Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Рідкісні видання (42)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=613.2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 286
Показані документи з 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 61:796/799/К 17
Автор(и) : Калинський М. І.
Назва : Якщо хочеш бути здоровим
Вихідні дані : Київ: Знання, 1990
Кільк.характеристики :48 с
Серія: Природа - людина - здоров’я: темат. цикл "здоров’я"; № 9 :
УДК : 61:796/799 + 613.2
MeSH-головна: ЗДОРОВЫЙ ОБРАЗ ЖИЗНИ -- HEALTH BEHAVIOR
ПИЩА ЗДОРОВАЯ -- HEALTH FOOD
Примірники : всього : КСХ(5)
Вільні : КСХ(5)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Б 12
Автор(и) : Бабов Д. М.
Назва : Як харчуватися людині похилого віку
Вихідні дані : Київ: Здоров’я, 1977
Кільк.характеристики :37 с
Ціна : 0.07 р.
УДК : 613.2 + 613.2-053.9
MeSH-головна: ПОЖИЛЫХ ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЧЕСКИЕ ФЕНОМЕНЫ -- ELDER NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA
ПИТАНИЯ КОНТРОЛЬ -- NUTRITION SURVEYS
ПОЖИЛЫЕ -- AGED
Примірники : всього : НА(1), КСХ(2)
Вільні : НА(1), КСХ(2)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Э 34
Автор(и) : Эйхлер В.
Назва : Яды в нашей пище : взрывная волна токсикантов окружающей среды в пищевых цепях : избранные аспекты, факты и аргументы (с аллегорическим послесловием из Иоганна Вольфганга Гете)
Паралельн. назви :Gift in unserer Nahrung
Вихідні дані : Москва: Мир, 1985
Кільк.характеристики :212, [2] с.: ил.
Ціна : 1.00 р.
УДК : 613.2
MeSH-головна: ОКРУЖАЮЩАЯ СРЕДА И ЗДРАВООХРАНЕНИЕ -- ENVIRONMENT AND PUBLIC HEALTH
ЯДЫ -- POISONS
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ БЕЗОПАСНОСТЬ -- FOOD SAFETY
Примірники : всього : КСХ(3)
Вільні : КСХ(3)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 613.2/Б 90
Автор(и) : Бузник И. М.
Назва : Энергетический обмен и питание
Вихідні дані : Москва: Медицина, 1978
Кільк.характеристики :336 с.: ил.
Ціна : 1.60 р.
УДК : 613.2
MeSH-головна: ПИТАНИЯ ПРОЦЕССЫ -- NUTRITION PROCESSES
Примірники :НА(1)
Вільні : НА(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/К 88
Автор(и) : Кудашева В. А.
Назва : Чудесная диета, или Как стать стройным
Вихідні дані : Москва: Просвещение, 1991
Кільк.характеристики :64 с.: ил.
Примітки : Библиогр.:с.63 :
УДК : 613.2
MeSH-головна: ДИЕТОЛОГИЯ -- DIETETICS
Примірники : всього : КСХ(3)
Вільні : КСХ(3)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Г 19
Автор(и) : Ганушова И. Т., Шмолик П.
Назва : Чего не знала Венера Вестоницкая
Вихідні дані : Москва: Физкультура и спорт, 1984
Кільк.характеристики :114 с
Серія: Физкультура и здоровье
Ціна : 0.55 р.
УДК : 613.2
MeSH-головна: ЗДОРОВЫЙ ОБРАЗ ЖИЗНИ -- HEALTH BEHAVIOR
Примірники : всього : (1), КСХ(1)
Вільні : (1), КСХ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Р 64
Автор(и) : Розанцев Э. Г.
Назва : Химия и продовольствие
Вихідні дані : Москва: Знание, 1984
Кільк.характеристики :64 с
Серія: Новое в жизни, науке, технике. Серия "Химия"; 5
Примітки : Библиогр.: с. 63
Ціна : 0.11 р.
УДК : 613.2
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
ХИМИЯ -- CHEMISTRY
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Х 46
Назва : Химический состав пищевых продуктов . Справочные таблицы содержания аминокислот, жирных кислот, витаминов, органических кислот и углеводов
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1979
Кільк.характеристики :248 с
Ціна : 1.50 р.
