Х-76 Хоменко, Ірина Михайлівна. Гігієнічне обґрунтування організації харчування в системі протирадіаційного захисту населення при великомасштабних радіаційних аваріях : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра мед. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна та професійна патологія" / І. М. Хоменко ; Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва, Нац. МА післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика. - Київ : [б. в.], 2015. - 39 с. - Бібліогр.: с. 29-35
MeSH-головна: ЧЕРНОБЫЛЬСКАЯ ЯДЕРНАЯ КАТАСТРОФА -- CHERNOBYL NUCLEAR ACCIDENT РАДИАЦИОННАЯ ЗАЩИТА -- RADIATION PROTECTION (методы) ЗДОРОВЬЯ СОСТОЯНИЕ -- HEALTH STATUS ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ РАДИОАКТИВНОЕ -- FOOD CONTAMINATION, RADIOACTIVE (статистика) ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование) Дод.точки доступу: Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва Нац. МА післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика Примірників всього: 1 КСХ (1) Вільні: КСХ (1) |