Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Рідкісні видання (42)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=613.2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 286
Показані документи з 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.
613.2
W54


    Wenck, Dorothy.
    Nutrition [Text] : The Challenge of Being Well Nourished / Dorothy Wenck, Martin Baren, Sat Paul Dewan. - 2nd ed. - Reston [USA] : Reston Publishing Company, 1983. - 642 p. - ISBN 0-8359-5063-8
УДК

MeSH-головна:
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
Дод.точки доступу:
Baren, Martin
Dewan, Sat Paul

Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

2.
613.2
L87


   
    Long Term Consequences of Early Feeding [Text]. - [S. l.] : Nestle Nutrition Services, 1995. - 38 p. - (Nestle Nutrition Workshop Series ; № 36)
УДК

MeSH-головна:
ПИТАНИЯ ДЕТЕЙ НАУЧНЫЕ ОСНОВЫ -- CHILD NUTRITION SCIENCES
ДЕТЕЙ ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- CHILD NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

3.
613.2
F33


   
    Feeding from Toddlers to Adolescence [Text]. - [S. l.] : Nestle Nutrition Services, 1996. - 35 p. - (Nestle Nutrition Workshop Series ; vol. 37)
УДК

MeSH-головна:
ДЕТЕЙ ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- CHILD NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

4.
613.2
H66


    Hiltz, Mary.
    Nutrition [Text] : An Introductory Text / Mary Hiltz. - Toronto : Macmillan, 1955. - 175 p.
УДК

MeSH-головна:
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

5.
613.2
F66


    Fletcher, Horace.
    The A.B.-Z. of our own Nutrition [Text] / Horace Fletcher. - New York : Stokes, 1907. - 426 p. - (A.B.C. Life Series)
УДК

MeSH-головна:
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

6.
613.2
B96


    Burton, Benjamin T..
    Human Nutrition [Text] : Formerly the Heinz Handbook of Nutrition. A Textbook of Nutrition in Health and Disease / Benjamin T. Burton. - 4th ed. - New York : McGraw-Hill Book Company, 1988. - 611 p. - ISBN 0-07-009283-4
УДК

MeSH-головна:
ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES (обучение)
ДИЕТОТЕРАПИЯ -- DIET THERAPY
Дод.точки доступу:
Foster, Willis R.

Примірників всього: 4
ІЛ (4)
Вільні: ІЛ (4)

Знайти схожі

7.
613.2
B18


    Balch, Phyllis A..
    Prescription for Dietary Wellness [Text] / Phyllis A. Balch ; ed. Cheryl Keene. - Greenfield [USA] : Prescription Books for Health, 1992. - 318 p. - ISBN 0-942023-02-1
УДК

MeSH-головна:

ДИЕТОТЕРАПИЯ -- DIET THERAPY
Дод.точки доступу:
Keene, Cheryl \ed.\

Примірників всього: 3
ІЛ (3)
Вільні: ІЛ (3)

Знайти схожі

8.
613.2
M99


   
    Mycotoxins in Dairy Products [Text] / ed. Hans P. Van Egmond. - London : Elsevier Applied Science, 1989. - 272 p. - ISBN 1-85166-369-X
УДК

MeSH-головна:
МИКОТОКСИНЫ -- MYCOTOXINS
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION
Дод.точки доступу:
Van Egmond, Hans P. \ed.\

Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

9.
613.2
C56


    Christian, Janet L..
    Nutrition for Living [Text] / Janet L. Christian. - 2nd ed. - Menlo Park [USA] : Benjamin/Cummings, 1985. - 493 p. - ISBN 0-8053-2006-7
УДК

MeSH-головна:
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
Дод.точки доступу:
Greger, Janet L.

Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

10.
613.2
D98


    Dykstra, John Jefferson.
    Infection Control for Lodging and Food Service Establishments [Text] / John Jefferson Dykstra. - New York : John Wiley & Sons, 1990. - 178 p. - ISBN 0-471-62317-2
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ БЕЗОПАСНОСТЬ -- FOOD SAFETY
ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION (методы)
ПИЩЕВЫЕ ИНФЕКЦИИ И ИНТОКСИКАЦИИ -- FOODBORNE DISEASES
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

11.
613.2
M78


    Modern Nutrition in Health and Disease [Text] / ed. Maurice E. Shils et al. - 8th ed. - Baltimore : Williams and Wilkins, 1994.
   Vol. 1. - 923 p. - ISBN 0-8121-1485-X
Continuing pagination
УДК

