Пошуковий запит: (<.>U=613.2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 286
Показані документи з 1 по 20 |
|
>1.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2/B18
Автор(и) : Balch, Phyllis A.
Назва : Prescription for Dietary Wellness
Вихідні дані : Greenfield [USA]: Prescription Books for Health, 1992 Кільк.характеристики :318 с
ISBN, Ціна 0-942023-02-1: 20.00 р.
УДК : 613.2 + 613.2=111 MeSH-головна: ДИЕТОТЕРАПИЯ -- DIET THERAPY
Примірники : всього : ІЛ(3) Вільні : ІЛ(3) Знайти схожі
|
>2.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2/B96
Автор(и) : Burton, Benjamin T., Foster, Willis R.
Назва : Human Nutrition
: Formerly the Heinz Handbook of Nutrition. A Textbook of Nutrition in Health and Disease
. -4th ed. Вихідні дані : New York: McGraw-Hill Book Company, 1988 Кільк.характеристики :611 с
ISBN, Ціна 0-07-009283-4: 32.00 $
УДК : 613.2 + 613.2=111 MeSH-головна: ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES ДИЕТОТЕРАПИЯ -- DIET THERAPY
Примірники : всього : ІЛ(4) Вільні : ІЛ(4) Знайти схожі
|
>3.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2/C56
Автор(и) : Christian, Janet L., Greger, Janet L.
Назва : Nutrition for Living
. -2nd ed. Вихідні дані : Menlo Park [USA]: Benjamin/Cummings, 1985 Кільк.характеристики :493 с
ISBN, Ціна 0-8053-2006-7: 35.00 р.
УДК : 613.2 + 613.2=111 MeSH-головна: НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
Примірники :ІЛ(1) Вільні : ІЛ(1) Знайти схожі
|
>4.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2/D98
Автор(и) : Dykstra, John Jefferson
Назва : Infection Control for Lodging and Food Service Establishments
Вихідні дані : New York: John Wiley & Sons, 1990 Кільк.характеристики :178 с
ISBN, Ціна 0-471-62317-2: 20.00 р.
УДК : 613.2 + 613.2=111 MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ БЕЗОПАСНОСТЬ -- FOOD SAFETY ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION ПИЩЕВЫЕ ИНФЕКЦИИ И ИНТОКСИКАЦИИ -- FOODBORNE DISEASES
Примірники :ІЛ(1) Вільні : ІЛ(1) Знайти схожі
|
>5.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2/F33
Назва : Feeding from Toddlers to Adolescence
Вихідні дані : Б.м., 1996 Кільк.характеристики :35 с
Серія: Nestle Nutrition Workshop Series; Vol. 37
Ціна : 7.00 р.
УДК : 613.2 + 613.2=111 MeSH-головна: ДЕТЕЙ ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- CHILD NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA
Примірники :ІЛ(1) Вільні : ІЛ(1) Знайти схожі
|
>6.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2/F66
Автор(и) : Fletcher, Horace
Назва : The A.B.-Z. of our own Nutrition
Вихідні дані : New York: Stokes, 1907 Кільк.характеристики :426 с
Серія: A.B.C. Life Series
Ціна : 3.00 р.
УДК : 613.2 + 613.2=111 MeSH-головна: НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
Примірники :ІЛ(1) Вільні : ІЛ(1) Знайти схожі
|
>7.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2/H66
Автор(и) : Hiltz, Mary
Назва : Nutrition
: An Introductory Text
Вихідні дані : Toronto: Macmillan, 1955 Кільк.характеристики :175 с
Ціна : 5.00 р.
УДК : 613.2 + 613.2=111 MeSH-головна: НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
Примірники :ІЛ(1) Вільні : ІЛ(1) Знайти схожі
|
>8.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2/L87
Назва : Long Term Consequences of Early Feeding
Вихідні дані : Б.м., 1995 Кільк.характеристики :38 с
Серія: Nestle Nutrition Workshop Series; № 36
Ціна : 7.00 р.
