Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Рідкісні видання (6)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=613.28<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-17 
1.

Рыба и рыбопродукты/Гос. стандарт СССР. - 1958
2.

Мясо/Гос. стандарт СССР. - 1958
3.

Давидов Р. Б. Молоко в питании человека/Р. Б. Давидов, В. П. Соколовский. - 1959
4.

Хейцеф М. А. Санитарно-микробиологическое исследование колбасных изделий/М. А. Хейцеф. - 1968
5.

Вавроушек Й. Приготовление блюд и напитков из сухих и сгущенных молочных и яичных продуктов/Й. Вавроушек, Г. Пачова. - 1958
6.

Алмазов А. М. Товароведение мясных и рыбных товаров и техника торговли ими/А. М. Алмазов, Л. М. Гордеев. - 1959
7.

ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения). Объединенный комитет экспертов ФАО/ВОЗ по гигиене мяса/ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения). - 1963
8.

Консервы и презервы рыбные/Гос. стандарт СССР. - 1958
9.

ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения). Гигиена молока. Гигиена производства, обработки и распределения молока/М. Абдуссалам [и др.]. ; ред. Б. Д. Владимиров ; пер. с англ.: Э. В. Лаваришек, Ю. Д. Макотинский, В. В. Шиффер. - 1963
10.

Анисимова Н. И. Белки одноклеточных - новый источник пищи для человека/Н. И. Анисимова, С. Л. Романов. - 1987
 1-10    11-17 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)