Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Рідкісні видання (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=613.281<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи з 1 по 9
1.

ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения). Гигиена продуктов из рыбы, моллюсков и ракообразных : докл. экспертов ВОЗ, созв. совместно с ФАО/ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения). - 1975
2.

Зайцев В.С. Санітарно-гігієнічний мінімум для працівників м’ясопереробних підприємств/В. С. Зайцев. - 1974
3.

Майструк П. Н. Криль и крилепродукты в питании человека/П. Н. Майструк, Р. Д. Габович. - 1984
4.

Хейцеф М. А. Санитарно-микробиологическое исследование колбасных изделий/М. А. Хейцеф. - 1968
5.

Рыба и рыбопродукты/Гос. стандарт СССР. - 1958
6.

Мясо/Гос. стандарт СССР. - 1958
7.

ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения). Объединенный комитет экспертов ФАО/ВОЗ по гигиене мяса/ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения). - 1963
8.

Консервы и презервы рыбные/Гос. стандарт СССР. - 1958
9.

Алмазов А. М. Товароведение мясных и рыбных товаров и техника торговли ими/А. М. Алмазов, Л. М. Гордеев. - 1959
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)