УДК : 613.2 + 613.22=111 MeSH-головна: ПИТАНИЯ ДЕТЕЙ НАУЧНЫЕ ОСНОВЫ -- CHILD NUTRITION SCIENCES ДЕТЕЙ ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- CHILD NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA
Примірники :ІЛ(1) Вільні : ІЛ(1) Знайти схожі
|
>9.
|
Форма документа : Багатотомне видання Шифр видання : 613.2/M78
Автор(и) :
Назва : Modern Nutrition in Health and Disease/ ed. Maurice E. Shils et al. - 8th ed. Vol. 1
Вихідні дані : Baltimore: Williams and Wilkins, 1994 - 1994 Кільк.характеристики :923 с
Примітки : Continuing pagination
ISBN, Ціна 0-8121-1485-X: 100.00 р.
УДК : 613.2 + 613.2=111 MeSH-головна: ДИЕТОТЕРАПИЯ -- DIET THERAPY НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
Примірники :ІЛ(1) Вільні : ІЛ(1) Знайти схожі
|
>10.
|
Форма документа : Багатотомне видання Шифр видання : 613.2/M78
Автор(и) :
Назва : Modern Nutrition in Health and Disease/ ed. Maurice E. Shils et al. - 8th ed. Vol. 2
Вихідні дані : Baltimore: Williams and Wilkins, 1994 - 1994 Кільк.характеристики :927-1657 с
Примітки : Continuing pagination
ISBN, Ціна 0-8121-1485-X: 80.00 р.
УДК : 613.2 + 613.2=111 + 615.874.2=111 MeSH-головна: НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES ДИЕТОТЕРАПИЯ -- DIET THERAPY
Примірники :ІЛ(1) Вільні : ІЛ(1) Знайти схожі
|
>11.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2/M99
Назва : Mycotoxins in Dairy Products
Вихідні дані : London: Elsevier Applied Science, 1989 Кільк.характеристики :272 с
ISBN, Ціна 1-85166-369-X: 20.00 р.
УДК : 613.2 + 613.2=111 MeSH-головна: МИКОТОКСИНЫ -- MYCOTOXINS ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION
Примірники :ІЛ(1) Вільні : ІЛ(1) Знайти схожі
|
>12.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2/V65
Автор(и) : Villiers A., Collin E., Fayolle M.
Назва : Aliments Sucrés
: aliments stimulants : traité des falsifications et altérations des substances alimentaires
. -2-e éd. revue et augmentée Вихідні дані : Paris: Doin O. et Fils, 1909 Кільк.характеристики :395 с.:
il. 206
Ціна : 3.00, 3.00, р.
УДК : 613.2 + 613.23 MeSH-головна: УГЛЕВОДЫ ПИЩЕВЫЕ -- DIETARY CARBOHYDRATES ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION
Примірники :ІЛ(1) Вільні : ІЛ(1) Знайти схожі
|
>13.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2/W54
Автор(и) : Wenck, Dorothy, Baren, Martin, Dewan, Sat Paul
Назва : Nutrition
: The Challenge of Being Well Nourished
. -2nd ed. Вихідні дані : Reston [USA]: Reston Publishing Company, 1983 Кільк.характеристики :642 с
ISBN, Ціна 0-8359-5063-8: 30.00 р.
УДК : 613.2 + 613.2=111 MeSH-головна: НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
Примірники :ІЛ(1) Вільні : ІЛ(1) Знайти схожі
|
>14.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2/W 64
Назва : Evaluation of certain contaminants in food
: seventy-second report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives
Вихідні дані : Geneva: World Health Organization, 2011 Кільк.характеристики :105 p.
Колективи : WHO (World Health Organization)
Серія: WHO Technical Report Series; 959
ISBN, Ціна 978 92 4 120956 5: 26.00 р.
