Пошуковий запит: (<.>A=Гуліч, М. П.$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 54
Показані документи з 1 по 20 |
|
>1.
| Цитрати магнію, отримані за аквананотехнологією: хімічна та біологічна характеристики/М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2014,N № 4.-С.14-18
|
>2.
| Цитрати заліза, отримані за аквананотехнологією: хімічна та біологічна характеристики (оцінка хімічної чистоти та біодоступності)/М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2011,N № 4.-С.11-14
|
>3.
| Цитрати біогенних металів - перспективне джерело збагачення їстівних та лікарських грибів мінеральними речовинами/М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2012,N № 1.-С.75-80
|
>4.
| Цитрат цинку, отриманий за аквананотехнологією: хімічна та біологічна характеристика (оцінка хімічної чистоти та біологічної доступності)/М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2011,N № 2.-С.44-49
|
>5.
| Харчування солдатів у бойових умовах: еволюція від Запорізької Січі до сьогодення/М. П. Гуліч [та ін.] // Медичні перспективи. -Д., 2020. т.Т. 25,N № 1.-С.221-229
|
>6.
| Депутат Ю. М. Харчування військовослужбовців Збройних Сил України в зоні проведення операції об’єднаних сил: реалії та необхідність подальших змін/Ю. М. Депутат, М. П. Гуліч // Довкілля та здоров’я, 2019,N № 1.-С.23-28
|
>7.
| Харчування і стрес: виклики воєнного стану/М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2023,N № 3.-С.31-38
|
>8.
| Любарська Л. С. Фактичний вміст мікроелементів цинку і міді у харчових раціонах дітей дошкільних навчальних закладів м. Києва/Л. С. Любарська, Н. Л. Ємченко, М. П. Гуліч // Довкілля та здоров’я, 2015,N № 4.-С.47-50
|
>9.
| Гуліч М. П. Стратегія ВООЗ щодо профілактики неінфекційних захворювань та боротьби з ними: сучасні аспекти реалізації програми CINDI в Україні/М. П. Гуліч, А. В. Коблянська // Довкілля та здоров’я, 2010,N № 2.-С.57-63
|
>10.
| Розлади харчової поведінки дітей внаслідок стресу, спричиненого війною: загальні результати дослідження/М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2023,N № 4.-С.37-45
|
>11.
| Сердюк А. М. Профілактика неінфекційних захворювань, що пов’язані зі способом життя, особливостями харчування та фізичною активністю, - вагомий напрям національної стратегії охорони здоров’я населення України/А. М. Сердюк, Н. С. Полька, М. П. Гуліч // Журнал Академії Медичних Наук України, 2010. т.Т. 16,N № 2.-С.299-306
|
>12.
| Сердюк А. М. Політика в галузі харчування населення - головний пріоритет держави/А. М. Сердюк, М. П. Гуліч // Довкілля та здоров’я, 2002,N № 3.-С.50-52
|
>13.
| Оцінка обізнаності та усвідомлення студентською молоддю ролі харчування в розвитку неінфекційних захворювань/А. М. Сердюк [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2019,N № 2.-С.27-31
|
>14.
| Обізнаність та усвідомлення студентською молоддю загрози для здоров’я факторів ризику розвитку неінфекційних захворювань - сучасний стан проблеми/А. М. Сердюк [та ін.] // Медичні перспективи, 2019. т.Т. 24,N № 1.-С.4-14
|
>15.
| Обізнаність та усвідомлення молоддю загрози для здоров’я поведінкових факторів ризику розвитку неінфекційних захворювань – вагома складова реалізації профілактичних заходів/А. М. Сердюк [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2018,N № 3.-С.62-66
|
>16.
| Нанотехнології мікронутрієнтів: проблеми, перспективи та шляхи ліквідації дефіциту макро- та мікроелементів/А. М. Сердюк [та ін.] // Журнал Академії Медичних Наук України, 2010. т.Т. 16,N № 1.-С.107-114
|
>17.
| Нанотехнології мікронутрієнтів: питання безпечності та біотичності наноматеріалів при виробництві харчових продуктів/А. М. Сердюк [та ін.] // Журнал Академії Медичних Наук України, 2010. т.Т. 16,N № 3.-С.467-473
|
>18.
| Медичні перспективи - 2019г. т.24,N 1 (Введено оглавление)
|
>19.
| Медичні перспективи - 2021г. т.26,N 3 (Введено оглавление)
|
>20.
| Медичні перспективи - 2020г. т.25,N 1 (Введено оглавление)
|
|
|