Главная Упрощенный режим Видео-инструкция Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Книги- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>U=613.23<.>)
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2/V65
Автор(ы) : Villiers A., Collin E., Fayolle M.
Заглавие : Aliments Sucrés : aliments stimulants : traité des falsifications et altérations des substances alimentaires . -2-e éd. revue et augmentée
Выходные данные : Paris: Doin O. et Fils, 1909
Колич.характеристики :395 с.: il. 206
Цена : 3.00, 3.00, р.
УДК : 613.2 + 613.23
MeSH-главная:
УГЛЕВОДЫ ПИЩЕВЫЕ -- DIETARY CARBOHYDRATES
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION
Экземпляры :ІЛ(1)
Свободны : ІЛ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2/W64
Заглавие : Evaluation of Certain Veterinary Drug Residues in Food : seventy-fifth report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives
Выходные данные : Geneva: World Health Organization, 2012
Колич.характеристики :101 с
Коллективы : WHO (World Health Organization)
Серия: WHO Technical Report Series; no. 969
ISBN, Цена 978 92 4 120969 4: 18.00 р.
УДК : 613.2 + 613.23 + 614.258(100)=111
MeSH-главная: ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
ВЕТЕРИНАРНЫЕ ЛЕКАРСТВЕННЫЕ СРЕДСТВА -- VETERINARY DRUGS
ЛЕКАРСТВА ДОЗА НАИВЫСШАЯ БЕЗВРЕДНАЯ -- NO-OBSERVED-ADVERSE-EFFECT LEVEL
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION
РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT
ЛЕКАРСТВ ОСТАТКИ В ОРГАНИЗМЕ -- DRUG RESIDUES
Аннотация: The designations employed and the presentation of the material in this publication do not imply the expression of any opinion whatsoever on the part of the World Health Organization concerning the legal status of any country, territory, city or area or of its authorities, or concerning the delimitation of its frontiers or boundaries. Dotted lines on maps represent approximate border lines for which there may not yet be full agreement. The mention of specific companies or of certain manufacturers’ products does not imply that they are endorsed or recommended by the World Health Organization in preference to others of a similar nature that are not mentioned. Errors and omissions excepted, the names of proprietary products are distinguished by initial capital letters.All reasonable precautions have been taken by the World Health Organization to verify the information contained in this publication. However, the published material is being distributed without warranty of any kind, either expressed or implied. The responsibility for the interpretation and use of the material lies with the reader. In no event shall the World Health Organization be liable for damages arising from its use.This publication contains the collective views of an international group of experts on food additives and does not necessarily represent the decisions or the policies of the World Health Organization
Экземпляры :ІЛ(1)
Свободны : ІЛ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)