641.5
Т 38


   
    Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Т. В. Капліна, О.А. Білоусько, Н.І. Шаповал. - Київ : Центр учбової літ., 2008. - 280 с. - Бібліогр.: с.277-279. - ISBN 978-966-364-743-2
УДК

MeSH-главная:
ПИЩЕВАЯ ТЕХНОЛОГИЯ -- FOOD TECHNOLOGY (методы, обучение)
КУЛИНАРИЯ -- COOKING
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
РЕСТОРАНЫ -- RESTAURANTS (оборудование)
УКРАИНА -- UKRAINE
Доп.точки доступа:
Капліна, Т. В.
Білоусько, О. А.
Шаповал, Н. І.
Кущ, Л. І.

Экземпляры всего: 1
НА (1)
Свободны: НА (1)