Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>A=Квасьнєвскі, Ян$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.
613.2
К 32


    Квасьнєвскі, Ян.
    Оптимальне харчування. Принципи і кулінарні рецепти [Текст] : [наук.-практ. вид.] / Я. Квасьнєвскі ; [пер. з пол. Н. Романчук]. - Львів : Добра справа, 2007. - 192 с. - Бібліогр.: с.176 -178. - ISBN 966-7964-27-2
    Зміст:
Передмови до українського видання . - С .3
Вступ . - С .7
Принципи оптимального харчування . - С .10
Для чого потрібно харчуватися в оптимальний спосіб? . - С .10
Неправильне харчування - основна причина хвороб . - С .12
Вплив оптимального харчування на хворих людей . - С .16
Білок - основний харчовий складник . - С .19
Жир = Енергія . - С .20
Вуглеводи - так, але скільки? . - С .23
Практичні вказівки до оптимального харчування . - С .25
Японська дієта . - С .31
Поживність харчових продуктів з точки зору оптимального харчування . - С .34
Яйця . - С .34
Молоко і молокопродукти . - С .35
М’ясо і м’ясопродукти . - С .37
Жири як харчова сировина . - С .41
Горіхи . - С .45
Овочі і фрукти . - С .46
Хлібопродукти . - С .48
Цукор, мед, солодощі . - С .49
Приправи, харчові додатки, алкоголь, сигарети . - С .50
Харчування в особливих фізіологічних станах і під час хвороб . - С .55
Три традиційні моделі харчування . - С .56
Харчування вагітних жінок . - С .58
Харчування немовлят . - С .60
Харчування дітей . - С .62
Харчування хворих людей . - С .63
Ожиріння і оптимальне харчування . - С .73
Рецепти страв, згідно з принципами оптимального харчування . - С .78
Зразкове меню на перші 2 тижні оптимального харчування . - С .157
Таблиці поживності продуктів харчування . - С .168
Список літератури . - С .176
УДК

MeSH-головна:
ДИЕТОЛОГИЯ -- DIETETICS
ПИЩА ЗДОРОВАЯ -- HEALTH FOOD
КУЛИНАРИЯ -- COOKING
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Анотація: Книга є дуже цінною для всіх хто підтримує сучасні погляди на здоров’я людини, які міцно пов’язані з досвідом та знаннями про оптимальне харчування. Враховуючи всі аспекти здоров’я людини , можна сказати, що здоров’я це нормальний розвиток тіла, інтелекту, психіки індивідуума через застосування методу оптимального харчування Яна Кваснєвського. Ми висловлюємо щиру подяку вченому дієтологу доктору Кваснєвському за турботу і вболівання та прагнення вирішення проблеми здорового оптимального харчування в Україні
Дод.точки доступу:
Романчук, Надія \пер. з пол.\

Примірників всього: 2
ЧЗ (1), НА (1)
Вільні: ЧЗ (1), НА (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)