Home page Simplified mode Video-instruction Description
Authorisation
Surname
Password
 

Data bases


Periodicals- results of search

Type of search

Search field
the format of presenting the found documents:
fullinformationalshort
Sort out the found documents by:
to the authorby titleYear of publicationdocument type
Search inquiry: (<.>S=Пищевые волокна -- анал<.>)
Total number of found documents : 3
Shown documents from 1 till 3
1.


    Байгарин, Е. К.
    Содержание пищевых волокон в пищевых продуктах растительного происхождения [Text] / Е. К. Байгарин // Вопросы питания. - 2006. - Т. 75, № 3. - С. 42-44

Rubrics: Пищевые волокна--анал

   Пищевые продукты


There are no free copies

Find similar

2.


   
    Пищевая ценность и функциональные свойства семян льна [Text] / А. Н. Мартинчик [и др.] // Вопросы питания. - 2012. - Т. 81, № 3. - С. 4-10

Rubrics: Лён--хим

   Пищевые волокна--анал


Additional Access Points:
Мартинчик, А. Н.
Батурин, А. К.
Зубцов, В. В.
Молофеев, В. Ю.

There are no free copies

Find similar

3.


   
    Взаимодействие пищевых волокон с различными функциональными ингредиентами пищи [Text] / В. В. Бессонов [и др.] // Вопросы питания. - 2012. - Т. 81, № 3. - С. 41-45

Rubrics: Пищевые волокна--анал

   Пищевые продукты--анал


   Целлюлоза окисленная--хим


Additional Access Points:
Бессонов, В. В.
Байгарин, Е. К.
Горшунова, К. Д.
Семенова, П. А.
Нечаев, А. П.

There are no free copies

Find similar

 
© International Association of users and developers of electronic libraries and new information technology
(ELNIT Association)