Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Крупка, Н. О.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 21
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-21   21-21 
1.
Шифр: AУ31/2012/6
2012р.6
Зміст:
Фрайт, В. М. Головний біль судинного ґенезу / В. М. Фрайт [и др.]. - С.5-13
Інші автори: Регеда М. С., Гайдучок І. Г., Шлецька І. Я., Леськів Н. В.
Фрайт, В. М. Діастолічна дисфункція міокарда правого шлуночка серця у хворих на хронічні обструктивні захворювання легень, ускладнені вторинною легеневою гіпертензією / В. М. Фрайт [и др.]. - С.13-20
Інші автори: Федорів Я.-Р. М., Леськів Н. В., Пілецька І. Я.
Ворожбит, Б. С. Аналіз клініко-епідеміологічних особливостей перебігу лептоспірозу за період 2010-2012 рр / Б. С. Ворожбит [и др.]. - С.21-24
Інші автори: Ворожбит О. Б., Ворожбит Д. М., Яковина У. Б., Яковина Р. І.
Ворожбит, Б. С. Дієтичне харчування при хронічних вірусних гепатитах і цирозах печінки / Б. С. Ворожбит, О. Б. Ворожбит, У. Б. Яковина. - С.25-30
Євстахевич, І. Гостра кишкова непрохідність внаслідок защемленої внутрішньо-черевної грижі Трейтца (клінічний випадок) / І. Євстахевич [и др.]. - С.30-33
Інші автори: Кущ О., Мельников А., Євстахевич Ю., Інденко В., Манкевич І.
Малик, О. Р. Соціально-медично-правові аспекти дослідження ненасильної смерті: філософські уявлення, історичні традиції та культурологічні особливості сприйняття смерті (частина І) / О. Р. Малик, А. І. Найда. - С.33-41
Риза, Л. В. Особливості сучасної епідеміологічної ситуації з епідемічного паротиту у Львівській області / Л. В. Риза, Н. О. Тімко, С. М. Гаврушко. - С.42-45
Хоп’як, Н. А. Гігієнічна оцінка застосування глауконітоліту для знешкодження неякісних лікарських засобів / Н. А. Хоп’як [и др.]. - С.45-49
Інші автори: Омельчук С. Т., Маненко А. К., Матисік С. І., Зуб С. Т., Бунь М. А., Крупка Н. О., Лотоцька-Дудик У. Б., Грималюк Б. Т.
Галун, М. М. Патогенетичне медикаментозне лікування хворих на аденому передміхурової залози / М. М. Галун. - С.50-57
Євстратьєв, Є. Є. Системний підхід як методологічна основа досліджень з організації забезпечення населення лікарськими засобами в умовах надзвичайних ситуацій / Є. Є. Євстратьєв, К. Ю. Бондарчук, С. П. Олійник. - С.58-64
Євстратьєв, Є. Є. Характеристика особового складу аптечних закладів з правом екстемпорального виготовлення лікарських засобів / Є. Є. Євстратьєв, К. Ю. Бондарчук, О. П. Бойко. - С.64-68
Євстратьєв, Є. Є. Деякі особливості контролю якості лікарських засобів в умовах ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій / Є. Є. Євстратьєв, І. P. Романів, К. Ю. Бондарчук. - С.68-72
Федорів, Я.-Р. М. Книга, що зацікавить усю медичну спільноту / Я.-Р. М. Федорів. - С.73-75
Пилипів, О. Г. Біографії ювілярів / О. Г. Пилипів, А. В. Циснецька. - С.76-78
Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі
Перейти до описів статей

2.


    Крупка, Н. О.
    Проблема утворення, обробки та утилізації відходів у Львівській області [Текст] / Н. О. Крупка, У. Б. Лотоцька-Дудик // Довкілля та здоров’я. - 2015. - № 1. - С. 62-66


MeSH-головна:
УТИЛИЗАЦИЯ ОТХОДОВ -- RECYCLING (методы, тенденции)
Дод.точки доступу:
Лотоцька-Дудик, У. Б.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

3.


   
    Гігієнічна оцінка якості води джерел м.Львова [Текст] / У. Б. Лотоцька-Дудик [та ін.] // Довкілля та здоров’я. - 2013. - № 2. - С. 60-62


MeSH-головна:
ГИГИЕНА -- HYGIENE
ВОДА ПРЕСНАЯ -- FRESH WATER
ОКРУЖАЮЩЕЙ СРЕДЫ МОНИТОРИНГ -- ENVIRONMENTAL MONITORING
Дод.точки доступу:
Лотоцька-Дудик, У.Б.
Крупка, Н.О.
Галай, О.А.
Станько, О.М.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

4.


