Главная Упрощенный режим Видео-инструкция Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Книги- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Периодические издания (702)Библиотечные издания (2)Высшее образование (4)Краеведение (2)Редкие издания (5)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=харчування<.>)
Общее количество найденных документов : 108
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.
616.31
Т 58


    Топов, Іван Георгійович.
    Клініко-експериментальне обґрунтування профілактики та лікування основних стоматологічних захворювань у підлітків з урахуванням особливостей жирового харчування : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. мед. наук : [спец.]14.01.22 "Стоматологія" / І. Г. Топов ; Ін-т стоматології та щелепно-лицевої хірургії. - Одеса : [б. и.], 2020. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17
УДК

MeSH-главная:
МОДЕЛИ НА ЖИВОТНЫХ -- MODELS, ANIMAL
КРЫСЫ -- RATS
ОЛЕИНОВАЯ КИСЛОТА -- OLEIC ACID (фармакология)
ДЕТСКОГО ПИТАНИЯ ПРОДУКТЫ -- INFANT FOOD (стандарты)
ПЕРИОДОНТА БОЛЕЗНИ -- PERIODONTAL DISEASES (профилактика и контроль, терапия)
Доп.точки доступа:
Ін-т стоматології та щелепно-лицевої хірургії

Экземпляры всего: 1
КСХ (1)
Свободны: КСХ (1)

Найти похожие

2.
613.2
В 58


    Власенко, В. В.
    Фізіологія та гігієна харчування [Текст] : навч. посіб. / В. В. Власенко, І. Г. Власенко ; рец.: М. Ю. Макарчук, Г. К. Палій. - Вінниця : Меркьюрі-Поділля, 2012. - 300 с. - Гриф надано МОН України (лист № 1.4/18—Г-1478 від 23.06.2008 р.). - Бібліогр.: с. 293-295. - ISBN 978-966-2696-22-6
Примечания о происхождении:
Экз. 521294 : з б-ки Палія Г. К.,
УДК

MeSH-главная:
ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA
ГИГИЕНА -- HYGIENE (обучение)
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES (методы, организация и управление)
Аннотация: У навчальному посібнику розкрито будову та функції основних систем організму, фізіолого-гігіснічний вплив їжі та окремих нутріснтів, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, та складання раціонів харчування. Посібник призначений для студентів напряму підготовки «Харчові технології та інженерія»
Доп.точки доступа:
Власенко, І. Г.
Макарчук, М. Ю. \рец.\
Палій, Г. К. \рец.\

Экземпляры всего: 1
НА (1)
Свободны: НА (1)

Найти похожие

3.
616.37-006-089
К 89


    Кузьменко, Вікторія Олександрівна.
    Раннє ентеральне харчування в концепції мультимодальної програми прискореного відновлення при панкреатодуоденальній резекції : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. мед. наук : [спец.]14.01.03 "Хірургія" / В. О. Кузьменко ; Нац. ін-т хірургії та трансплантології ім. О. О. Шалімова. - Київ : [б. и.], 2021. - 23 с. - Бібліогр.: с. 18-21
УДК

MeSH-главная:
МУЛЬТИМОДАЛЬНОЕ ИЗОБРАЖЕНИЕ -- MULTIMODAL IMAGING (использование)
ГАСТРИТ ГИПЕРТРОФИЧЕСКИЙ -- GASTRITIS, HYPERTROPHIC (диагностика, хирургия)
ПАНКРЕАТИТ ХРОНИЧЕСКИЙ -- PANCREATITIS, CHRONIC (диагностика, осложнения, хирургия)
ПОДЖЕЛУДОЧНОЙ ЖЕЛЕЗЫ НОВООБРАЗОВАНИЯ -- PANCREATIC NEOPLASMS (диагностика, классификация, осложнения, ультраструктура, хирургия)
ПИЩЕВАРИТЕЛЬНАЯ СИСТЕМА, ХИРУРГИЧЕСКИЕ ОПЕРАЦИИ -- DIGESTIVE SYSTEM SURGICAL PROCEDURES (использование, методы)
ПИЩЕВАРИТЕЛЬНОЙ СИСТЕМЫ СВИЩИ -- DIGESTIVE SYSTEM FISTULA (диагностика, осложнения, хирургия)
ИНФЕКЦИЯ -- INFECTION (осложнения, хирургия)
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ СПЕЦИАЛИЗИРОВАННЫЕ -- FOODS, SPECIALIZED (использование)
Кл.слова (ненормированные):
РЕЗЕКЦИЯ
Доп.точки доступа:
Нац. ін-т хірургії та трансплантології ім. О. О. Шалімова

