Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Гликозилирование<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-11 
1.

Реброва Г. А. Старение коллагена при гликозилировании in vitro: модификация структуры и возможные пути регуляции/Г. А. Реброва, В. В. Бержицкая, М. В. Тимофеева // Клиническая геронтология, 2004. т.Т. 9,N № 1.-С.20-26
2.

Молчанов В. И. Определение уровня гликированного гемоглобина и его клинико-диагностическое значение/В. И. Молчанов, В. А. Королев // Военно-медицинский журнал. -М.:Красная звезда, 2006,N № 3.-С.39-41
3.

Петросян А. М. Исследование гликозилирования парапротеинов и анализ их электрофоретической подвижности у больных множественной миеломой/А. М. Петросян // Український медичний часопис, 2006,N № 3.-С.106-111
4.

Каліман В. П. Структурно-метаболічні основи діагностування порушень вуглеводного обміну в новонароджених, дітей та підлітків/В. П. Каліман // Здоровье ребенка, 2010,N № 2.-С.151-155
5.

Зорій І. А. Особливості електронейроміографічних показників у хворих на цукровий діабет 2-го типу залежно від компенсації основного захворювання/І. А. Зорій, Н. В. Пашковська // Клінічна та експериментальна патологія, 2013. т.Т.12,N № 1.-С.78-81
6.

Современные представления о патогенезе иммуноглобулин А-нефропатии/К. С. Комиссаров [и др.] // Нефрология, 2014. т.Т. 18,N № 2.-С.47-54
7.

Луценко Л. А. Роль гликированного гемоглобина в диагностике и мониторинге сахарного диабета/Л. А. Луценко // Почки, 2014,N № 4.-С.7-11
8.

Borzova N. V. Role of glycosylation in secretion and stability of micromycetes ɑ-galactosidase/N. V. Borzova, O. V. Gudzenko, L. D. Varbanets // Український біохімічний журнал. -Київ:Ін-т біохімії ім. О.В. Палладіна НАНУ, 2014. т.Т. 86,N № 6.-С.31-38
9.

Бедных Б. С. Неферментативное гликозилирование пищевых белков in vitro/Б. С. Бедных, И. А. Евдокимов, А. И. Соколов // Вопросы питания, 2015. т.Т. 84,N № 2.-С.76-80
10.

Гичка К. М. Дослідження процесів глікозилювання антитіл у сировотці крові й цереброспінальній рідині хворих на розсіяний склероз як біомаркер при цьому захворюванні/К. М. Гичка, Т. І. Негрич, Р. О. Білий // Міжнародний неврологічний журнал, 2020. т.Т. 16,N № 3.-С.29-36
 1-10    11-11 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)