Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Гуліч, М. П.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 54
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-54 
1.

Цитрати магнію, отримані за аквананотехнологією: хімічна та біологічна характеристики/М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2014,N № 4.-С.14-18
2.

Цитрати заліза, отримані за аквананотехнологією: хімічна та біологічна характеристики (оцінка хімічної чистоти та біодоступності)/М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2011,N № 4.-С.11-14
3.

Цитрати біогенних металів - перспективне джерело збагачення їстівних та лікарських грибів мінеральними речовинами/М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2012,N № 1.-С.75-80
4.

Цитрат цинку, отриманий за аквананотехнологією: хімічна та біологічна характеристика (оцінка хімічної чистоти та біологічної доступності)/М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2011,N № 2.-С.44-49
5.

Харчування солдатів у бойових умовах: еволюція від Запорізької Січі до сьогодення/М. П. Гуліч [та ін.] // Медичні перспективи. -Д., 2020. т.Т. 25,N № 1.-С.221-229
6.

Харчування і стрес: виклики воєнного стану/М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2023,N № 3.-С.31-38
7.

Сердюк А. М. Профілактика неінфекційних захворювань, що пов’язані зі способом життя, особливостями харчування та фізичною активністю, - вагомий напрям національної стратегії охорони здоров’я населення України/А. М. Сердюк, Н. С. Полька, М. П. Гуліч // Журнал Академії Медичних Наук України, 2010. т.Т. 16,N № 2.-С.299-306
8.

Сердюк А. М. Політика в галузі харчування населення - головний пріоритет держави/А. М. Сердюк, М. П. Гуліч // Довкілля та здоров’я, 2002,N № 3.-С.50-52
9.

Розлади харчової поведінки дітей внаслідок стресу, спричиненого війною: загальні результати дослідження/М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2023,N № 4.-С.37-45
10.

Полька Н. С. Гігієнічна оцінка організації харчування загальноосвітніх закладів у сучасних умовах/Н. С. Полька, М. П. Гуліч, В. М. Махнюк // Довкілля та здоров’я, 2006. т.Т. 38,N № 3.-С.62-66.
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-54 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)