Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Рідкісні видання (42)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=613.2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 286
Показані документи з 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Г 15
Автор(и) : Галан, Ірина Олегівна
Назва : Нутриціологічна корекція білкового обміну як спосіб вторинної профілактики у хворих на туберкульоз легень : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. мед. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна та професійна патологія"
Вихідні дані : Київ, 2021
Кільк.характеристики :24 с
Колективи : Нац. МУ ім. О. О. Богомольця
Примітки : Бібліогр.: с. 16-20
УДК : 613.2 + 577.122(043.3) + 616.24-002.5-084(043.3)
MeSH-головна: ТУБЕРКУЛЕЗ ЛЕГКИХ -- TUBERCULOSIS, PULMONARY
АНТИБИОТИКИ ПРОТИВОТУБЕРКУЛЕЗНЫЕ -- ANTIBIOTICS, ANTITUBERCULAR
ОБМЕН ВЕЩЕСТВ -- METABOLISM
НУТРИЦИОННАЯ ТЕРАПИЯ -- NUTRITION THERAPY
АМИНОКИСЛОТЫ НЕЗАМЕНИМЫЕ -- AMINO ACIDS, ESSENTIAL
ПРОФИЛАКТИКА ВТОРИЧНАЯ -- SECONDARY PREVENTION
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Є 58
Автор(и) : Єльцова, Любов Борисівна
Назва : Наукове обгрунтування шляхів корекції дефіциту основних есенціальних нутрієнтів у харчуванні студентської молоді : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. мед. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна та професійна патологія"
Вихідні дані : Київ, 2021
Кільк.характеристики :23 с
Колективи : Нац. МУ ім. О. О. Богомольця
Примітки : Бібліогр.: с. 16-18
УДК : 613.2 + 613.27-053.6(043.3)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
ПИЩЕВЫЕ МИКРОЭЛЕМЕНТЫ -- MICRONUTRIENTS
СТУДЕНТЫ МЕДИЦИНСКИХ УЧЕБНЫХ ЗАВЕДЕНИЙ -- STUDENTS, HEALTH OCCUPATIONS
ЗАБОЛЕВАЕМОСТЬ -- MORBIDITY
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/В 58
Автор(и) : Власенко В. В., Власенко І. Г.
Назва : Фізіологія та гігієна харчування : навч. посіб.
Вихідні дані : Вінниця: Меркьюрі-Поділля, 2012
Кільк.характеристики :300 с
Примітки : Бібліогр.: с. 293-295. - Гриф надано МОН України (лист № 1.4/18—Г-1478 від 23.06.2008 р.)
ISBN, Ціна 978-966-2696-22-6: 38.00 р.
УДК : 613.2 + 613.2(075.8) + 612.3(075.8)
MeSH-головна: ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA
ГИГИЕНА -- HYGIENE
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
Анотація: У навчальному посібнику розкрито будову та функції основних систем організму, фізіолого-гігіснічний вплив їжі та окремих нутріснтів, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, та складання раціонів харчування. Посібник призначений для студентів напряму підготовки «Харчові технології та інженерія»
Примірники :НА(1)
Вільні : НА(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/О-64
Автор(и) : Столмакова А. И., Ладанивский Р. И., Киселевич А. Г.
Назва : Организация лечебно-профилактического питания на промышленных предприятиях
Вихідні дані : Киев: Здоров’я, 1984
Кільк.характеристики :96 с.: табл.
Серія: Библиотека практического врача
Примітки : Библиогр.: с. 91-93
Ціна : 0.30 р.
УДК : 613.2
MeSH-головна: ПРОФЕССИОНАЛЬНАЯ МЕДИЦИНА -- OCCUPATIONAL MEDICINE
ПИТАНИЯ КОНТРОЛЬ -- NUTRITION SURVEYS
Примірники : всього : КСХ(6)
Вільні : КСХ(6)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/О-76
Назва : Остаточное содержание пестицидов в продуктах питания
Вихідні дані : Москва: Медицина, 1973
Кільк.характеристики :200 с.: табл.
Колективи : АМН СССР
Примітки : Библиогр.: с. 185-197
Ціна : 1.02 р.
УДК : 613.2
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION
ПЕСТИЦИДЫ -- PESTICIDES
Примірники : всього : КСХ(2)
Вільні : КСХ(2)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/О-51
Автор(и) : Окорокова Ю. И., Еремин Ю. Н.
Назва : Гигиена питания : учеб. для сан.-фельдш. отд-ний мед. училищ . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Медицина, 1973
Кільк.характеристики :368 с.: табл., рис.
Ціна : 0.64 р.
УДК : 613.2
MeSH-головна: НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
Примірники : всього : КСХ(2)
Вільні : КСХ(2)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/О-64
Назва : Организация питания рабочих горячих цехов : метод. рек.
Вихідні дані : Киев, 1984
Кільк.характеристики :30 с
Колективи : Киев. НИИ гигиены питания, Днепропетр. МИ
Ціна : Б. п.
УДК : 613.2
MeSH-головна: ПРОФЕССИОНАЛЬНАЯ ГИГИЕНА -- OCCUPATIONAL HEALTH
ПИТАНИЯ КОНТРОЛЬ -- NUTRITION SURVEYS
Примірники : всього : КСХ(2)
Вільні : КСХ(2)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/П 30
Автор(и) : Петровский К. С.
Назва : Правильно ли вы питаетесь?
Вихідні дані : Москва: Знание, 1977
Кільк.характеристики :96 с.: ил.
Серія: Народный университет. Факультет здоровья; № 7
Ціна : 0.15 р.
