Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Скурихин, И. М.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи з 1 по 7
1.
613.2
С 46


    Скурихин, И. М.
    Как правильно питаться / И. М. Скурихин, В. А. Шатерников. - 2-е изд.,перераб.и доп. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 256 с. - Библиогр.:с.254
УДК

MeSH-головна:
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES (история, классификация, обучение, тенденции)
Дод.точки доступу:
Шатерников, В. А.

Примірників всього: 2
НА (1), КСХ (1)
Вільні: НА (1), КСХ (1)

Знайти схожі

2.
613.2
С 46


    Скурихин, И. М.
    Все о пище с точки зрения химика [Текст] / И. М. Скурихин, А. П. Нечаев. - Москва : Высшая школа, 1991. - 288 с.
УДК

MeSH-головна:
ПИЩА ЗДОРОВАЯ -- HEALTH FOOD
Дод.точки доступу:
Нечаев, А. П.

Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

3.
613.2
С 46


    Скурихин, И. М.
    Как правильно питаться / И. М. Скурихин, В. А. Шатерников. - 2-е изд.,перераб.и доп. - Москва : Агропромиздат, 1987. - 256 с. - Библиогр.: с. 254
УДК

MeSH-головна:
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES (классификация, обучение, стандарты)
Дод.точки доступу:
Шатерников, В. А.

Примірників всього: 2
КСХ (2)
Вільні: КСХ (2)

Знайти схожі

4.
613.2
С 46


    Скурихин, И. М.
    Как правильно питаться / И. М. Скурихин, В. А. Шатерников. - Москва : Легкая и пищев. пром-сть, 1984. - 240 с. - Библиогр.: 239
УДК

MeSH-головна:
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES (классификация, обучение, тенденции)
Дод.точки доступу:
Шатерников, В. А.

Примірників всього: 3
КСХ (3)
Вільні: КСХ (3)

Знайти схожі

5.
613.2(03)
Х 46


    Химический состав пищевых продуктов [Текст] : справочник.
   Кн. 1 : Справочные таблицы содержания основных пищевых веществ и энергетической ценности пищевых продуктов / ред.: И. М. Скурихин, М. Н. Волгарева. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1987. - 224 с. - )
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
СПРАВОЧНИКИ -- REFERENCE BOOKS
Дод.точки доступу:
Скурихин, И. М. \ред.\
Волгарева, М. Н. \ред.\

Примірників всього: 7
каф. гигиены (3), НА (1), КСХ (3)
Вільні: каф. гигиены (3), НА (1), КСХ (3)

Знайти схожі

6.
613.2(03)
Х 46


    Химический состав пищевых продуктов : справочник.
   Кн. 2 : Справочные таблицы содержания аминокислот, жирных кислот, витаминов, макро- и микроэлементов, органических кислот и углеводов / ред.: И. М. Скурихин, М. Н. Волгарева. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1987. - 360 с. - )
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
СПРАВОЧНИКИ -- REFERENCE BOOKS
Дод.точки доступу:
Скурихин, И. М. \ред.\
Волгарева, М. Н. \ред.\

Примірників всього: 6
НА (3), каф. гигиены (2), КСХ (1)
Вільні: НА (3), каф. гигиены (2), КСХ (1)

Знайти схожі

7.
613.2
Х 46


   
    Химический состав пищевых продуктов [Текст]. Справочные таблицы содержания аминокислот, жирных кислот, витаминов, органических кислот и углеводов / ред.: М. Ф. Нестерин, И. М. Скурихин. - Москва : Пищевая пром-сть, 1979. - 248 с.
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
СПРАВОЧНИКИ -- REFERENCE BOOKS
Дод.точки доступу:
Нестерин, М. Ф. \ред.\
Скурихин, И. М. \ред.\

Примірників всього: 2
КСХ (2)
Вільні: КСХ (2)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)