MeSH-головна:
ДИЕТОТЕРАПИЯ -- DIET THERAPY
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
Дод.точки доступу:
Shils, Maurice E. \ed.\

Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

12.
613.2
M78


    Modern Nutrition in Health and Disease [Text] / ed. Maurice E. Shils et al. - 8th ed. - Baltimore : Williams and Wilkins, 1994.
   Vol. 2. - 927-1657 p. - ISBN 0-8121-1485-X
Continuing pagination
УДК

MeSH-головна:
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
ДИЕТОТЕРАПИЯ -- DIET THERAPY
Дод.точки доступу:
Shils, Maurice E. \ed.\

Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

13.
613.2
W64


    WHO (World Health Organization).
    Evaluation of Certain Veterinary Drug Residues in Food [Text] : seventieth report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2009. - 134 p. - (WHO Technical Report Series ; no. 954). - ISBN 978 92 4 120954 0
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION (анализ)
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS (стандарты)
ВЕТЕРИНАРНЫЕ ЛЕКАРСТВЕННЫЕ СРЕДСТВА -- VETERINARY DRUGS (токсичность, фармакология)
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

14.
613.2
W64


    WHO (World Health Organization).
    Evaluation of Certain Food Additives [Text] : sixty-ninth report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2009. - 208 p. - (WHO Technical Report Series ; no. 952). - ISBN 978 92 4 120952 6
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION (анализ, профилактика и контроль)
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (анализ, вредные воздействия)
ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS (анализ, вредные воздействия)
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

15.
613.2
W64


    WHO (World Health Organization).
    Evaluation of Certain Food Additives [Text] : seventy-first report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2009. - 80 p. - (WHO Technical Report Series ; 956). - ISBN 978 92 4 120956 4
УДК

MeSH-головна:
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS (анализ, токсичность)
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION (анализ)
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (токсичность)
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

16.
613.2
W 64


    WHO (World Health Organization).
    Principles and Methods for the Risk Assessment of Chemicals in Food [Text] / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2009. - (IPCS International programme on chemical safety. Environmental Health Criteria 240). - ISBN 978 92 4 157240 8
УДК

MeSH-головна:
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
ПЕСТИЦИДЫ ОСТАТОЧНЫЕ -- PESTICIDE RESIDUES

ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION
РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

17.
613.2
W 64


    WHO (World Health Organization).
    Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : seventy-third report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2011. - 226 p. - (WHO Technical Report Series ; 960). - ISBN 978 92 4 120960 1
УДК

MeSH-головна:
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS (анализ, токсичность)
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (анализ, токсичность)
РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT
(вредные воздействия)
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

18.
613.2
W 64


    WHO (World Health Organization).
    Evaluation of certain contaminants in food [Text] : seventy-second report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2011. - 105 p. - (WHO Technical Report Series ; 959). - ISBN 978 92 4 120956 5
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION (профилактика и контроль)
АКРИЛАМИД -- ACRYLAMIDE (токсичность)
МЫШЬЯК -- ARSENIC (токсичность)
ТРИХОТЕЦЕНЫ -- TRICHOTHECENES (токсичность)
ФУРАНЫ -- FURANSFURANS (токсичность)
РТУТЬ -- MERCURY (токсичность)
ПЕРХЛОРАТЫ -- PERCHLORATES (токсичность)
РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

19.
613.2
W64


    WHO (World Health Organization).
    Evaluation of Certain Veterinary Drug Residues in Food [Text] : seventy-fifth report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2012. - 101 p. - (WHO Technical Report Series ; no. 969). - ISBN 978 92 4 120969 4
УДК

MeSH-головна:
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
ВЕТЕРИНАРНЫЕ ЛЕКАРСТВЕННЫЕ СРЕДСТВА -- VETERINARY DRUGS (токсичность, фармакология)
ЛЕКАРСТВА ДОЗА НАИВЫСШАЯ БЕЗВРЕДНАЯ -- NO-OBSERVED-ADVERSE-EFFECT LEVEL
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION (анализ)
РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT
ЛЕКАРСТВ ОСТАТКИ В ОРГАНИЗМЕ -- DRUG RESIDUES
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

20.
613.2
W64


    WHO (World Health Organization).
    Evaluation of Certain Food Additives [Text] : seventy-sixth report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2012. - 183 p. - (WHO Technical Report Series ; 974). - ISBN 978 92 4 120974 8
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (анализ, токсичность)
ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS
(вредные воздействия)
РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)