Экземпляры всего: 1
КСХ (1)
Свободны: КСХ (1)

Найти похожие

4.
615.324
П 37


    Плахтій, Петро.
    Продукти бджільництва в оздоровленні людини [Текст] / П. Д. Плахтій, Д. Плахтій, В. Круглов. - Вид. 2-ге, допов. і перероб. - Кам’янець-Подільський : Абетка, 2006. - 212 с. - Бібліогр.: с. 204-207. - ISBN 966-682-298-9
    Содержание:
Вступ . - С .3
Бджолиний мед, його склад, властивості і використання як харчового продукту та оздоровчо-лікувального засобу
Різновиди бджолиних медів . - С .5
Склад і властивості меду . - С .11
Перевірка якості меду. Зберігання меду . - С .17
Лікування з використанням меду . - С .24
Лікарські рослини і продукти бджільництва при серцево-судинних захворюваннях . - С .27
Атеросклероз . - С .28
Ішемічна хвороба серця . - С .28
Артеріальна гіпертензія . - С .32
Гіпотонія . - С .34
Ревматизм . - С .35
Артрит (захворювання суглобів) . - С .37
Кардіоневроз . - С .39
Нервова збудливість . - С .39
Неврастенія . - С .41
Мед і лікарські рослини при безсонні . - С .43
Лікування захворювань дихальної системи . - С .43
Лікування захворювань системи травлення . - С .48
Використання меду при захворюваннях ротової порожнини . - С .52
Лікування захворювань шкіри (рани, виразки, опіки) . - С .53
Лікування захворювань аналізаторних систем . - С .53
Лікування захворювань сечостатевої системи . - С .56
Загальнозміцнювальні, вітамінні та імунностимулюючі суміші з медом . - С .59
Використання меду в косметиці . - С .61
Рецепти масок для шкіри обличчя . - С .61
Рецепти кремів для догляду за шкірою обличчя . - С .63
Рецепти засобів догляду за волоссям . - С .64
Використання меду для підвищення фізичної працездатності людини . - С .65
Препарати з медом і лікарськими рослинами . - С .67
Медико-біологічні основи лікувального харчування . - С .68
Основні завдання дієтотерапії щодо ослаблених хворобою людей . - С .68
Бджолиний мед як харчовий продукт для хворих людей . - С .72
Дієтичні рослинні страви . - С .74
Медова кулінарія
Торти . - С .82
Тістечка з медом. Різні солодощі . - С .85
Медові пряники . - С .88
Печиво . - С .91
Медівники, кекси, пироги . - С .95
Дієтичні та лікувальні страви з медом . - С .97
Другі страви з медом . - С .101
Соуси . - С .104
Фрукти і овочі з медом . - С .105
Напої з меду . - С .107
Прополіс
Значення прополісу для бджіл, його походження і збирання . - С .111
Склад і властивості прополісу . - С .112
Використання прополісу як лікувального засобу . - С .113
Приготування ліків з прополісу . - С .115
Використання прополісу при лікуванні захворювань окремих органів і систем організму . - С .118
Прополіс при лікуванні захворювань шкіри . - С .119
Прополіс в лікуванні захворювань органів травлення . - С .121
Лікування захворювань дихальної системи . - С .124
Лікування захворювань системи кровообігу . - С .125
Лікування захворювань аналізаторних систем . - С .126
Лікування захворювань сечостатевої системи . - С .127
Препарати з прополісом . - С .128
Препарати з прополісом . - С .131
Квітковий пилок і перга
Склад і властивості пилку . - С .132
Заготівля і зберігання пилку . - С .136
Використання пилку як харчового продукту та оздоровчо-лікувального засобу . - С .138
Для підвищення загальної (фізіологічної) і імунної реактивності організму . - С .140
При порушенні функцій системи травлення . - С .141
Лікування захворювань серцево-судинної і дихальної систем . - С .142
При порушенні функцій нервової системи і аналізаторів . - С .142
Препарати з пилку . - С .143
Маточне молочко
Вироблення маточного молочка бджолами . - С .146
Отримання і зберігання маточного молочка . - С .147
Хімічний склад і властивості маточного молочка . - С .148
Використання маточного молочка в медичній практиці . - С .149
Препарати з маточним молочком . - С .153
Косметичні препарати з маточним молочком . - С .155
Бджолиний віск
Вироблення воску бджолами . - С .157
Склад і властивості бджолиного воску . - С .157
Застосування воску в домашньому господарстві і для лікування . - С .159
Косметичні креми і препарати з використанням воску . - С .164
Бджолина отрута
Склад і властивості бджолиної отрути . - С .166
Перша допомога при ужаленнях перетинчастокрилими комахами . - С .169
Лікування бджолиною отрутою . - С .171
Препарати з бджолиною отрутою . - С .175
Лікувальні властивості лікарських трав та харчових рослин . - С .177
Тести змістовних модулів . - С .180
Література . - С .204
УДК

