Главная Упрощенный режим Видео-инструкция Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Книги- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Периодические издания (9)
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>A=Матасар, І. Т.$<.>)
Общее количество найденных документов : 3
Показаны документы с 1 по 3
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 618.2/П 84
Заглавие : Профілактика есенціальних нутрієнтних дефіцитів у харчуванні вагітних жінок, які проживають на забруднених радіонуклідами територіях : метод. рек.
Выходные данные : Київ, 2010
Колич.характеристики :33 с
Коллективы : НЦ радіац. медицини
Примечания : Бібліогр.: с.33
Цена : 8.00 р.
УДК : 618.2 + 618.2-083
MeSH-главная: ОКРУЖАЮЩЕЙ СРЕДЫ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- ENVIRONMENTAL POLLUTION
РАДИОАКТИВНЫЕ ЗАГРЯЗНИТЕЛИ -- RADIOACTIVE POLLUTANTS
ПРЕНАТАЛЬНЫЙ ПЕРИОД, ПИТАНИЯ БЕРЕМЕННЫХ ФИЗИОЛОГИЯ -- PRENATAL NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA
БЕРЕМЕННОСТИ ОСЛОЖНЕНИЯ -- PREGNANCY COMPLICATIONS
Экземпляры :ЧЗ(1)
Свободны : ЧЗ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Многотомное издание
Шифр издания : 613.2/Г 46
Автор(ы) : Ципріян В. І., Матасар І. Т., Слободкін В. І., Козярін І. П.
Заглавие : Гігієна харчування з основами нутриціології: [підруч. для студентів вищ. мед. навч. закл. ІІІ-ІV рівнів акредитації] : у 2 кн./ ред. В. І. Ципріян. Кн. 2
Выходные данные : Київ: Медицина, 2007
Колич.характеристики :544 с
Примечания : Бібліогр. в кінці глав. - Рек. МОЗ України
ISBN, Цена 966-8144-03-1: 95.00, 190.00, р.
УДК : 613.2 + 613.292 + 613.2(075.8)
MeSH-главная: ГИГИЕНА -- HYGIENE

ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
ФУНКЦИОНАЛЬНЫЕ ПРОДУКТЫ -- FUNCTIONAL FOOD
Аннотация: У другій книзі підручника описано гігієнічні вимоги до сучасних технологічних процесів виробництва основних харчових продуктів. Значну увагу приділено теорії та методології нормування контамінантів різної природи в харчових продуктах. Уперше на прикладах показано, як визначаються аліментарні ризики захворюваності, наведені підходи до регламентації трансгенної їжі. Ґрунтовно проаналізовано безпеку їжі за вмістом у ній хімічних, радіоактивних і мікробіологічних забруднювачів. У главах, в яких йдеться про харчові отруєння мікробної природи, схарактеризовані властивості мікроорганізмів, умови їхнього розмноження і токсиноутворення у харчових продуктах, описано можливі шляхи забруднення і систему заходів профілактики. Наведено авторську класифікацію харчових отруєнь і детально описано методику їх розслідування. Підручник відповідає програмам перед- та післядипломної підготовки лікарів за фахом «гігієна харчування» і «нутриціологія». Для студентів та інтернів вищих медичних навчальних закладів III—IV рівнів акредитації
Экземпляры : всего : НА(1), ЧЗ(1)
Свободны : ЧЗ(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 615.9/Ц 58
Автор(ы) : Циганенко О. І., Матасар І. Т., Торбін В. Ф.
Заглавие : Основи загальної, екологічної та харчової токсикології : посібник
Выходные данные : Київ: Чорнобильінтерінформ, 1998
Колич.характеристики :173 с
ISBN, Цена 5-7707-9216-7:
УДК : 615.9 + 615.9(075.8)
MeSH-главная: ТОКСИКОЛОГИЯ -- TOXICOLOGY
Аннотация: В посібнику розглянуті основні положення токсикології, як загальної, так і спеціальної. Основний наголос зроблено на аспекти загальної, екологічної та харчової токсикології.
Экземпляры : всего : КСХ(4)
Свободны : КСХ(4)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)