О-75 Основи ветеринарно-санітарної експертизи продовольства та фуражу у надзвичайних ситуаціях : навч. посіб. / В. В. Власенко [та ін.]. - 2-ге вид., допов. - Київ ; Вінниця : [б. и.], 1999. - 75 с. - Библиогр.: с. 75. - ISBN 966-573-047-6
Рубрики: ВНМУ MeSH-главная: ВЕТЕРИНАРИЯ -- VETERINARY MEDICINE (методы, организация и управление) САНИТАРИЯ -- SANITATION (методы) БЕДСТВИЯ, АВАРИИ И КАТАСТРОФЫ, ПЛАНИРОВАНИЕ ПОМОЩИ -- DISASTER PLANNING (методы, организация и управление) Доп.точки доступа: Власенко, В. В. Тарасюк, В. С. Полуденко, С. Г. Гаврилюк, М. Д. Корольова, Н. Д. Экземпляры всего: 5 КСХ (5) Свободны: КСХ (5) |
М 59 Мікробіологія (практикум) [Текст] : навч. посіб. для підготовки фахівців у вищ. навч. закл. ІІІ-ІV рівнів акредитації / В. В. Власенко [та ін.] ; ред. Г. К. Палій. - Вінниця : Едельвейс і К, 2009. - 236 с. - Рек. МОН України. Гриф надано МОН України (лист № 14/18.2-1131 від 19.05.2008 р.). - Бібліогр.: с. 189-191. - ISBN 978-966-2150-51-3 Примечания о происхождении: Экз. 521198, 521272, 521274 : з б-ки Палія Г. К.,
MeSH-главная: МИКРОБИОЛОГИЯ -- MICROBIOLOGY (обучение) Аннотация: У посібнику подано методики проведення лабораторних робіт з морфології і фізіології мікроорганізмів, викладено методи вивчення мікрофлори ґрунту, води, повітря і показані підходи до виявлення основних мікроорганізмів, які забруднюють продукти харчування. У кожній роботі наведено короткі теоретичні відомості, подано перелік необхідних матеріалів та обладнання, хід проведення експерименту. У додатку вміщено рецептуру приготування барвників, середовищ та інших реактивів. Практикум призначено для студентів стаціонарної та заочної форми навчання, які вивчають мікробіологію Доп.точки доступа: Власенко, В. В. Палій, В. Г. Власенко, І. Г. Журило, О. А. Палій, Г. К. \ред.\ Экземпляры всего: 3 НА (2), ФРК (1) Свободны: НА (2), ФРК (1) |
В 58 Власенко, В. В. Фізіологія та гігієна харчування [Текст] : навч. посіб. / В. В. Власенко, І. Г. Власенко ; рец.: М. Ю. Макарчук, Г. К. Палій. - Вінниця : Меркьюрі-Поділля, 2012. - 300 с. - Гриф надано МОН України (лист № 1.4/18—Г-1478 від 23.06.2008 р.). - Бібліогр.: с. 293-295. - ISBN 978-966-2696-22-6 Примечания о происхождении: Экз. 521294 : з б-ки Палія Г. К.,
MeSH-главная: ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA ГИГИЕНА -- HYGIENE (обучение) НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES (методы, организация и управление) Аннотация: У навчальному посібнику розкрито будову та функції основних систем організму, фізіолого-гігіснічний вплив їжі та окремих нутріснтів, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, та складання раціонів харчування. Посібник призначений для студентів напряму підготовки «Харчові технології та інженерія» Доп.точки доступа: Власенко, І. Г. Макарчук, М. Ю. \рец.\ Палій, Г. К. \рец.\ Экземпляры всего: 1 НА (1) Свободны: НА (1) |