Пошуковий запит: (<.>U=641.5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 84
Показані документи з 1 по 10 |
|
>1. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
| 641.5 К 56
Ковалев, Николай. Технология приготовления пищи [Текст] : учеб. для техникумов / Н. И. Ковалев, Л. К. Сальникова. - Москва : Экономика, 1978. - 319 с.
MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING (методы) Дод.точки доступу: Сальникова, Людмила
Примірників всього: 1 ХР (1) Вільні: ХР (1) Знайти схожі
|
>2. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
| 641.5 Ц 26
Цвек, Дарія. До святкового столу [Текст] / Д. Я. Цвек. - Львів : Каменяр, 1976. - 199 с. : іл.
MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING
Примірників всього: 1 ХР (1) Вільні: ХР (1) Знайти схожі
|
>3. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
| 641.5 Н 74
Новоженов, Ю. М. Зарубежная кухня [Текст] : практ. пособие / Ю. М. Новоженов, Л. Н. Сопина. - Москва : Высшая школа, 1990. - 288 с. - ISBN 5-06-000958-0
MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING (методы) ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED Дод.точки доступу: Сопина, Л. Н.
Примірників всього: 2 КСХ (2) Вільні: КСХ (2) Знайти схожі
|
>4. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
| 641.5 С 56
Современная молочная кухня [Текст] : пер. с чеш. / пер. И. В. Холодова. - Москва : Агропромиздат, 1987. - 239 с. : ил. - Алф.-Предм. указ.: с. 213-221 Перевод изд.: Moderni mlecna Kucharka / Milos Teply, Ruzena Plavcova, Vera Rumlova, Iaroslav Vins (Praha, 1981)
Дод.точки доступу: Холодова, И. В. \пер.\
Примірників всього: 1 КСХ (1) Вільні: КСХ (1) Знайти схожі
|
>5. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
| 641.5 М 12
Магидов, Я. И. Блюда и кулинарные изделия из картофеля [Текст] / Я. И. Магидов. - Москва : Легкая и пищев. пром-сть, 1984. - 104 с.
MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING КАРТОФЕЛЬ -- SOLANUM TUBEROSUM
Примірників всього: 1 КСХ (1) Вільні: КСХ (1) Знайти схожі
|
>6. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
| 641.5 М 80
Морозов, А. Т. Сладкие блюда [Текст] / А. Т. Морозов. - 2-е изд. - Москва : Экономика, 1987. - 144 с.
MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING (методы)
Примірників всього: 1 КСХ (1) Вільні: КСХ (1) Знайти схожі
|
>7. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
| 641.5 С 56
Современная молочная кухня [Текст] : пер. с чеш. / М. Теплы [и др.] ; пер. И. В. Холодова. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 239 с. : ил.
MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING (методы) ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED МОЛОКО -- MILK (использование) Дод.точки доступу: Теплы, М. Плавцова, Р. Румлова, В. Винш, Я. Холодова, И. В. \пер.\
Примірників всього: 3 КСХ (3) Вільні: КСХ (3) Знайти схожі
|
>8. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
| 641.5 Ф 39
Фельдман, И. А. Зарубежная кухня [Текст] / И. А. Фельдман. - Киев : Реклама, 1980. - 192 с. : ил.
MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING (методы)
Примірників всього: 1 КСХ (1) Вільні: КСХ (1) Знайти схожі
|
>9. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
| 641.5 Ф 39
Фельдман, И. А. Любимые блюда [Текст] / И. А. Фельдман. - Киев : Реклама, 1987. - 256 с. : ил.
MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING (методы) ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Примірників всього: 1 КСХ (1) Вільні: КСХ (1) Знайти схожі
|
>10. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
| 641.5 М 35
Матьо, Ж. Я умею готовить : пер. с фр. / Ж. Матьо ; пер. Н. С. Егошкина ; авт. предисл. Н. Буйнов. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 272 с. : ил. - ISBN 5-271-85
MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED Дод.точки доступу: Егошкина, Н. С. \пер.\ Буйнов, Н. \авт. предисл.\
Примірників всього: 1 КСХ (1) Вільні: КСХ (1) Знайти схожі
|
|
|