Главная Упрощенный режим Видео-инструкция Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Книги- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Периодические издания (702)Библиотечные издания (2)Высшее образование (4)Краеведение (2)Редкие издания (5)
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=харчування<.>)
Общее количество найденных документов : 108
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 616.31/Т 58
Автор(ы) : Топов, Іван Георгійович
Заглавие : Клініко-експериментальне обґрунтування профілактики та лікування основних стоматологічних захворювань у підлітків з урахуванням особливостей жирового харчування : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. мед. наук : [спец.]14.01.22 "Стоматологія"
Выходные данные : Одеса, 2020
Колич.характеристики :20 с
Коллективы : Ін-т стоматології та щелепно-лицевої хірургії
Примечания : Бібліогр.: с. 15-17
УДК : 616.31 + 616.31-084-085-053.2(043.3) + 616.31-092.9(043.3)
MeSH-главная: МОДЕЛИ НА ЖИВОТНЫХ -- MODELS, ANIMAL
КРЫСЫ -- RATS
ОЛЕИНОВАЯ КИСЛОТА -- OLEIC ACID
ДЕТСКОГО ПИТАНИЯ ПРОДУКТЫ -- INFANT FOOD
ПЕРИОДОНТА БОЛЕЗНИ -- PERIODONTAL DISEASES
Экземпляры :КСХ(1)
Свободны : КСХ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2/В 58
Автор(ы) : Власенко В. В., Власенко І. Г.
Заглавие : Фізіологія та гігієна харчування : навч. посіб.
Выходные данные : Вінниця: Меркьюрі-Поділля, 2012
Колич.характеристики :300 с
Примечания : Бібліогр.: с. 293-295. - Гриф надано МОН України (лист № 1.4/18—Г-1478 від 23.06.2008 р.)
ISBN, Цена 978-966-2696-22-6: 38.00 р.
УДК : 613.2 + 613.2(075.8) + 612.3(075.8)
MeSH-главная: ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA
ГИГИЕНА -- HYGIENE
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
Аннотация: У навчальному посібнику розкрито будову та функції основних систем організму, фізіолого-гігіснічний вплив їжі та окремих нутріснтів, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, та складання раціонів харчування. Посібник призначений для студентів напряму підготовки «Харчові технології та інженерія»
Экземпляры :НА(1)
Свободны : НА(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 616.37-006-089/К 89
Автор(ы) : Кузьменко, Вікторія Олександрівна
Заглавие : Раннє ентеральне харчування в концепції мультимодальної програми прискореного відновлення при панкреатодуоденальній резекції : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. мед. наук : [спец.]14.01.03 "Хірургія"
Выходные данные : Київ, 2021
Колич.характеристики :23 с
Коллективы : Нац. ін-т хірургії та трансплантології ім. О. О. Шалімова
Примечания : Бібліогр.: с. 18-21
УДК : 616.37-006-089 + 616.37-006-07-089(043.3) + 616.34-07-089(043.3) + 613.2.032.33(043.3)
MeSH-главная: МУЛЬТИМОДАЛЬНОЕ ИЗОБРАЖЕНИЕ -- MULTIMODAL IMAGING
ГАСТРИТ ГИПЕРТРОФИЧЕСКИЙ -- GASTRITIS, HYPERTROPHIC
ПАНКРЕАТИТ ХРОНИЧЕСКИЙ -- PANCREATITIS, CHRONIC
ПОДЖЕЛУДОЧНОЙ ЖЕЛЕЗЫ НОВООБРАЗОВАНИЯ -- PANCREATIC NEOPLASMS
ПИЩЕВАРИТЕЛЬНАЯ СИСТЕМА, ХИРУРГИЧЕСКИЕ ОПЕРАЦИИ -- DIGESTIVE SYSTEM SURGICAL PROCEDURES
ПИЩЕВАРИТЕЛЬНОЙ СИСТЕМЫ СВИЩИ -- DIGESTIVE SYSTEM FISTULA
ИНФЕКЦИЯ -- INFECTION
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ СПЕЦИАЛИЗИРОВАННЫЕ -- FOODS, SPECIALIZED
Ключевые слова (''Своб.индексиров.''): резекция
Экземпляры :КСХ(1)
Свободны : КСХ(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 615.324/П 37
Автор(ы) : Плахтій, Петро, Плахтій, Данило, Круглов, Вадим
Заглавие : Продукти бджільництва в оздоровленні людини . -Вид. 2-ге, допов. і перероб.
Выходные данные : Кам’янець-Подільський: Абетка, 2006
Колич.характеристики :212 с
Примечания : Бібліогр.: с. 204-207
ISBN, Цена 966-682-298-9: 55.00 р.
УДК : 615.324 + 615.324:638.167
MeSH-главная: ПЧЕЛОВОДСТВО -- BEEKEEPING
АПИТЕРАПИЯ -- APITHERAPY
