Главная Упрощенный режим Видео-инструкция Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Книги- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Периодические издания (35)
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>A=Власенко, І. Г.$<.>)
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 616:579.61/М 59
Автор(ы) : Власенко В. В., Палій В. Г., Власенко І. Г., Журило О. А.
Заглавие : Мікробіологія (практикум) : навч. посіб. для підготовки фахівців у вищ. навч. закл. ІІІ-ІV рівнів акредитації
Выходные данные : Вінниця: Едельвейс і К, 2009
Колич.характеристики :236 с
Примечания : Бібліогр.: с. 189-191. - Рек. МОН України. Гриф надано МОН України (лист № 14/18.2-1131 від 19.05.2008 р.)
ISBN, Цена 978-966-2150-51-3: 50.00 р.
УДК : 616:579.61 + 616:579.61(075.8)
MeSH-главная: МИКРОБИОЛОГИЯ -- MICROBIOLOGY
Аннотация: У посібнику подано методики проведення лабораторних робіт з морфології і фізіології мікроорганізмів, викладено методи вивчення мікрофлори ґрунту, води, повітря і показані підходи до виявлення основних мікроорганізмів, які забруднюють продукти харчування. У кожній роботі наведено короткі теоретичні відомості, подано перелік необхідних матеріалів та обладнання, хід проведення експерименту. У додатку вміщено рецептуру приготування барвників, середовищ та інших реактивів. Практикум призначено для студентів стаціонарної та заочної форми навчання, які вивчають мікробіологію
Экземпляры : всего : НА(2), ФРК(1)
Свободны : НА(2), ФРК(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2/В 58
Автор(ы) : Власенко В. В., Власенко І. Г.
Заглавие : Фізіологія та гігієна харчування : навч. посіб.
Выходные данные : Вінниця: Меркьюрі-Поділля, 2012
Колич.характеристики :300 с
Примечания : Бібліогр.: с. 293-295. - Гриф надано МОН України (лист № 1.4/18—Г-1478 від 23.06.2008 р.)
ISBN, Цена 978-966-2696-22-6: 38.00 р.
УДК : 613.2 + 613.2(075.8) + 612.3(075.8)
MeSH-главная: ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA
ГИГИЕНА -- HYGIENE
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
Аннотация: У навчальному посібнику розкрито будову та функції основних систем організму, фізіолого-гігіснічний вплив їжі та окремих нутріснтів, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, та складання раціонів харчування. Посібник призначений для студентів напряму підготовки «Харчові технології та інженерія»
Экземпляры :НА(1)
Свободны : НА(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)