Пошуковий запит: (<.>S=Виноград<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 19
Показані документи з 1 по 10 |
|
>1.
| Фурдичко А. І. Пародонтопротекторна активність екстравіну у щурів з токсичним гепатитом на тлі дисбіозу/А. І. Фурдичко // Вісник стоматології. -Одесса, 2015,N № 3.-С.17-21
|
>2.
| Стрельченко К. В. Порівняльне вивчення антиоксидантної активності поліфенольних екстрактів з різних частин плодів Винограду справжнього при інсулінорезистентності/К. В. Стрельченко, А. В. Малоштан, А. О. Краснощок // Український біофармацевтичний журнал. -Х., 2018,N № 4.-С.45-49
|
>3.
| Коротаєва Н. В. Виявлення патогенних бактерій Rhizobium vitis на виноградниках півдня України/Н. В. Коротаєва, Н. В. Ліманська // Мікробіологічний журнал. -Київ, 2015. т.Т. 77,N № 2.-С.28–32
|
>4.
| Томилина Т. В. Влияние фитопрепаратов на состояние пародонта у крыс с экспериментальным иммунодефицитом/Т. В. Томилина // Вісник стоматології. -Одесса, 2015,N № 3.-С.13-17
|
>5.
| Карастан О. М. Верифікація родоводів сортів та форм винограду за допомогою мікросателітного аналізу/О. М. Карастан, Н. А. Мулюкіна, О. С. Папіна // Цитология и генетика. -К., 2018. т.Том 52,N N 5.-С.13-27
|
>6.
| Prystalov A. I. Cryopreservation of Grape Buds/A. I. Prystalov, O. M. Bobrova, L. G. Kuleshova // Проблеми кріобіології і кріомедицини. -Харків, 2020. т.Т. 30,N № 3.-С.292
|
>7.
| Присталов А. І. Застосування методу вакуум-інфільтрації для кріоконсервування ізольованих бруньок винограду/А. І. Присталов, О. М. Боброва, Л. Г. Кулєшова // Проблеми кріобіології і кріомедицини. -Харків, 2021. т.Т. 31,N № 1.-С.51-57
|
>8.
| Grapevine trunk diseases pathogenes identification on grapevine rootstocks in Ukraine/N. A. Muljukina [et al.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2019. т.Том 81,N N 2.-С.65-72
|
>9.
| Detection of phytopathogens Agrobacterium spp. and their antagonists Bacillus thuringiensis, Alcaligenes faecalis and Lactobacillus plantarum in flowers and berries of grape/N. Limanska [et al.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2019. т.Том 81,N N 4.-С.42-53
|
>10.
| Антиоксидантные и антирадикальные свойства красных виноградных вин/Н. М. Агеева [и др.] // Вопросы питания, 2015. т.Т. 84,N № 2.-С.63-67
|
|
|