Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Рідкісні видання (42)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=613.2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 286
Показані документи з 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.
613.2
Д 14


    Д’Адамо, П.
    4 группы крови - 4 пути к здоровью [Текст] : пер. с англ. / П. Д’Адамо, К. Уитни. - 2-е изд. - Минск : Попурри, 2001. - 416 с. : ил. - (Здоровье в любом возрасте). - ISBN 985-438-550-7
УДК

MeSH-головна:
КРОВИ ГРУПП АНТИГЕНЫ -- BLOOD GROUP ANTIGENS (анализ, метаболизм, физиология)
ДИЕТА -- DIET
Дод.точки доступу:
Уитни, К.

Примірників всього: 1
НА (1)
Вільні: НА (1)

Знайти схожі

2.
613.2
V65


    Villiers, A.
    Aliments Sucrés [Text] : aliments stimulants : traité des falsifications et altérations des substances alimentaires / A. Villiers, E. Collin, M. Fayolle. - 2-e éd. revue et augmentée. - Paris : Doin O. et Fils, 1909. - 395 p. : il. 206
УДК

MeSH-головна:

УГЛЕВОДЫ ПИЩЕВЫЕ -- DIETARY CARBOHYDRATES
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION
Дод.точки доступу:
Collin, E.
Fayolle, M.

Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

3.
613.2
W 64


    WHO (World Health Organization).
    Evaluation of certain contaminants in food [Text] : seventy-second report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2011. - 105 p. - (WHO Technical Report Series ; 959). - ISBN 978 92 4 120956 5
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION (профилактика и контроль)
АКРИЛАМИД -- ACRYLAMIDE (токсичность)
МЫШЬЯК -- ARSENIC (токсичность)
ТРИХОТЕЦЕНЫ -- TRICHOTHECENES (токсичность)
ФУРАНЫ -- FURANSFURANS (токсичность)
РТУТЬ -- MERCURY (токсичность)
ПЕРХЛОРАТЫ -- PERCHLORATES (токсичность)
РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

4.
613.2
W64


    WHO (World Health Organization).
    Evaluation of Certain Food Additives [Text] : seventy-first report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2009. - 80 p. - (WHO Technical Report Series ; 956). - ISBN 978 92 4 120956 4
УДК

MeSH-головна:
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS (анализ, токсичность)
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION (анализ)
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (токсичность)
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

5.
613.2
W64


    WHO (World Health Organization).
    Evaluation of Certain Food Additives [Text] : sixty-ninth report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2009. - 208 p. - (WHO Technical Report Series ; no. 952). - ISBN 978 92 4 120952 6
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION (анализ, профилактика и контроль)
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (анализ, вредные воздействия)
ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS (анализ, вредные воздействия)
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

6.
613.2
W64


    WHO (World Health Organization).
    Evaluation of Certain Food Additives [Text] : seventy-sixth report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2012. - 183 p. - (WHO Technical Report Series ; 974). - ISBN 978 92 4 120974 8
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (анализ, токсичность)
ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS
(вредные воздействия)
РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

7.
613.2
W64


    WHO (World Health Organization).
    Evaluation of Certain Food Additives [Text] : seventy-ninth report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2014. - 124 p. - (WHO Technical Report Series ; 990). - ISBN 978-92-4-120990-8
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION (анализ, профилактика и контроль)
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (токсичность)
ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS (анализ, токсичность)
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT
Анотація: Еxpression of any opinion whatsoever on the part of the World Health Organization concerning the legal status of any country, territory, city or area or of its authorities, or concerning the delimitation of its frontiers or boundaries. Dotted and dashed lines on maps represent approximate border lines for which there may not yet be full agreement. The mention of specific companies or of certain manufacturers’ products does not imply that they are endorsed or recommended by the World Health Organization in preference to others of a similar nature that are not mentioned. Errors and omissions excepted, the names of proprietary products are distinguished by initial capital letters. All reasonable precautions have been taken by the World Health Organization to verify the information contained in this publication. However, the published material is being distributed without warranty of any kind, either expressed or implied. The responsibility for the interpretation and use of the material lies with the reader. In no event shall the World Health Organization be liable for damages arising from its use. This publication contains the collective views of an international group of experts and does not necessarily represent the decisions or the policies of the World Health Organization
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

8.
613.2
W64


    WHO (World Health Organization).
    Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : seventy-seventh report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2013. - 75 p. - (WHO Technical Report Series ; 983). - ISBN 978 92 4 120983 0
УДК

MeSH-головна:
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (анализ, токсичность)
(вредные воздействия)
РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT
ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS (анализ, токсичность)
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

9.
613.2
W 64


    WHO (World Health Organization).
    Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : seventy-third report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2011. - 226 p. - (WHO Technical Report Series ; 960). - ISBN 978 92 4 120960 1
УДК

MeSH-головна:
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS (анализ, токсичность)
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (анализ, токсичность)
РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT
(вредные воздействия)
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