УДК : 613.2 + 614.258(100)=111 + 613.2=111 MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION АКРИЛАМИД -- ACRYLAMIDE МЫШЬЯК -- ARSENIC ТРИХОТЕЦЕНЫ -- TRICHOTHECENES ФУРАНЫ -- FURANSFURANS РТУТЬ -- MERCURY ПЕРХЛОРАТЫ -- PERCHLORATES РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION Анотація: The designations employed and the presentation of the material in this publication do not imply the expression of any opinion whatsoever on the part of the World Health Organization concerning the legal status of any country, territory, city or area or of its authorities, or concerning the delimitation of its frontiers or boundaries. Dotted lines on maps represent approximate border lines for which there may not yet be full agreement. The mention of specific companies or of certain manufacturers’ products does not imply that they are endorsed or recommended by the World Health Organization in preference to others of a similar nature that are not mentioned. Errors and omissions excepted, the names of proprietary products are distinguished by initial capital letters. All reasonable precautions have been taken by the World Health Organization to verify the information contained in this publication. However, the published material is being distributed without warranty of any kind, either expressed or implied. The responsibility for the interpretation and use of the material lies with the reader. In no event shall the World Health Organization be liable for damages arising from its use. This publication contains the collective views of an international group of experts and does not necessarily represent the decisions or the stated policy of the World Health Organization
Примірники :ІЛ(1) Вільні : ІЛ(1) Знайти схожі
|
>15.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2/W 64
Назва : Evaluation of certain food additives and contaminants
: seventy-third report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives
Вихідні дані : Geneva: World Health Organization, 2011 Кільк.характеристики :226 p.
Колективи : WHO (World Health Organization)
Серія: WHO Technical Report Series; 960
ISBN, Ціна 978 92 4 120960 1: 50.00 р.
УДК : 613.2 + 614.258(100)=111 + 613.292=111 MeSH-головна: ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT Анотація: The designations employed and the presentation of the material in this publication do not imply the expression of any opinion whatsoever on the part of the World Health Organization concerning the legal status of any country, territory, city or area or of its authorities, or concerning the delimitation of its frontiers or boundaries. Dotted lines on maps represent approximate border lines for which there may not yet be full agreement. The mention of specific companies or of certain manufacturers’ products does not imply that they are endorsed or recommended by the World Health Organization in preference to others of a similar nature that are not mentioned. Errors and omissions excepted, the names of proprietary products are distinguished by initial capital letters. All reasonable precautions have been taken by the World Health Organization to verify the information contained in this publication. However, the published material is being distributed without warranty of any kind, either expressed or implied. The responsibility for the interpretation and use of the material lies with the reader. In no event shall the World Health Organization be liable for damages arising from its use. This publication contains the collective views of an international group of experts and does not necessarily represent the decisions or the stated policy of the World Health Organization
Примірники :ІЛ(1) Вільні : ІЛ(1) Знайти схожі
|
>16.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2/W64
Назва : Evaluation of certain food additives and contaminants
: seventy-seventh report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives
Вихідні дані : Geneva: World Health Organization, 2013 Кільк.характеристики :75 p.
Колективи : WHO (World Health Organization)
Серія: WHO Technical Report Series; 983
ISBN, Ціна 978 92 4 120983 0: 37.00 р.
УДК : 613.2 + 614.258(100)=111 + 613.292=111 MeSH-головна: ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS
Примірники :ІЛ(1) Вільні : ІЛ(1) Знайти схожі
|
>17.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2/W64
Назва : Evaluation of Certain Food Additives
: seventy-ninth report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives
Вихідні дані : Geneva: World Health Organization, 2014 Кільк.характеристики :124 с
Колективи : WHO (World Health Organization)
Серія: WHO Technical Report Series; 990
ISBN, Ціна 978-92-4-120990-8: 30.00 р.
УДК : 613.2 + 614.258(100)=111 + 613.292=111 MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT Анотація: Еxpression of any opinion whatsoever on the part of the World Health Organization concerning the legal status of any country, territory, city or area or of its authorities, or concerning the delimitation of its frontiers or boundaries. Dotted and dashed lines on maps represent approximate border lines for which there may not yet be full agreement. The mention of specific companies or of certain manufacturers’ products does not imply that they are endorsed or recommended by the World Health Organization in preference to others of a similar nature that are not mentioned. Errors and omissions excepted, the names of proprietary products are distinguished by initial capital letters. All reasonable precautions have been taken by the World Health Organization to verify the information contained in this publication. However, the published material is being distributed without warranty of any kind, either expressed or implied. The responsibility for the interpretation and use of the material lies with the reader. In no event shall the World Health Organization be liable for damages arising from its use. This publication contains the collective views of an international group of experts and does not necessarily represent the decisions or the policies of the World Health Organization
Примірники :ІЛ(1) Вільні : ІЛ(1) Знайти схожі
|
>18.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2/W64
Назва : Evaluation of Certain Food Additives
: seventy-sixth report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives
Вихідні дані : Geneva: World Health Organization, 2012 Кільк.характеристики :183 с
Колективи : WHO (World Health Organization)
Серія: WHO Technical Report Series; 974
ISBN, Ціна 978 92 4 120974 8: 44.00 р.
