Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Рідкісні видання (6)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=613.28<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-17 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.28/Р 93
Назва : Рыба и рыбопродукты : вспомагат. материалы . -Изд. офиц.
Вихідні дані : Москва, 1958
Кільк.характеристики :384 с
Колективи : Гос. стандарт СССР
Ціна : 13.00 р.
УДК : 613.28 + 613.281
MeSH-головна: РЫБНЫЕ ПРОДУКТЫ -- FISH PRODUCTS
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.28/М 99
Назва : Мясо . -Офиц. изд.
Вихідні дані : Москва, 1958
Кільк.характеристики :108 с
Колективи : Гос. стандарт СССР
Ціна : 3.40 р.
УДК : 613.28 + 613.281
MeSH-головна: МЯСО -- MEAT
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.28/Д 13
Автор(и) : Давидов Р. Б., Соколовский В. П.
Назва : Молоко в питании человека
Вихідні дані : Москва: Медгиз, 1959
Кільк.характеристики :171 с
Серія: Библиотека практического врача
Ціна : 5.90 р.
УДК : 613.28 + 613.287
MeSH-головна: МОЛОКО -- MILK
МОЛОЧНЫЕ ПРОДУКТЫ -- DAIRY PRODUCTS
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.28/Х-35
Автор(и) : Хейцеф М. А.
Назва : Санитарно-микробиологическое исследование колбасных изделий
Вихідні дані : Ленинград: Медицина. Ленинград. отд-ние, 1968
Кільк.характеристики :87 с
Серія: Библиотека санитарного врача
Ціна : 0.22 р.
УДК : 613.28 + 613.281
MeSH-головна: МЯСНЫЕ ПРОДУКТЫ -- MEAT PRODUCTS
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.28/В 12
Автор(и) : Вавроушек, Йозеф, Пачова, Гана
Назва : Приготовление блюд и напитков из сухих и сгущенных молочных и яичных продуктов . -2-е изд., перераб.
Вихідні дані : Киев: Гос. мед. изд-во УССР, 1958
Кільк.характеристики :144 с
Ціна : 3.45 р.
УДК : 613.28
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.28/А 51
Автор(и) : Алмазов А. М., Гордеев Л. М.
Назва : Товароведение мясных и рыбных товаров и техника торговли ими : учеб. пособ
Вихідні дані : Москва: Гос. изд-во торг. лит., 1959
Кільк.характеристики :274 с
Ціна : 5.20 р.
УДК : 613.28 + 613.281
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.28/В 64
Назва : Объединенный комитет экспертов ФАО/ВОЗ по гигиене мяса : 2-ой докл.
Вихідні дані : Женева: ВОЗ, 1963
Кільк.характеристики :120 с
Колективи : ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения)
Серія: Серия технических докладов ВОЗ; № 241
Ціна : 0.27 р.
УДК : 613.28 + 613.281 + 614.258(100)
MeSH-головна: МЯСО -- MEAT
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.28/К 65
Назва : Консервы и презервы рыбные . -Офиц. изд.
Вихідні дані : Москва, 1958
Кільк.характеристики :284 с
Колективи : Гос. стандарт СССР
Ціна : 9.00 р.
УДК : 613.28 + 613.281
MeSH-головна: РЫБНЫЕ ПРОДУКТЫ -- FISH PRODUCTS
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.28/В 84
Автор(и) : Абдуссалам М., Анквез М., Барбер Ф. У., Берг Дж. К. Т.
Назва : Гигиена молока. Гигиена производства, обработки и распределения молока
Вихідні дані : Женева: ВОЗ, 1963
Кільк.характеристики :836 с
Колективи : ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения)
Серія: Серия монографий; № 48
Ціна : 2.90 р.
УДК : 613.28 + 614.258(100)
MeSH-головна: МОЛОКО -- MILK
ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION
Примірники : всього : КСХ(2)
Вільні : КСХ(2)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 579/А 67
Автор(и) : Анисимова Н. И., Романов С. Л.
Назва : Белки одноклеточных - новый источник пищи для человека
Вихідні дані : Москва: Наука и техника, 1987
Кільк.характеристики :71 с
Ціна : 0.71 р.
УДК : 579 + 613.28
MeSH-головна: МИКРОБИОЛОГИЯ -- MICROBIOLOGY
БЕЛКИ ПИЩЕВЫЕ -- DIETARY PROTEINS
Примірники : всього : КСХ(2)
Вільні : КСХ(2)
Знайти схожі

 1-10    11-17 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)