   
    Гігієнічна оцінка застосування глауконітоліту для знешкодження неякісних лікарських засобів [Текст] / Н. А. Хоп’як [та ін.] // Актуальні проблеми медицини, фармації та біології. - 2012. - № 6. - С. 45-49

Дод.точки доступу:
Хоп’як, Н. А.
Омельчук, С. Т.
Маненко, А. К.
Матисік, С. І.
Зуб, С. Т.
Бунь, М. А.
Крупка, Н. О.
Лотоцька-Дудик, У. Б.
Грималюк, Б. Т.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

5.


    Чорна, В. В.
    Сучасні вимоги до нутрієнтного складу харчування та стану продовольчого забезпечення військовослужбовців збройних сил України [Текст] = Current requirements for the nutrient composition of food and the state of food supply for servicemen of the Armed Forces of Ukraine / В. В. Чорна, Н. О. Крупка, У. Б. Лотоцька-Дудик // Вісник Вінницького нац. мед. ун-ту. - 2023. - Т. 27, № 2. - С. 313-318. - Бібліогр.: в кінці ст.


MeSH-головна:
ВОЕННОСЛУЖАЩИЕ -- MILITARY PERSONNEL
УКРАИНА -- UKRAINE
ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
Кл.слова (ненормовані):
харчові рациони -- фізіологічні норми
Анотація: Згідно з метою роботи проведено науковий аналіз основних засад щодо організації продовольчого забезпечення військовослужбовців Збройних Сил України (ЗСУ) за 2002-2022 рр. відповідно до чинних законодавчо-нормативних документів. З’ясовано, що харчові раціони для військовослужбовців відповідають чинним фізіологічним нормам за показниками енергетичної цінності, білкової, ліпідної та вуглеводної збалансованості, вмісту вітамінів і мінеральних речовин. Проте важливе значення з позицій гігієни має подальше удосконалення та введення нових продуктів харчування для військовослужбовців, підвищення харчової цінності продуктів, покращення технологічних аспектів і тактичних характеристик добових раціонів, збільшення термінів зберігання продовольчого забезпечення
According to the purpose of the work, a scientific analysis of the main principles regarding the organization of food supply for servicemen of the Armed Forces of Ukraine (AFU) for the years 2002-2022 following the current legislative and regulatory documents was carried out. It was found that food rations for military personnel correspond to the current physiological norms in terms of energy value, protein, lipid and carbohydrate balance, as well as vitamin and mineral content. However, further improvement and introduction of new food products for military personnel, increasing the nutritional value of products, improving the technological aspects and tactical characteristics of daily rations, and increasing the shelf life of food supplies are of great importance from the point of view of hygiene
Дод.точки доступу:
Крупка, Н. О.
Лотоцька-Дудик, У. Б.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

6.


    Лотоцька-Дудик, У. Б.
    Еколого-гігієнічні проблеми легкої промисловості [Текст] = Ecological-and-hygienic problems of light industry / У. Б. Лотоцька-Дудик, Н. О. Крупка // Довкілля та здоров’я. - 2018. - № 2. - С. 67-70. - Бібліогр.: в кінці ст.


MeSH-головна:
ОБЗОР -- REVIEW
ТЕКСТИЛЬНАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- TEXTILE INDUSTRY (методы, стандарты, тенденции)
ОТХОДОВ УДАЛЕНИЕ И ОБЕЗВРЕЖИВАНИЕ -- REFUSE DISPOSAL (методы, статистика)
ОКРУЖАЮЩЕЙ СРЕДЫ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- ENVIRONMENTAL POLLUTION (анализ, вредные воздействия, профилактика и контроль, статистика, экономика)
САНИТАРНАЯ ТЕХНОЛОГИЯ -- SANITARY ENGINEERING (методы, стандарты, тенденции)
СТАТИСТИЧЕСКАЯ ОБРАБОТКА ДАННЫХ -- DATA INTERPRETATION, STATISTICAL
Анотація: Мета дослідження: проаналізувати сучасні еколого-гігієнічні ризики легкої промисловості України та визначити шляхи мінімізації екологічного тиску підприємствами галузі на навколишнє середовище. Матеріали і методи дослідження: вітчизняні та зарубіжні наукові публікації, статистичні дані. Результати дослідження. Здійснено аналіз найбільш актуальних еколого-гігієнічних проблем легкої промисловості. Визначено основні забруднювачі виробництв різних підгалузей легкої промисловості (текстильної, шкіряно-хутряної, взуттєвої, трикотажної, швейної), їх обсяги і шкідливий вплив на навколишнє середовище. Доведено, що загострення екологічних проблем вимагає дотримуватися балансу між економічною ефективністю у виробничій діяльності підприємств та екологічною безпекою. Формування екологічної безпеки сировини, матеріалів і виробів вимагає застосування еколого-орієнтованих технологій очищення стічних вод, викидів, зменшення утворення відходів виробництва та негативного впливу на забруднення навколишнього середовища
Objective: We analyzed modern environmental and hygienic risks of light industry in Ukraine and determined the ways for minimization of the pressure of the industrial enterprises on the environment. Materials and methods: Domestic and foreign scientific publications, statistical data. Results: The most topical ecological-and-hygienic problems of light industry were analyzed. The main pollutants of the production of different sub-sectors of light industry (textile, leather and fur, footwear, knitwear, clothing industry), their volumes, and the harmful effects on the environment were identified. The aggravation of the environmental problems was proved to dictate the need of the balance between the economical efficiency in the production activities of enterprises and environmental safety. Formation of the ecological safety of raw materials, materials and products requires the use of ecologically oriented technologies for wastewater treatment, emissions, reduction of the industrial waste generation and their negative influence on the environmental contamination
Дод.точки доступу:
Крупка, Н. О.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