Содержание : Вступ ; Бджолиний мед, його склад, властивості і використання як харчового продукту та оздоровчо-лікувального засобу ; Різновиди бджолиних медів ; Склад і властивості меду ; Перевірка якості меду. Зберігання меду ; Лікування з використанням меду ; Лікарські рослини і продукти бджільництва при серцево-судинних захворюваннях ; Атеросклероз ; Ішемічна хвороба серця ; Артеріальна гіпертензія ; Гіпотонія ; Ревматизм ; Артрит (захворювання суглобів) ; Кардіоневроз ; Нервова збудливість ; Неврастенія ; Мед і лікарські рослини при безсонні ; Лікування захворювань дихальної системи ; Лікування захворювань системи травлення ; Використання меду при захворюваннях ротової порожнини ; Лікування захворювань шкіри (рани, виразки, опіки) ; Лікування захворювань аналізаторних систем ; Лікування захворювань сечостатевої системи ; Загальнозміцнювальні, вітамінні та імунностимулюючі суміші з медом ; Використання меду в косметиці ; Рецепти масок для шкіри обличчя ; Рецепти кремів для догляду за шкірою обличчя ; Рецепти засобів догляду за волоссям ; Використання меду для підвищення фізичної працездатності людини ; Препарати з медом і лікарськими рослинами ; Медико-біологічні основи лікувального харчування ; Основні завдання дієтотерапії щодо ослаблених хворобою людей ; Бджолиний мед як харчовий продукт для хворих людей ; Дієтичні рослинні страви ; Медова кулінарія ; Торти ; Тістечка з медом. Різні солодощі ; Медові пряники ; Печиво ; Медівники, кекси, пироги ; Дієтичні та лікувальні страви з медом ; Другі страви з медом ; Соуси ; Фрукти і овочі з медом ; Напої з меду ; Прополіс ; Значення прополісу для бджіл, його походження і збирання ; Склад і властивості прополісу ; Використання прополісу як лікувального засобу ; Приготування ліків з прополісу ; Використання прополісу при лікуванні захворювань окремих органів і систем організму ; Прополіс при лікуванні захворювань шкіри ; Прополіс в лікуванні захворювань органів травлення ; Лікування захворювань дихальної системи ; Лікування захворювань системи кровообігу ; Лікування захворювань аналізаторних систем ; Лікування захворювань сечостатевої системи ; Препарати з прополісом ; Препарати з прополісом ; Квітковий пилок і перга ; Склад і властивості пилку ; Заготівля і зберігання пилку ; Використання пилку як харчового продукту та оздоровчо-лікувального засобу ; Для підвищення загальної (фізіологічної) і імунної реактивності організму ; При порушенні функцій системи травлення ; Лікування захворювань серцево-судинної і дихальної систем ; При порушенні функцій нервової системи і аналізаторів ; Препарати з пилку ; Маточне молочко ; Вироблення маточного молочка бджолами ; Отримання і зберігання маточного молочка ; Хімічний склад і властивості маточного молочка ; Використання маточного молочка в медичній практиці ; Препарати з маточним молочком ; Косметичні препарати з маточним молочком ; Бджолиний віск ; Вироблення воску бджолами ; Склад і властивості бджолиного воску ; Застосування воску в домашньому господарстві і для лікування ; Косметичні креми і препарати з використанням воску ; Бджолина отрута ; Склад і властивості бджолиної отрути ; Перша допомога при ужаленнях перетинчастокрилими комахами ; Лікування бджолиною отрутою ; Препарати з бджолиною отрутою ; Лікувальні властивості лікарських трав та харчових рослин ; Тести змістовних модулів ; Література
Аннотация: У книзі розповідається про продукти бджільництва (мед, віск, прополіс, квітковий пилок, бджолину отруту, маточне молочко), їх походження, склад, властивості і використання в харчуванні та оздоровленні людини. Видання адресоване студентам біологічних спеціальностей навчальних закладів різних рівнів акредитації, які спеціалізуються з бджільництва, тим, хто вивчає спецкурс «Лікарські рослини і продукти бджільництва в оздоровленні людини», організаторам і учням «Шкіл сприяння здоров’ю», широкому колу читачів
Экземпляры :ЧЗ(1)
Свободны : ЧЗ(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.27/Н 16
Автор(ы) : Нагірна І. О., Новикова К. П.
Заглавие : Вітамини і мікроелементи у харчуванні людини . -2-ге вид., випр. і допов.
Выходные данные : Київ: Здоров’я, 1974
Колич.характеристики :32 с
Серия: Раціональне харчування
Цена : 0.04 р.
УДК : 613.27
MeSH-главная: ВИТАМИНЫ -- VITAMINS
МИКРОЭЛЕМЕНТЫ -- TRACE ELEMENTS
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
Экземпляры : всего : КСХ(3)
Свободны : КСХ(3)
Найти похожие