УДК : 613.2
MeSH-головна: ПИЩА ЗДОРОВАЯ -- HEALTH FOOD
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/П 30
Автор(и) : Петровский К. С.
Назва : Рациональное питание
Вихідні дані : Москва: Медицина, 1976
Кільк.характеристики :134 с.: рис., табл.
Серія: Научно-популярная медицинская литература. Рациональное и лечебное питание
Ціна : 0.24 р.
УДК : 613.2
MeSH-головна: НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
ПИЩА ЗДОРОВАЯ -- HEALTH FOOD
Примірники : всього : КСХ(2)
Вільні : КСХ(2)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/О-93
Назва : Оценка качества пищевых продуктов по микробиологическим показателям : метод. рек.
Вихідні дані : Киев, 1983
Кільк.характеристики :34 с
Колективи : Донецк. МИ им. М. Горького, Киев. НИИ гигиены питания
Ціна : Б. п.
УДК : 613.2
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ МИКРОБИОЛОГИЯ -- FOOD MICROBIOLOGY
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/О-95
Автор(и) : Барченко И. П., Ванханен В. Д., Петровский К. С., Чистякова А. М.
Назва : Очерки истории отечественной гигиенической науки о питании
Вихідні дані : Москва: Медицина, 1975
Кільк.характеристики :168 с
Ціна : 0.92 р.
УДК : 613.2
MeSH-головна: НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
Примірники : всього : КСХ(4)
Вільні : КСХ(4)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/О-51
Автор(и) : Окорокова Ю. И., Еремин Ю. Н.
Назва : Гигиена питания : учеб. для сан.-фельдш. отд-ний мед. училищ . -3-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Медицина, 1981
Кільк.характеристики :320 с.: табл., рис.
Ціна : 0.90 р.
УДК : 613.2
MeSH-головна: НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
Примірники : всього : НА(1), КСХ(1)
Вільні : НА(1), КСХ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/М 54
Назва : Методические рекомендации по организации рационального питания водителей городского пассажирского транспорта
Вихідні дані : Киев, 1980
Кільк.характеристики :30 с
Колективи : Киев. НИИ гигиены питания, МЗ УССР
Ціна : Б. п.
УДК : 613.2
MeSH-головна: ПИТАНИЯ РЕЖИМА КОНТРОЛЬ -- DIET SURVEYS
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/М 54
Назва : Методические рекомендации по рационализации питания рабочих кондитерской промышленности
Вихідні дані : Львов, 1980
Кільк.характеристики :52 с
Колективи : Львов. ГМИ
Ціна : Б. п.
УДК : 613.2
MeSH-головна: ПИТАНИЯ РЕЖИМА КОНТРОЛЬ -- DIET SURVEYS
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/М 54
Назва : Методические рекомендации по организации обследования фактического питания отдельных групп населения анкетно-опросным методом с применением вычислительной техники
Вихідні дані : Киев, 1979
Кільк.характеристики :32 с
Колективи : Киев. НИИ гигиены питания, МЗ УССР
Ціна : Б. п.
УДК : 613.2
MeSH-головна: ПИТАНИЯ КОНТРОЛЬ -- NUTRITION SURVEYS
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/М 54
Назва : Методические рекомендации по организации рационального питания работников локомотивных бригад
Вихідні дані : Львов, 1983
Кільк.характеристики :18 с
Колективи : Львов. ГМИ, МЗ УССР
Ціна : Б. п.
УДК : 613.2
MeSH-головна: ПИТАНИЯ РЕЖИМА КОНТРОЛЬ -- DIET SURVEYS
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Н 55
Автор(и) : Несмеянов А. Н., Беликов В. М.
Назва : Пища будущего
Вихідні дані : Москва: Педагогика, 1979
Кільк.характеристики :128 с.: ил.
Серія: Библиотечка Детской энциклопедии "Учёные - школьнику"
Ціна : 0.30 р.
УДК : 613.2
MeSH-головна: ПИЩА ЗДОРОВАЯ -- HEALTH FOOD
Примірники : всього 1: КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Н 55
Автор(и) : Несмеянов А. Н., Беликов В. М.
Назва : Пища будущего
Вихідні дані : Москва: Педагогика, 1985
Кільк.характеристики :128 с.: ил.
Серія: Библиотечка Детской энциклопедии "Учёные - школьнику"
Ціна : 0.30 р.
УДК : 613.2
MeSH-головна: ПИЩА ЗДОРОВАЯ -- HEALTH FOOD
Примірники : всього : КСХ(2)
Вільні : КСХ(2)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/М 54
Автор(и) : Высоцкий В. Г., Тутельян В. А.
Назва : Методологические проблемы исследования качества новых источников пищевых белков
Вихідні дані : Москва, 1987
Кільк.характеристики :64 с
Колективи : ВНИИИМТ
Серія: Медицина и здравоохранение. Гигиена: обзор. информ.; Вып. 1
Примітки : Библиогр.: с. 54-63
Ціна : 1.00 р.
УДК : 613.2
MeSH-головна: БЕЛКИ ПИЩЕВЫЕ -- DIETARY PROTEINS
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/М 69
Автор(и) : Михайлов В. С., Трушкина Л. А., Могильный Н. П.
Назва : Культура питания и здоровье семьи
Вихідні дані : Москва: Профиздат, 1987
Кільк.характеристики :208 с.: цв.ил.
Ціна : 0.80 р.
УДК : 613.2
MeSH-головна: ПИЩА ЗДОРОВАЯ -- HEALTH FOOD
СЕМЬЯ -- FAMILY
Примірники : всього : КСХ(3)
Вільні : КСХ(3)
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)