Пошуковий запит: (<.>A=Гуліч, М. П.$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 54
Показані документи з 1 по 10 |
|
>1.
| Цитрати магнію, отримані за аквананотехнологією: хімічна та біологічна характеристики/М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2014,N № 4.-С.14-18
|
>2.
| Цитрати заліза, отримані за аквананотехнологією: хімічна та біологічна характеристики (оцінка хімічної чистоти та біодоступності)/М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2011,N № 4.-С.11-14
|
>3.
| Цитрати біогенних металів - перспективне джерело збагачення їстівних та лікарських грибів мінеральними речовинами/М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2012,N № 1.-С.75-80
|
>4.
| Цитрат цинку, отриманий за аквананотехнологією: хімічна та біологічна характеристика (оцінка хімічної чистоти та біологічної доступності)/М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2011,N № 2.-С.44-49
|
>5.
| Харчування солдатів у бойових умовах: еволюція від Запорізької Січі до сьогодення/М. П. Гуліч [та ін.] // Медичні перспективи. -Д., 2020. т.Т. 25,N № 1.-С.221-229
|
>6.
| Харчування і стрес: виклики воєнного стану/М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2023,N № 3.-С.31-38
|
>7.
| Сердюк А. М. Профілактика неінфекційних захворювань, що пов’язані зі способом життя, особливостями харчування та фізичною активністю, - вагомий напрям національної стратегії охорони здоров’я населення України/А. М. Сердюк, Н. С. Полька, М. П. Гуліч // Журнал Академії Медичних Наук України, 2010. т.Т. 16,N № 2.-С.299-306
|
>8.
| Сердюк А. М. Політика в галузі харчування населення - головний пріоритет держави/А. М. Сердюк, М. П. Гуліч // Довкілля та здоров’я, 2002,N № 3.-С.50-52
|
>9.
| Розлади харчової поведінки дітей внаслідок стресу, спричиненого війною: загальні результати дослідження/М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2023,N № 4.-С.37-45
|
>10.
| Полька Н. С. Гігієнічна оцінка організації харчування загальноосвітніх закладів у сучасних умовах/Н. С. Полька, М. П. Гуліч, В. М. Махнюк // Довкілля та здоров’я, 2006. т.Т. 38,N № 3.-С.62-66.
|
|
|