Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Bati, V. V.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи з 1 по 2
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Bati V. V., Boyko N. V.
Назва : The Microbial Diversity and its Dynamics in the Ethnic Fermented Foods of the Black Sea Region
Місце публікування : Мікробіол. журн. - К., 2016. - Том 78, N 5. - С. 53-64 (Шифр МУ14/2016/78/5)
MeSH-головна: ФЕРМЕНТАЦИЯ -- FERMENTATION
ПРОБИОТИКИ -- PROBIOTICS
ПРЕБИОТИКИ -- PREBIOTICS
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ МИКРОБИОЛОГИЯ -- FOOD MICROBIOLOGY
Знайти схожі

2.

Назва журналу :Мікробіологічний журнал -2016р. т.78,N 5
Цікаві статті :
Fomina M. A. Complex Identification of Red Yeast Isolate from Gastrointestinal Tract of Hucul Long-Liver (Carpathians, Ukraine)/ M. A. Fomina [и др.] (стр.2-11)
Пирог Т. П. Біологічні властивості поверхнево-активних речовин Nocardia vaccinii ІМВ В-7405, синтезованих на відходах виробництва біодизелю/ Т. П. Пирог, Л. В. Никитюк, Г. О. Іутинська (стр.12-20)
Борзова Н. В. Скрининг продуцентов маннан-деградирующих энзимов/ Н. В. Борзова [и др.] (стр.21-29)
Данкевич Л. А. Фенотипова гетерогенність фітопатогенних бактерій роду Erwinia - збудників хвороб яблуні в Україні/ Л. А. Данкевич [и др.] (стр.30-41)
Krutylo D. V. Symbiotic Potential of Bradyrhizobium Japonicum Strains with Different Growth Rates/ D. V. Krutylo, N. O. Leonova (стр.42-52)
Bati V. V. The Microbial Diversity and its Dynamics in the Ethnic Fermented Foods of the Black Sea Region/ V. V. Bati, N. V. Boyko (стр.53-64)
Буценко Л. М. Вплив ліпополісахаридів Pseudomonas syringae pv. atrofaciens на фізіолого-біохімічні процеси у клітинах Allium cepa/ Л. М. Буценко (стр.65-74)
Юр’єва О. М. Целюлазна та ксиланазна активності ендофітних і ґрунтових штамів Penicillium funiculosum Thom/ О. М. Юр’єва [та ін.] ; О. М. Юр’єва [и др.] (стр.75-82)
Волощук Н. М. Вплив регуляторних чинників на кількісний склад мікобіоти жолудів Quercus robur L. у процесі зберігання/ Н. М. Волощук, В. М. Білоус, С. Ю. Білоус (стр.83-91)
Gorshkova O. G. Fatty Acids Composition of Microbacterium Genus Bacteria - Destructors of Oil Hydrocarbons/ O. G. Gorshkova [и др.] (стр.92-98)
Письменна Ю. Б. Антагоністичні властивості мікроскопічних грибів, виділених з гіпсокартону/ Ю. Б. Письменна, І. М. Курченко, А. Г. Суббота (стр.99-105)
Sergieieva Zh. Yu. Phytopathogenic Bacterium Pectobacterium Carotovorum Cryptic Plasmids Distribution/ Zh. Yu. Sergieieva, F. I. Tovkach (стр.106-115)
До 70-річчя з дня народження В. П. Патики (стр.119-120)
Цікаві статті :
Знайти схожі


 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)