УДК : 613.2 + 614.258(100)=111 + 613.292=111 MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION Анотація: The designations employed and the presentation of the material in this publication do not imply the expression of any opinion whatsoever on the part of the World Health Organization concerning the legal status of any country, territory, city or area or of its authorities, or concerning the delimitation of its frontiers or boundaries. Dotted lines on maps represent approximate border lines for which there may not yet be full agreement. The mention of specific companies or of certain manufacturers’ products does not imply that they are endorsed or recommended by the World Health Organization in preference to others of a similar nature that are not mentioned. Errors and omissions excepted, the names of proprietary products are distinguished by initial capital letters. All reasonable precautions have been taken by the World Health Organization to verify the information contained in this publication. However, the published material is being distributed without warranty of any kind, either expressed or implied. The responsibility for the interpretation and use of the material lies with the reader. In no event shall the World Health Organization be liable for damages arising from its use. This publication contains the collective views of an international group of experts and does not necessarily represent the decisions or the policies of the World Health Organization
Примірники :ІЛ(1) Вільні : ІЛ(1) Знайти схожі
|
>19.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2/W64
Назва : Evaluation of Certain Food Additives
: sixty-ninth report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives
Вихідні дані : Geneva: World Health Organization, 2009 Кільк.характеристики :208 с
Колективи : WHO (World Health Organization)
Серія: WHO Technical Report Series; no. 952
ISBN, Ціна 978 92 4 120952 6: 38.00 р.
УДК : 613.2 + 614.258(100)=111 + 613.292=111 MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION Анотація: The designations employed and the presentation of the material in this publication do not imply the expression of any opinion whatsoever on the part of the World Health Organization concerning the legal status of any country, territory, city or area or of its authorities, or concerning the delimitation of its frontiers or boundaries. Dotted lines on maps represent approximate border lines for which there may not yet be full agreement.The mention of specific companies or of certain manufacturers’ products does not imply that they are endorsed or recommended by the World Health Organization in preference to others of a similar nature that are not mentioned. Errors and omissions excepted, the names of proprietary products are distinguished by initial capital letters.All reasonable precautions have been taken by the World Health Organization to verify the information contained in this publication. However, the published material is being distributed without warranty of any kind, either expressed or implied. The responsibility for the interpretation and use of the material lies with the reader. In no event shall the World Health Organization be liable for damages arising from its use.This publication contains the collective views of an international group of experts and does not necessarily represent the decisions or the policies of the World Health Organization
Примірники :ІЛ(1) Вільні : ІЛ(1) Знайти схожі
|
>20.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2/W64
Назва : Evaluation of Certain Food Additives
: seventy-first report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives
Вихідні дані : Geneva: World Health Organization, 2009 Кільк.характеристики :80 с
Колективи : WHO (World Health Organization)
Серія: WHO Technical Report Series; 956
ISBN, Ціна 978 92 4 120956 4: 25.00 р.
УДК : 613.2 + 614.258(100)=111 + 613.292=111 MeSH-головна: ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES Анотація: The designations employed and the presentation of the material in this publication do not imply the expression of any opinion whatsoever on the part of the World Health Organization concerning the legal status of any country, territory, city or area or of its authorities, or concerning the delimitation of its frontiers or boundaries. Dotted lines on maps represent approximate border lines for which there may not yet be full agreement. The mention of specific companies or of certain manufacturers’ products does not imply that they are endorsed or recommended by the World Health Organization in preference to others of a similar nature that are not mentioned. Errors and omissions excepted, the names of proprietary products are distinguished by initial capital letters. All reasonable precautions have been taken by the World Health Organization to verify the information contained in this publication. However, the published material is being distributed without warranty of any kind, either expressed or implied. The responsibility for the interpretation and use of the material lies with the reader. In no event shall the World Health Organization be liable for damages arising from its use. This publication contains the collective views of an international group of experts and does not necessarily represent the decisions or the policies of the World Health Organization
Примірники :ІЛ(1) Вільні : ІЛ(1) Знайти схожі
|
|
|