Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Ianieva, O. D.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 18
Показані документи з 1 по 18
1.

Мікробіологічний журнал - 2013г.,N 4 (Введено оглавление)
2.

Ianieva O. D. Biosurfactant-producing yeasts isolated from flowering plants and bees/O. D. Ianieva // Мікробіологічний журнал. -Київ, 2013,N № 4.-С.53-59
3.

Мікробіологічний журнал - 2014г.,N 1 (Введено оглавление)
4.

Ianieva O. D. Whey fermentation by yeast strains Kluyveromyces marxianus UCM Y-2096 and UCM Y-2388/O. D. Ianieva, V. S. Podgorsky // Мікробіологічний журнал. -Київ, 2014,N № 1.-С.27-32
5.

Мікробіологічний журнал - 2014г.,N 3 (Введено оглавление)
6.

Ianieva O. D. Vanadate reduction by Pseudomonas aeruginosa strains/O. D. Ianieva, G. F. Smirnova // Мікробіологічний журнал. -Київ, 2014,N № 3.-С. 31-35
7.

Мікробіологічний журнал - 2016г. т.78,N 4 (Введено оглавление)
8.

Ethanol Production From Starch by Yeasts Isolated From Crops and Dairy Products/V. S. Pidgorskyi [et al.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2016. т.Том 78,N N 4.-С.82-89
9.

Мікробіологічний журнал - 2016г. т.78,N 5 (Введено оглавление)
10.

Complex Identification of Red Yeast Isolate from Gastrointestinal Tract of Hucul Long-Liver (Carpathians, Ukraine)/M. A. Fomina [et al.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2016. т.Том 78,N N 5.-С.2-11
11.

Мікробіологічний журнал - 2017г. т.79,N 5 (Введено оглавление)
12.

Ianieva O. D. Tolerance of yeastsis isolated from pickled cucumbers to stress factors/O. D. Ianieva // Мікробіологічний журнал. -К., 2017. т.Том 79,N N 5.-С.34-45
13.

Мікробіологічний журнал - 2018г. т.80,N 2 (Введено оглавление)
14.

Ianieva O. D. Yeasts associated with salted herring and brine, Ukraine/O. D. Ianieva, K. S. Ogirchuk // Мікробіологічний журнал. -К., 2018. т.Том 80,N N 2.-С.80-91
15.

Мікробіологічний журнал - 2019г. т.81,N 2 (Введено оглавление)
16.

Ianieva O. D. Characterization, stability and antimicrobial activity of biosurfactants produced by Candida yeasts isolated from flowering plants/O. D. Ianieva // Мікробіологічний журнал. -К., 2019. т.Том 81,N N 2.-С.51-64
17.

Мікробіологічний журнал - 2021г. т.83,N 4 (Введено оглавление)
18.

Ethanol production by co-cultivation of yeast and lactic acid bacteria on starch/M. O. Fomina [et al.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2021. т.Том 83,N N 4.-С.3-14
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)