des substances alimentaires / A. Villiers, E. Collin, M. Fayolle. - 2-e éd. revue et augmentée. - Paris : Doin O. et Fils, 1909. - 395 p. : il. 206
MeSH-головна: УГЛЕВОДЫ ПИЩЕВЫЕ -- DIETARY CARBOHYDRATES ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION Дод.точки доступу: Collin, E. Fayolle, M.
Примірників всього: 1 ІЛ (1) Вільні: ІЛ (1) Знайти схожі
|
>13.
| 613.2 W54
Wenck, Dorothy. Nutrition [Text] : The Challenge of Being Well Nourished / Dorothy Wenck, Martin Baren, Sat Paul Dewan. - 2nd ed. - Reston [USA] : Reston Publishing Company, 1983. - 642 p. - ISBN 0-8359-5063-8
MeSH-головна: НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES Дод.точки доступу: Baren, Martin Dewan, Sat Paul
Примірників всього: 1 ІЛ (1) Вільні: ІЛ (1) Знайти схожі
|
>14.
| 613.2 W 64
WHO (World Health Organization). Evaluation of certain contaminants in food [Text] : seventy-second report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2011. - 105 p. - (WHO Technical Report Series ; 959). - ISBN 978 92 4 120956 5
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION (профилактика и контроль) АКРИЛАМИД -- ACRYLAMIDE (токсичность) МЫШЬЯК -- ARSENIC (токсичность) ТРИХОТЕЦЕНЫ -- TRICHOTHECENES (токсичность) ФУРАНЫ -- FURANSFURANS (токсичность) РТУТЬ -- MERCURY (токсичность) ПЕРХЛОРАТЫ -- PERCHLORATES (токсичность) РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
Примірників всього: 1 ІЛ (1) Вільні: ІЛ (1) Знайти схожі
|
>15.
| 613.2 W 64
WHO (World Health Organization). Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : seventy-third report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2011. - 226 p. - (WHO Technical Report Series ; 960). - ISBN 978 92 4 120960 1
MeSH-головна: ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS (анализ, токсичность) ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (анализ, токсичность) РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT (вредные воздействия)
Примірників всього: 1 ІЛ (1) Вільні: ІЛ (1) Знайти схожі
|
>16.
| 613.2 W64
WHO (World Health Organization). Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : seventy-seventh report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2013. - 75 p. - (WHO Technical Report Series ; 983). - ISBN 978 92 4 120983 0
MeSH-головна: ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (анализ, токсичность) (вредные воздействия) РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS (анализ, токсичность)
Примірників всього: 1 ІЛ (1) Вільні: ІЛ (1) Знайти схожі
|
>17.
| 613.2 W64
WHO (World Health Organization). Evaluation of Certain Food Additives [Text] : seventy-ninth report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2014. - 124 p. - (WHO Technical Report Series ; 990). - ISBN 978-92-4-120990-8
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION (анализ, профилактика и контроль) ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (токсичность) ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS (анализ, токсичность) ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT Анотація: Еxpression of any opinion whatsoever on the part of the World Health Organization concerning the legal status of any country, territory, city or area or of its authorities, or concerning the delimitation of its frontiers or boundaries. Dotted and dashed lines on maps represent approximate border lines for which there may not yet be full agreement. The mention of specific companies or of certain manufacturers’ products does not imply that they are endorsed or recommended by the World Health Organization in preference to others of a similar nature that are not mentioned. Errors and omissions excepted, the names of proprietary products are distinguished by initial capital letters. All reasonable precautions have been taken by the World Health Organization to verify the information contained in this publication. However, the published material is being distributed without warranty of any kind, either expressed or implied. The responsibility for the interpretation and use of the material lies with the reader. In no event shall the World Health Organization be liable for damages arising from its use. This publication contains the collective views of an international group of experts and does not necessarily represent the decisions or the policies of the World Health Organization
Примірників всього: 1 ІЛ (1) Вільні: ІЛ (1) Знайти схожі
|
>18.
| 613.2 W64
WHO (World Health Organization). Evaluation of Certain Food Additives [Text] : seventy-sixth report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2012. - 183 p. - (WHO Technical Report Series ; 974). - ISBN 978 92 4 120974 8
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (анализ, токсичность) ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS (вредные воздействия) РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
Примірників всього: 1 ІЛ (1) Вільні: ІЛ (1) Знайти схожі
|
>19.
| 613.2 W64
WHO (World Health Organization). Evaluation of Certain Food Additives [Text] : sixty-ninth report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2009. - 208 p. - (WHO Technical Report Series ; no. 952). - ISBN 978 92 4 120952 6
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION (анализ, профилактика и контроль) ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (анализ, вредные воздействия) ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS (анализ, вредные воздействия) ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
Примірників всього: 1 ІЛ (1) Вільні: ІЛ (1) Знайти схожі
|
>20.
| 613.2 W64
WHO (World Health Organization). Evaluation of Certain Food Additives [Text] : seventy-first report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2009. - 80 p. - (WHO Technical Report Series ; 956). - ISBN 978 92 4 120956 4
MeSH-головна: ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS (анализ, токсичность) ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION (анализ) ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (токсичность)
Примірників всього: 1 ІЛ (1) Вільні: ІЛ (1) Знайти схожі
|
|
|