Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Гуліч, М. П.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 54
Показані документи з 1 по 20
 1-20    21-40   41-54 
1.

Цитрати магнію, отримані за аквананотехнологією: хімічна та біологічна характеристики/М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2014,N № 4.-С.14-18
2.

Цитрати заліза, отримані за аквананотехнологією: хімічна та біологічна характеристики (оцінка хімічної чистоти та біодоступності)/М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2011,N № 4.-С.11-14
3.

Цитрати біогенних металів - перспективне джерело збагачення їстівних та лікарських грибів мінеральними речовинами/М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2012,N № 1.-С.75-80
4.

Цитрат цинку, отриманий за аквананотехнологією: хімічна та біологічна характеристика (оцінка хімічної чистоти та біологічної доступності)/М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2011,N № 2.-С.44-49
5.

Харчування солдатів у бойових умовах: еволюція від Запорізької Січі до сьогодення/М. П. Гуліч [та ін.] // Медичні перспективи. -Д., 2020. т.Т. 25,N № 1.-С.221-229
6.

Депутат Ю. М. Харчування військовослужбовців Збройних Сил України в зоні проведення операції об’єднаних сил: реалії та необхідність подальших змін/Ю. М. Депутат, М. П. Гуліч // Довкілля та здоров’я, 2019,N № 1.-С.23-28
7.

Харчування і стрес: виклики воєнного стану/М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2023,N № 3.-С.31-38
8.

Любарська Л. С. Фактичний вміст мікроелементів цинку і міді у харчових раціонах дітей дошкільних навчальних закладів м. Києва/Л. С. Любарська, Н. Л. Ємченко, М. П. Гуліч // Довкілля та здоров’я, 2015,N № 4.-С.47-50
9.

Гуліч М. П. Стратегія ВООЗ щодо профілактики неінфекційних захворювань та боротьби з ними: сучасні аспекти реалізації програми CINDI в Україні/М. П. Гуліч, А. В. Коблянська // Довкілля та здоров’я, 2010,N № 2.-С.57-63
10.

Розлади харчової поведінки дітей внаслідок стресу, спричиненого війною: загальні результати дослідження/М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2023,N № 4.-С.37-45
11.

Сердюк А. М. Профілактика неінфекційних захворювань, що пов’язані зі способом життя, особливостями харчування та фізичною активністю, - вагомий напрям національної стратегії охорони здоров’я населення України/А. М. Сердюк, Н. С. Полька, М. П. Гуліч // Журнал Академії Медичних Наук України, 2010. т.Т. 16,N № 2.-С.299-306
12.

Сердюк А. М. Політика в галузі харчування населення - головний пріоритет держави/А. М. Сердюк, М. П. Гуліч // Довкілля та здоров’я, 2002,N № 3.-С.50-52
13.

Оцінка обізнаності та усвідомлення студентською молоддю ролі харчування в розвитку неінфекційних захворювань/А. М. Сердюк [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2019,N № 2.-С.27-31
14.

Обізнаність та усвідомлення студентською молоддю загрози для здоров’я факторів ризику розвитку неінфекційних захворювань - сучасний стан проблеми/А. М. Сердюк [та ін.] // Медичні перспективи, 2019. т.Т. 24,N № 1.-С.4-14
15.

Обізнаність та усвідомлення молоддю загрози для здоров’я поведінкових факторів ризику розвитку неінфекційних захворювань – вагома складова реалізації профілактичних заходів/А. М. Сердюк [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2018,N № 3.-С.62-66
16.

Нанотехнології мікронутрієнтів: проблеми, перспективи та шляхи ліквідації дефіциту макро- та мікроелементів/А. М. Сердюк [та ін.] // Журнал Академії Медичних Наук України, 2010. т.Т. 16,N № 1.-С.107-114
17.

Нанотехнології мікронутрієнтів: питання безпечності та біотичності наноматеріалів при виробництві харчових продуктів/А. М. Сердюк [та ін.] // Журнал Академії Медичних Наук України, 2010. т.Т. 16,N № 3.-С.467-473
18.

Медичні перспективи - 2019г. т.24,N 1 (Введено оглавление)
19.

Медичні перспективи - 2021г. т.26,N 3 (Введено оглавление)
20.

Медичні перспективи - 2020г. т.25,N 1 (Введено оглавление)
 1-20    21-40   41-54 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)