Главная Упрощенный режим Видео-инструкция Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Книги- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Периодические издания (35)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>A=Власенко, І. Г.$<.>)
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.
616:579.61
М 59


   
    Мікробіологія (практикум) [Текст] : навч. посіб. для підготовки фахівців у вищ. навч. закл. ІІІ-ІV рівнів акредитації / В. В. Власенко [та ін.] ; ред. Г. К. Палій. - Вінниця : Едельвейс і К, 2009. - 236 с. - Рек. МОН України. Гриф надано МОН України (лист № 14/18.2-1131 від 19.05.2008 р.). - Бібліогр.: с. 189-191. - ISBN 978-966-2150-51-3
Примечания о происхождении:
Экз. 521198, 521272, 521274 : з б-ки Палія Г. К.,
УДК

MeSH-главная:
МИКРОБИОЛОГИЯ -- MICROBIOLOGY (обучение)
Аннотация: У посібнику подано методики проведення лабораторних робіт з морфології і фізіології мікроорганізмів, викладено методи вивчення мікрофлори ґрунту, води, повітря і показані підходи до виявлення основних мікроорганізмів, які забруднюють продукти харчування. У кожній роботі наведено короткі теоретичні відомості, подано перелік необхідних матеріалів та обладнання, хід проведення експерименту. У додатку вміщено рецептуру приготування барвників, середовищ та інших реактивів. Практикум призначено для студентів стаціонарної та заочної форми навчання, які вивчають мікробіологію
Доп.точки доступа:
Власенко, В. В.
Палій, В. Г.
Власенко, І. Г.
Журило, О. А.
Палій, Г. К. \ред.\

Экземпляры всего: 3
НА (2), ФРК (1)
Свободны: НА (2), ФРК (1)

Найти похожие

2.
613.2
В 58


    Власенко, В. В.
    Фізіологія та гігієна харчування [Текст] : навч. посіб. / В. В. Власенко, І. Г. Власенко ; рец.: М. Ю. Макарчук, Г. К. Палій. - Вінниця : Меркьюрі-Поділля, 2012. - 300 с. - Гриф надано МОН України (лист № 1.4/18—Г-1478 від 23.06.2008 р.). - Бібліогр.: с. 293-295. - ISBN 978-966-2696-22-6
Примечания о происхождении:
Экз. 521294 : з б-ки Палія Г. К.,
УДК

MeSH-главная:
ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA
ГИГИЕНА -- HYGIENE (обучение)
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES (методы, организация и управление)
Аннотация: У навчальному посібнику розкрито будову та функції основних систем організму, фізіолого-гігіснічний вплив їжі та окремих нутріснтів, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, та складання раціонів харчування. Посібник призначений для студентів напряму підготовки «Харчові технології та інженерія»
Доп.точки доступа:
Власенко, І. Г.
Макарчук, М. Ю. \рец.\
Палій, Г. К. \рец.\

Экземпляры всего: 1
НА (1)
Свободны: НА (1)

Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)