7.


    Лотоцька-Дудик, У. Б.
    Особлиості умов праці та вплив їх на здоров’я працівників легкої промисловості / У. Б. Лотоцька-Дудик, Н. О. Крупка // Довкілля та здоров’я. - 2016. - № 3. - С. 60-67


MeSH-головна:
РАССТРОЙСТВА ЭНВИРОНМЕНТАЛЬНОГО ПРОИСХОЖДЕНИЯ -- DISORDERS OF ENVIRONMENTAL ORIGIN (эпидемиология)
ПРОФЕССИОНАЛЬНЫХ ВРЕДНОСТЕЙ ВОЗДЕЙСТВИЕ -- OCCUPATIONAL EXPOSURE (вредные воздействия, законодательство и юриспруденция)
ПРОФЕССИОНАЛЬНЫЕ БОЛЕЗНИ -- OCCUPATIONAL DISEASES (патофизиология, эпидемиология)
ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- INDUSTRY
Дод.точки доступу:
Крупка, Н. О.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

8.


    Крупка, Н. О.
    Стан якості питної води Львівщини протягом 2009-2015 років / Н. О. Крупка, У. Б. Лотоцька-Дудик // Довкілля та здоров’я. - 2016. - № 4. - С. 23-29


MeSH-головна:
ВОДЫ КАЧЕСТВО -- WATER QUALITY (стандарты)
ПИТЬЕВАЯ ВОДА -- DRINKING WATER (стандарты)
ВОДОСНАБЖЕНИЕ -- WATER SUPPLY
Анотація: В работе оценивается качество питьевой воды по результатам лабораторных исследований и анкетного опроса населения, определяются мероприятия, направленные на улучшение водообеспечения жителей г.Львов и области на ближайшую перспективу.
У роботі оцінюється якість питної води за результатами лабораторних досліджень і анкетного опитування населення, визначаються заходи, спрямовані на поліпшення водозабезпечення мешканців м.Львів та області на найближчу перспективу.
Дод.точки доступу:
Лотоцька-Дудик, У. Б.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

9.


   
    Гігієнічне обгрунтування розмірів сагітарно-захисної зони ВАТ "Львівський локомотиворемонтний завод" [Текст] / А. К. Маненко [та ін.] // Львівський медичний часопис. - 2010. - T. 16, № 3. - С. 73-78

Рубрики: Санитария

   Окружающей среды охрана


   Воздуха загрязнители промышленные


Дод.точки доступу:
Маненко, А. К.
Степанов, О. К.
Хоп’як, Н. А.
Матисік, С. І.
Зуб, С. Т.
Касіян, О. П.
Крупка, Н. О.
Лотоцька-Дудик, У. Б.
Ковалів, М. О.
Завада, М. І.
Колінковський, О. М.
Томків, В. М.
Ткаченко, Г. М.
Хабровська, Л. В.
Закаляк, Н. Р.
Плахотна, Н. Є.
Плукар, Л. І.
Потицька, Р. В.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

10.


    Лотоцька-Дудик, У. Б.
    Нутриціологічна профілактика йодної недостатності [Текст] / У. Б. Лотоцька-Дудик, Н. О. Крупка // Львівський медичний часопис = Acta Medica Leopoliensia. - 2011. - Т. 17, № 1. - С. 100-105

Рубрики: Иод--деф--проф

   Пищевые продукты


Дод.точки доступу:
Крупка, Н. О.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

 1-10    11-21   21-21 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)