614.88
О-75


   
    Основи ветеринарно-санітарної експертизи продовольства та фуражу у надзвичайних ситуаціях : навч. посіб. / В. В. Власенко [та ін.]. - 2-ге вид., допов. - Київ ; Вінниця : [б. в.], 1999. - 75 с. - Библиогр.: с. 75. - ISBN 966-573-047-6
УДК

Рубрики: ВНМУ

MeSH-головна:
ВЕТЕРИНАРИЯ -- VETERINARY MEDICINE (методы, организация и управление)
САНИТАРИЯ -- SANITATION (методы)
БЕДСТВИЯ, АВАРИИ И КАТАСТРОФЫ, ПЛАНИРОВАНИЕ ПОМОЩИ -- DISASTER PLANNING (методы, организация и управление)
Дод.точки доступу:
Власенко, В. В.
Тарасюк, В. С.
Полуденко, С. Г.
Гаврилюк, М. Д.
Корольова, Н. Д.

Примірників всього: 5
КСХ (5)
Вільні: КСХ (5)


616-002.5
М 59


   
    Мікробіологічні методи обстеження хворих на туберкульоз [Текст] : метод. рек. / АМН України ; ред.: О. А. Журило, В. В. Власенко. - Київ : [б. в.], 2001. - 24 с. - Бібліогр.:с.23
УДК

MeSH-головна:
ТУБЕРКУЛЕЗ -- TUBERCULOSIS (диагноз, микробиология)
Дод.точки доступу:
Журило, О. А. \ред.\
Власенко, В. В. \ред.\

Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Вільні: ЧЗ (1)


616:579.61
М 59


   
    Мікробіологія (практикум) [Текст] : навч. посіб. для підготовки фахівців у вищ. навч. закл. ІІІ-ІV рівнів акредитації / В. В. Власенко [та ін.] ; ред. Г. К. Палій. - Вінниця : Едельвейс і К, 2009. - 236 с. - Рек. МОН України. Гриф надано МОН України (лист № 14/18.2-1131 від 19.05.2008 р.). - Бібліогр.: с. 189-191. - ISBN 978-966-2150-51-3
Примітки про походження:
Прим. 521198, 521272, 521274 : з б-ки Палія Г. К.,
УДК

MeSH-головна:
МИКРОБИОЛОГИЯ -- MICROBIOLOGY (обучение)
Анотація: У посібнику подано методики проведення лабораторних робіт з морфології і фізіології мікроорганізмів, викладено методи вивчення мікрофлори ґрунту, води, повітря і показані підходи до виявлення основних мікроорганізмів, які забруднюють продукти харчування. У кожній роботі наведено короткі теоретичні відомості, подано перелік необхідних матеріалів та обладнання, хід проведення експерименту. У додатку вміщено рецептуру приготування барвників, середовищ та інших реактивів. Практикум призначено для студентів стаціонарної та заочної форми навчання, які вивчають мікробіологію
Дод.точки доступу:
Власенко, В. В.
Палій, В. Г.
Власенко, І. Г.
Журило, О. А.
Палій, Г. К. \ред.\

Примірників всього: 3
НА (2), ФРК (1)
Вільні: НА (2), ФРК (1)


613.2
В 58


    Власенко, В. В.
    Фізіологія та гігієна харчування [Текст] : навч. посіб. / В. В. Власенко, І. Г. Власенко ; рец.: М. Ю. Макарчук, Г. К. Палій. - Вінниця : Меркьюрі-Поділля, 2012. - 300 с. - Гриф надано МОН України (лист № 1.4/18—Г-1478 від 23.06.2008 р.). - Бібліогр.: с. 293-295. - ISBN 978-966-2696-22-6
Примітки про походження:
Прим. 521294 : з б-ки Палія Г. К.,
УДК

MeSH-головна:
ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA
ГИГИЕНА -- HYGIENE (обучение)
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES (методы, организация и управление)
Анотація: У навчальному посібнику розкрито будову та функції основних систем організму, фізіолого-гігіснічний вплив їжі та окремих нутріснтів, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, та складання раціонів харчування. Посібник призначений для студентів напряму підготовки «Харчові технології та інженерія»
Дод.точки доступу:
Власенко, І. Г.
Макарчук, М. Ю. \рец.\
Палій, Г. К. \рец.\

Примірників всього: 1
НА (1)
Вільні: НА (1)