УДК : 613.2
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
СПРАВОЧНИКИ -- REFERENCE BOOKS
Примірники : всього : КСХ(2)
Вільні : КСХ(2)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Щ 96
Автор(и) : Щупак Н. Б., Дунаєвський Г. А.
Назва : Харчування хворої людини
Вихідні дані : Київ: Здоров’я, 1973
Кільк.характеристики :196 с
Ціна : 0.50, р.
УДК : 613.2
MeSH-головна: ДИЕТОТЕРАПИЯ -- DIET THERAPY
Примірники : всього : НА(1), КСХ(3)
Вільні : НА(1), КСХ(3)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/С 77
Автор(и) : Стародубова Т. Ф., Шибаева Л. С.
Назва : Харчування учнів професійно-технічних училищ
Вихідні дані : Київ: Здоров’я, 1977
Кільк.характеристики :56 с
Серія: Раціональне харчування
Ціна : 0.10 р.
УДК : 613.2
MeSH-головна: НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
УЧЕБНЫЕ ЗАВЕДЕНИЯ -- SCHOOLS
Примірники : всього 3: КСХ(3)
Вільні : КСХ(3)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/С 16
Автор(и) : Салій Н. С., Ткаченко О. М.
Назва : Харчування трудівників села
Вихідні дані : Київ: Здоров’я, 1990
Кільк.характеристики :56 с
Серія: Медична бібліотечка колгоспника :
УДК : 613.2
MeSH-головна: ПИТАНИЯ КОНТРОЛЬ -- NUTRITION SURVEYS
СЕЛЬСКОГО НАСЕЛЕНИЯ ЗДОРОВЬЕ -- RURAL HEALTH
Примірники : всього : КСХ(2)
Вільні : КСХ(2)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/С 51
Автор(и) : Смоляр В. І.
Назва : Харчування механізатора
Вихідні дані : Київ: Здоров’я, 1978
Кільк.характеристики :46 с
Серія: Медична бібліотечка колгоспника
Ціна : 0.10 р.
УДК : 613.2
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Д 25
Автор(и) : Дев’ятка Д. Г.
Назва : Харчування людей розумової праці
Вихідні дані : Київ: Здоров’я, 1977
Кільк.характеристики :38 с
Серія: Раціональне харчування
Ціна : 0.06 р.
УДК : 613.2
MeSH-головна: НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
УТОМЛЕНИЕ УМСТВЕННОЕ -- MENTAL FATIGUE
Примірники : всього 1: ХР(1), КСХ(5)
Вільні : ХР(1), КСХ(5)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/С 51
Автор(и) : Смоляр В. І.
Назва : Харчування в умовах радіонуклідного забруднення
Вихідні дані : Київ: Здоров’я, 1991
Кільк.характеристики :32 с :
УДК : 613.2 + 613.648
MeSH-головна: РАДИОАКТИВНЫЕ ЭЛЕМЕНТЫ -- ELEMENTS, RADIOACTIVE
ПИТАНИЯ КОНТРОЛЬ -- NUTRITION SURVEYS
Примірники : всього 1: КСХ(5)
Вільні : КСХ(5)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Щ 96
Автор(и) : Щупак Н. Б., Дунаєвський Г. А.
Назва : Харчування і здоров’я людини
Вихідні дані : Київ: Здоров’я, 1977
Кільк.характеристики :136 с
Серія: Твоє здоров’я
Ціна : 0.22 р.
УДК : 613.2
MeSH-головна: ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ЗДОРОВЬЕ -- HEALTH
Примірники : всього 2: КСХ(4)
Вільні : КСХ(4)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Д 83
Автор(и) : Дунаєвський Г. А., Котов О. І.
Назва : Харчовий блок лікарні
Вихідні дані : Київ: Здоров’я, 1977
Кільк.характеристики :112 с
Серія: Бібліотека середнього медичного працівника
Ціна : 0.22 р.