6.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 615.874-053.2/К 62
Автор(ы) : Кольнер Р. Ю.
Заглавие : Харчування дітей при захворюваннях печінки та жовчних шляхів . -2-ге, випр. і допов. вид.
Выходные данные : Киев: Здоров’я, 1974
Колич.характеристики :56 с
Цена : 0.09 р.
УДК : 615.874-053.2
MeSH-главная: ПЕЧЕНИ БОЛЕЗНИ -- LIVER DISEASES
ЖЕЛЧНЫХ ПУТЕЙ БОЛЕЗНИ -- BILIARY TRACT DISEASES
ДЕТИ -- CHILD
Экземпляры :НА(1)
Свободны : НА(1)
Найти похожие

7.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2/М 17
Автор(ы) : Максимець Л. М., Січкар П. І., Здобнов О. І.
Заглавие : Санітарні вимоги до працівників громадського харчування
Выходные данные : Київ: Здоров’я, 1973
Колич.характеристики :132 с
Серия: Бібліотека середнього медичного працівника
Примечания : Библиогр.: с. 128-129
Цена : 0.22 р.
УДК : 613.2
MeSH-главная: САНИТАРИЯ -- SANITATION
ПИТАНИЯ КОНТРОЛЬ -- NUTRITION SURVEYS
Экземпляры :КСХ(1)
Свободны : КСХ(1)
Найти похожие

8.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 616-053.2:613.22/М 84
Автор(ы) : Мостова Л. О.
Заглавие : Харчування дітей шкільного віку . -2-ге вид., випр.
Выходные данные : Київ: Здоров’я, 1975
Колич.характеристики :16 с
Цена : 0.03 р.
УДК : 616-053.2:613.22
MeSH-главная: ПИТАНИЯ ДЕТЕЙ НАУЧНЫЕ ОСНОВЫ -- CHILD NUTRITION SCIENCES
ШКОЛЬНИКИ -- SCHOOL STUDENTS
Экземпляры :КСХ(1)
Свободны : КСХ(1)
Найти похожие

9.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2/П 76
Автор(ы) : Припутіна Л. С., Білоцька В. Б.
Заглавие : Харчові продукти в харчуванні людини
Выходные данные : Київ: Здоров’я, 1981
Колич.характеристики :80 с
Серия: Раціональне харчування
Цена : 0.10, 1.32, р.
УДК : 613.2
MeSH-главная: НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Экземпляры : всего : КСХ(4)
Свободны : КСХ(4)
Найти похожие

10.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.262/Ш 18
Автор(ы) : Шаля З. А.
Заглавие : Овочі, фрукти і ягоди в харчуванні людини . -3-тє вид., випр.
Выходные данные : Київ: Здоров’я, 1975
Колич.характеристики :32 с
Серия: Раціональне харчування
Цена : 0.05 р.
УДК : 613.262
MeSH-главная: ОВОЩИ -- VEGETABLES
ФРУКТЫ -- FRUIT
Экземпляры : всего 2: КСХ(3)
Свободны : КСХ(3)
Найти похожие

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)