MeSH-главная:
ПЧЕЛОВОДСТВО -- BEEKEEPING (методы)
АПИТЕРАПИЯ -- APITHERAPY (использование, методы)
Доп.точки доступа:
Плахтій, Данило
Круглов, Вадим

Экземпляры всего: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)

Найти похожие

5.
613.27
Н 16


    Нагірна, І. О.
    Вітамини і мікроелементи у харчуванні людини [Текст] / І. О. Нагірна, К. П. Новикова. - 2-ге вид., випр. і допов. - Київ : Здоров’я, 1974. - 32 с. - (Раціональне харчування)
УДК

MeSH-главная:
ВИТАМИНЫ -- VITAMINS (терапевтическое применение)
МИКРОЭЛЕМЕНТЫ -- TRACE ELEMENTS (терапевтическое применение)
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES (методы, обучение)
Доп.точки доступа:
Новикова, К. П.

Экземпляры всего: 3
КСХ (3)
Свободны: КСХ (3)

Найти похожие

6.
615.874-053.2
К 62


    Кольнер, Р. Ю.
    Харчування дітей при захворюваннях печінки та жовчних шляхів [Текст] / Р. Ю. Кольнер. - 2-ге, випр. і допов. вид. - Киев : Здоров’я, 1974. - 56 с.
УДК

MeSH-главная:
ПЕЧЕНИ БОЛЕЗНИ -- LIVER DISEASES (диетотерапия)
ЖЕЛЧНЫХ ПУТЕЙ БОЛЕЗНИ -- BILIARY TRACT DISEASES (диетотерапия)
ДЕТИ -- CHILD
Экземпляры всего: 1
НА (1)
Свободны: НА (1)

Найти похожие

7.
613.2
М 17


    Максимець, Л. М.
    Санітарні вимоги до працівників громадського харчування [Текст] / Л. М. Максимець, П. І. Січкар, О. І. Здобнов. - Київ : Здоров’я, 1973. - 132 с. - (Бібліотека середнього медичного працівника). - Библиогр.: с. 128-129
УДК

MeSH-главная:
САНИТАРИЯ -- SANITATION (методы)
ПИТАНИЯ КОНТРОЛЬ -- NUTRITION SURVEYS (методы)
Доп.точки доступа:
Січкар, П. І.
Здобнов, О. І.

Экземпляры всего: 1
КСХ (1)
Свободны: КСХ (1)

Найти похожие

8.
616-053.2:613.22
М 84


    Мостова, Л. О.
    Харчування дітей шкільного віку [Текст] / Л. О. Мостова. - 2-ге вид., випр. . - Київ : Здоров’я, 1975. - 16 с.
УДК

MeSH-главная:
ПИТАНИЯ ДЕТЕЙ НАУЧНЫЕ ОСНОВЫ -- CHILD NUTRITION SCIENCES (методы, организация и управление)
ШКОЛЬНИКИ -- SCHOOL STUDENTS
Экземпляры всего: 1
КСХ (1)
Свободны: КСХ (1)

Найти похожие

9.
613.2
П 76


    Припутіна, Л. С.
    Харчові продукти в харчуванні людини [Текст] / Л. С. Припутіна, В. Б. Білоцька. - Київ : Здоров’я, 1981. - 80 с. - (Раціональне харчування)
УДК

MeSH-главная:
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES (методы, обучение)
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование)
Доп.точки доступа:
Білоцька, В. Б.

Экземпляры всего: 4
КСХ (4)
Свободны: КСХ (4)

Найти похожие

10.
613.262
Ш 18


    Шаля, З. А.
    Овочі, фрукти і ягоди в харчуванні людини / З. А. Шаля. - 3-тє вид., випр. - Київ : Здоров’я, 1975. - 32 с. - (Раціональне харчування)
УДК

MeSH-главная:
ОВОЩИ -- VEGETABLES
ФРУКТЫ -- FRUIT
Экземпляры всего: 3
КСХ (3)
Свободны: КСХ (3)

Найти похожие

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)