УДК : 613.2
MeSH-головна: БОЛЬНИЦЫ ОБОРУДОВАНИЕ И СНАБЖЕНИЕ -- EQUIPMENT AND SUPPLIES, HOSPITAL
ПИТАНИЯ СЛУЖБА В БОЛЬНИЦАХ -- FOOD SERVICE, HOSPITAL
Примірники : всього : НА(1), КСХ(5)
Вільні : НА(1), КСХ(5)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/П 76
Автор(и) : Припутіна Л. С., Білоцька В. Б.
Назва : Харчові продукти в харчуванні людини
Вихідні дані : Київ: Здоров’я, 1981
Кільк.характеристики :80 с
Серія: Раціональне харчування
Ціна : 0.10, 1.32, р.
УДК : 613.2
MeSH-головна: НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Примірники : всього : КСХ(4)
Вільні : КСХ(4)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/С 87
Автор(и) : Струтинский Ф. А.
Назва : Физиологически адекватное питание и здоровье
Вихідні дані : Кишинев: Штиинца, 2006
Кільк.характеристики :408 с.: табл.
Колективи : Ин-т физиологии и санокреатологии АН Республики Молдова
Примітки : Библиогр.: с. 387-404
ISBN, Ціна 978-9975-62-055-0: 110.00 р.
УДК : 613.2 + 612.39
MeSH-головна: ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA
Анотація: В Институте Физиологии и Санокреатологии АН Молдовы академиком Фурдуй Ф.И. впервые разработаны основы нового направления в биомедицине - санокреатологии - науке о целенаправленном формировании и поддержании здоровья в соответствии с образом жизни и экологическими условиями существования человека. Важная роль в реализации этой важнейшей задачи отводится вопросам питания. В монографии представлена система питания, адекватная метаболическим и психофизиологическим особенностям человека, по существу являющаяся первой попыткой создания системы саногенного питания. Уникальность предложенной системы заключается в том, что она максимально индивидуализирована, и каждый, кто заинтересован в физиологически адекватном питании, следуя описанным принципам, сможет адаптировать её под свои собственные особенности. Это будет способствовать формированию крепкого и стабильного здоровья, высокой трудоспособности, обеспечению продолжительной жизни. Книга рассчитана на физиологов, медиков, диетологов, санокреатологов и широкий круг населения, заинтересованного в улучшении собственного здоровья
Примірники :НА(1)
Вільні : НА(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/З-91
Автор(и) : Зубар Н. М., Руль Ю. В., Булгакова М. К.
Назва : Фізіологія харчування : практикум : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Центр учбової літ., 2018
Кільк.характеристики :208 с
Примітки : Бібліогр.: с. 205-207. - Рек. МОН України (лист №2/1145 від 10.07.2014 р.)
ISBN, Ціна 978-611-01-0423-4: 100.00 р.
УДК : 613.2 + 613.2(075.8) + 613.3(076)
MeSH-головна: ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
Анотація: У навчальному посібнику висвітлено сучасний стан наук про харчування, принципи раціонального та адекватного харчування різних категорій населення, фізіологічні основи харчування здорових людей, осіб з групи ризику та хворих. Практикум сприяє підготовці спеціалістів з високим рівнем теоретичних знань та практичних навичок. Забезпечує дистанційне навчання, містить блок інформації, самостійну практичну роботу і спрямований на самовдосконалення та творчий пошук.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/В 58
Автор(и) : Власенко В. В., Власенко І. Г.
Назва : Фізіологія та гігієна харчування : навч. посіб.
Вихідні дані : Вінниця: Меркьюрі-Поділля, 2012
Кільк.характеристики :300 с
Примітки : Бібліогр.: с. 293-295. - Гриф надано МОН України (лист № 1.4/18—Г-1478 від 23.06.2008 р.)
ISBN, Ціна 978-966-2696-22-6: 38.00 р.
УДК : 613.2 + 613.2(075.8) + 612.3(075.8)
MeSH-головна: ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA
ГИГИЕНА -- HYGIENE
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
Анотація: У навчальному посібнику розкрито будову та функції основних систем організму, фізіолого-гігіснічний вплив їжі та окремих нутріснтів, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, та складання раціонів харчування. Посібник призначений для студентів напряму підготовки «Харчові технології та інженерія»
Примірники :НА(1)
Вільні : НА(1)
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)