Главная Упрощенный режим Видео-инструкция Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Книги- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Периодические издания (60)Высшее образование (1)
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=харчова<.>)
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2/К 32
Автор(ы) : Квасьнєвскі, Ян
Заглавие : Оптимальне харчування. Принципи і кулінарні рецепти : [наук.-практ. вид.]
Выходные данные : Львів: Добра справа, 2007
Колич.характеристики :192 с
Примечания : Бібліогр.: с.176 -178
ISBN, Цена 966-7964-27-2: 30.00 р.
УДК : 613.2
MeSH-главная: ДИЕТОЛОГИЯ -- DIETETICS
ПИЩА ЗДОРОВАЯ -- HEALTH FOOD
КУЛИНАРИЯ -- COOKING
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Содержание : Передмови до українського видання ; Вступ ; Принципи оптимального харчування ; Для чого потрібно харчуватися в оптимальний спосіб? ; Неправильне харчування - основна причина хвороб ; Вплив оптимального харчування на хворих людей ; Білок - основний харчовий складник ; Жир = Енергія ; Вуглеводи - так, але скільки? ; Практичні вказівки до оптимального харчування ; Японська дієта ; Поживність харчових продуктів з точки зору оптимального харчування ; Яйця ; Молоко і молокопродукти ; М’ясо і м’ясопродукти ; Жири як харчова сировина ; Горіхи ; Овочі і фрукти ; Хлібопродукти ; Цукор, мед, солодощі ; Приправи, харчові додатки, алкоголь, сигарети ; Харчування в особливих фізіологічних станах і під час хвороб ; Три традиційні моделі харчування ; Харчування вагітних жінок ; Харчування немовлят ; Харчування дітей ; Харчування хворих людей ; Ожиріння і оптимальне харчування ; Рецепти страв, згідно з принципами оптимального харчування ; Зразкове меню на перші 2 тижні оптимального харчування ; Таблиці поживності продуктів харчування ; Список літератури
Аннотация: Книга є дуже цінною для всіх хто підтримує сучасні погляди на здоров’я людини, які міцно пов’язані з досвідом та знаннями про оптимальне харчування. Враховуючи всі аспекти здоров’я людини , можна сказати, що здоров’я це нормальний розвиток тіла, інтелекту, психіки індивідуума через застосування методу оптимального харчування Яна Кваснєвського. Ми висловлюємо щиру подяку вченому дієтологу доктору Кваснєвському за турботу і вболівання та прагнення вирішення проблеми здорового оптимального харчування в Україні
Экземпляры : всего : ЧЗ(1), НА(1)
Свободны : ЧЗ(1), НА(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 616:612.017/Р 69
Автор(ы) : Романюк, Лілія Іванівна
Заглавие : Поліноз та перехресна харчова алергія: механізми розвитку, методи діагностики, лікування та профілактики : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра мед. наук : [спец.]14.03.08 "Імунологія та алергологія"
Выходные данные : Донецьк, 2012
Колич.характеристики :36 с
Коллективы : Донецьк. НМУ ім. М. Горького, Нац. МА післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика
Примечания : Бібліогр.: с.29-32
УДК : 616:612.017
MeSH-главная: ПИЩЕВАЯ ГИПЕРСЕНСИБИЛИЗАЦИЯ -- FOOD HYPERSENSITIVITY
РИНИТ АЛЛЕРГИЧЕСКИЙ СЕЗОННЫЙ -- RHINITIS, ALLERGIC, SEASONAL
Экземпляры :КСХ(1)
Свободны : КСХ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)