10.
613.2
W64


    WHO (World Health Organization).
    Evaluation of Certain Veterinary Drug Residues in Food [Text] : seventieth report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2009. - 134 p. - (WHO Technical Report Series ; no. 954). - ISBN 978 92 4 120954 0
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION (анализ)
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS (стандарты)
ВЕТЕРИНАРНЫЕ ЛЕКАРСТВЕННЫЕ СРЕДСТВА -- VETERINARY DRUGS (токсичность, фармакология)
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

11.
613.2
W64


    WHO (World Health Organization).
    Evaluation of Certain Veterinary Drug Residues in Food [Text] : seventy-fifth report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2012. - 101 p. - (WHO Technical Report Series ; no. 969). - ISBN 978 92 4 120969 4
УДК

MeSH-головна:
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
ВЕТЕРИНАРНЫЕ ЛЕКАРСТВЕННЫЕ СРЕДСТВА -- VETERINARY DRUGS (токсичность, фармакология)
ЛЕКАРСТВА ДОЗА НАИВЫСШАЯ БЕЗВРЕДНАЯ -- NO-OBSERVED-ADVERSE-EFFECT LEVEL
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION (анализ)
РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT
ЛЕКАРСТВ ОСТАТКИ В ОРГАНИЗМЕ -- DRUG RESIDUES
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

12.
613.2
F33


   
    Feeding from Toddlers to Adolescence [Text]. - [S. l.] : Nestle Nutrition Services, 1996. - 35 p. - (Nestle Nutrition Workshop Series ; vol. 37)
УДК

MeSH-головна:
ДЕТЕЙ ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- CHILD NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

13.
613.2
B96


    Burton, Benjamin T..
    Human Nutrition [Text] : Formerly the Heinz Handbook of Nutrition. A Textbook of Nutrition in Health and Disease / Benjamin T. Burton. - 4th ed. - New York : McGraw-Hill Book Company, 1988. - 611 p. - ISBN 0-07-009283-4
УДК

MeSH-головна:
ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES (обучение)
ДИЕТОТЕРАПИЯ -- DIET THERAPY
Дод.точки доступу:
Foster, Willis R.

Примірників всього: 4
ІЛ (4)
Вільні: ІЛ (4)

Знайти схожі

14.
613.2
D98


    Dykstra, John Jefferson.
    Infection Control for Lodging and Food Service Establishments [Text] / John Jefferson Dykstra. - New York : John Wiley & Sons, 1990. - 178 p. - ISBN 0-471-62317-2
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ БЕЗОПАСНОСТЬ -- FOOD SAFETY
ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION (методы)
ПИЩЕВЫЕ ИНФЕКЦИИ И ИНТОКСИКАЦИИ -- FOODBORNE DISEASES
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

15.
613.2
L87


   
    Long Term Consequences of Early Feeding [Text]. - [S. l.] : Nestle Nutrition Services, 1995. - 38 p. - (Nestle Nutrition Workshop Series ; № 36)
УДК

MeSH-головна:
ПИТАНИЯ ДЕТЕЙ НАУЧНЫЕ ОСНОВЫ -- CHILD NUTRITION SCIENCES
ДЕТЕЙ ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- CHILD NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

16.
613.2
M78


    Modern Nutrition in Health and Disease [Text] / ed. Maurice E. Shils et al. - 8th ed. - Baltimore : Williams and Wilkins, 1994.
   Vol. 2. - 927-1657 p. - ISBN 0-8121-1485-X
Continuing pagination
УДК

MeSH-головна:
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
ДИЕТОТЕРАПИЯ -- DIET THERAPY
Дод.точки доступу:
Shils, Maurice E. \ed.\

Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

17.
613.2
M78


    Modern Nutrition in Health and Disease [Text] / ed. Maurice E. Shils et al. - 8th ed. - Baltimore : Williams and Wilkins, 1994.
   Vol. 1. - 923 p. - ISBN 0-8121-1485-X
Continuing pagination
УДК

MeSH-головна:
ДИЕТОТЕРАПИЯ -- DIET THERAPY
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
Дод.точки доступу:
Shils, Maurice E. \ed.\

Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

18.
613.2
M99


   
    Mycotoxins in Dairy Products [Text] / ed. Hans P. Van Egmond. - London : Elsevier Applied Science, 1989. - 272 p. - ISBN 1-85166-369-X
УДК

MeSH-головна:
МИКОТОКСИНЫ -- MYCOTOXINS
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION
Дод.точки доступу:
Van Egmond, Hans P. \ed.\

Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

19.
613.2
H66


    Hiltz, Mary.
    Nutrition [Text] : An Introductory Text / Mary Hiltz. - Toronto : Macmillan, 1955. - 175 p.
УДК

MeSH-головна:
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

20.
613.2
W54


    Wenck, Dorothy.
    Nutrition [Text] : The Challenge of Being Well Nourished / Dorothy Wenck, Martin Baren, Sat Paul Dewan. - 2nd ed. - Reston [USA] : Reston Publishing Company, 1983. - 642 p. - ISBN 0-8359-5063-8
УДК

MeSH-головна:
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
Дод.точки доступу:
Baren, Martin
Dewan, Sat Paul

Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)