Пошуковий запит: (<.>A=Ianieva, O. D.$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 18
Показані документи з 1 по 18 |
>1.
| Мікробіологічний журнал - 2017г. т.79,N 5 (Введено оглавление)
|
>2.
| Мікробіологічний журнал - 2016г. т.78,N 5 (Введено оглавление)
|
>3.
| Мікробіологічний журнал - 2016г. т.78,N 4 (Введено оглавление)
|
>4.
| Мікробіологічний журнал - 2021г. т.83,N 4 (Введено оглавление)
|
>5.
| Мікробіологічний журнал - 2019г. т.81,N 2 (Введено оглавление)
|
>6.
| Мікробіологічний журнал - 2018г. т.80,N 2 (Введено оглавление)
|
>7.
| Мікробіологічний журнал - 2014г.,N 3 (Введено оглавление)
|
>8.
| Мікробіологічний журнал - 2014г.,N 1 (Введено оглавление)
|
>9.
| Мікробіологічний журнал - 2013г.,N 4 (Введено оглавление)
|
>10.
| Ianieva O. D. Yeasts associated with salted herring and brine, Ukraine/O. D. Ianieva, K. S. Ogirchuk // Мікробіологічний журнал. -К., 2018. т.Том 80,N N 2.-С.80-91
|
>11.
| Ianieva O. D. Whey fermentation by yeast strains Kluyveromyces marxianus UCM Y-2096 and UCM Y-2388/O. D. Ianieva, V. S. Podgorsky // Мікробіологічний журнал. -Київ, 2014,N № 1.-С.27-32
|
>12.
| Ianieva O. D. Vanadate reduction by Pseudomonas aeruginosa strains/O. D. Ianieva, G. F. Smirnova // Мікробіологічний журнал. -Київ, 2014,N № 3.-С. 31-35
|
>13.
| Ianieva O. D. Tolerance of yeastsis isolated from pickled cucumbers to stress factors/O. D. Ianieva // Мікробіологічний журнал. -К., 2017. т.Том 79,N N 5.-С.34-45
|
>14.
| Ethanol Production From Starch by Yeasts Isolated From Crops and Dairy Products/V. S. Pidgorskyi [et al.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2016. т.Том 78,N N 4.-С.82-89
|
>15.
| Ethanol production by co-cultivation of yeast and lactic acid bacteria on starch/M. O. Fomina [et al.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2021. т.Том 83,N N 4.-С.3-14
|
>16.
| Complex Identification of Red Yeast Isolate from Gastrointestinal Tract of Hucul Long-Liver (Carpathians, Ukraine)/M. A. Fomina [et al.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2016. т.Том 78,N N 5.-С.2-11
|
>17.
| Ianieva O. D. Characterization, stability and antimicrobial activity of biosurfactants produced by Candida yeasts isolated from flowering plants/O. D. Ianieva // Мікробіологічний журнал. -К., 2019. т.Том 81,N N 2.-С.51-64
|
>18.
| Ianieva O. D. Biosurfactant-producing yeasts isolated from flowering plants and bees/O. D. Ianieva // Мікробіологічний журнал. -Київ, 2013,N № 4.-С.53-59
|
|