Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (13)Рідкісні видання (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=ДЕТСКОГО ПИТАНИЯ ПРОДУКТЫ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 61
Показані документи з 1 по 20
 1-20    21-40   41-61   61-61 
1.


    Ярошенко, Е. Г.
    Гигиена полости рта у детей раннего возраста с множественным кариесом [Текст] / Е. Г. Ярошенко, И. И. Соколова // СтоматологИНФО. - 2014. - № 5. - С. 13-15


MeSH-головна:
СТОМАТОЛОГИЧЕСКАЯ ПОМОЩЬ ДЕТСКАЯ -- DENTAL CARE FOR CHILDREN (методы, организация и управление, психология, тенденции, уход)
РОТОВОЙ ПОЛОСТИ ГИГИЕНА -- ORAL HYGIENE (методы, стандарты, уход)
КАРИЕС ЗУБОВ -- DENTAL CARIES (патофизиология, профилактика и контроль, уход, этиология)
ПРОФИЛАКТИЧЕСКАЯ СТОМАТОЛОГИЯ -- PREVENTIVE DENTISTRY (организация и управление, тенденции)
ДЕТСКОГО ПИТАНИЯ ПРОДУКТЫ -- INFANT FOOD (анализ)
СТОМАТОЛОГИЧЕСКИЕ ГИГИЕНИЧЕСКИЕ СРЕДСТВА -- DENTIFRICES (анализ, терапевтическое применение)
Дод.точки доступу:
Соколова, И. И.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

2.


    Шадрін, О. Г.
    Щодо доцільності застосування кисломолочних продуктів у харчуванні дітей грудного віку [Текст] / О. Г. Шадрін // Здоровье ребенка. - 2013. - № 3. - С. 83-84


MeSH-головна:
МОЛОЧНЫЕ ПРОДУКТЫ ПИЩЕВЫЕ -- CULTURED MILK PRODUCTS
МОЛОЧНЫЕ СМЕСИ ДЛЯ ВСКАРМЛИВАНИЯ МЛАДЕНЦА -- INFANT FORMULA
ДЕТСКОГО ПИТАНИЯ ПРОДУКТЫ -- INFANT FOOD
Вільних прим. немає

Знайти схожі

3.


   
    Харчові дефіцити у дітей перших 3 років життя за даними мультицентрового дослідження в Україні [Текст] / С. А. Няньковський [и др.] // Здоровье ребенка. - 2015. - № 3. - С. 43-51


MeSH-головна:
МЛАДЕНЕЦ, ПИТАНИЯ РАССТРОЙСТВА -- INFANT NUTRITION DISORDERS
ДЕТСКОГО ПИТАНИЯ ПРОДУКТЫ -- INFANT FOOD
МОЛОЧНЫЕ СМЕСИ ДЛЯ ВСКАРМЛИВАНИЯ МЛАДЕНЦА -- INFANT FORMULA
МЛАДЕНЕЦ -- INFANT
ДЕТИ -- CHILD
Дод.точки доступу:
Няньковський, С. А.
Добрянський, Д. О.
Івахненко, О. С.
Яворська, М. О.
Заєць, В. В.
Платонова, О. М.
Шадрін, О. Г.
Клименко, В. А.
Солодовнік, Г. Л.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

4.


   
    Харчові дефіцити у дітей перших 3 років життя за даними мультицентрового дослідження в Україні [Текст] / С. Л. Няньковський [та ін.] // Здоровье ребенка. - 2013. - № 5. - С. 89-97


MeSH-головна:
МЛАДЕНЦЕВ ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- INFANT NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA (стандарты)
МОЛОЧНЫЕ СМЕСИ ДЛЯ ВСКАРМЛИВАНИЯ МЛАДЕНЦА -- INFANT FORMULA
ДЕТСКОГО ПИТАНИЯ ПРОДУКТЫ -- INFANT FOOD (стандарты)
Дод.точки доступу:
Няньковський, С. Л.
Шадрін, О. Г.
Клименко, В. А.
Добрянський, Д. О.
Івахненко, О. С.
Яворська, М. О.
Платонова, О. М.
Солодовнік, Г. Л.
Заєць, В. В.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

5.


   
    Такое детское кисломолочное питание, не только можно, а и нужно давать малышам! [Текст] // Современная педиатрия. - 2013. - № 8. - С. 27-28


MeSH-головна:
ДЕТСКОГО ПИТАНИЯ ПРОДУКТЫ -- INFANT FOOD
МОЛОЧНЫЕ ПРОДУКТЫ ПИЩЕВЫЕ -- CULTURED MILK PRODUCTS
ИОГУРТ -- YOGURT
Вільних прим. немає

Знайти схожі

6.


   
    Сучасні тенденції в харчуванні дітей раннього віку (12-36 міс.): європейський та світовий досвід [Текст] / О. Г. Шадрін [та ін.] // Здоровье ребенка. - 2013. - № 2. - С. 95-107


MeSH-головна:
ПИТАНИЯ ДЕТЕЙ НАУЧНЫЕ ОСНОВЫ -- CHILD NUTRITION SCIENCES (стандарты, тенденции)
МЛАДЕНЦЕВ ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- INFANT NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA (стандарты)
ДЕТСКОГО ПИТАНИЯ ПРОДУКТЫ -- INFANT FOOD
ДЕТИ -- CHILD
Дод.точки доступу:
Шадрін, О. Г.
Добрянський, Д. О.
Няньковський, С. Л.
Клименко, В. А.
Бєлоусова, О. Ю.
Івахненко, О. С.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

7.


   
    Сучасні особливості введення підгодовування та його ефективність у дітей раннього віку на вільному грудному вигодовуванні [Текст] = Modern features of complementary feeding and their efficiency in baby-led feeding / К. Д. Дука [та ін.] // Здоровье ребёнка. - 2017. - N 8. - С. 48-51. - Бібліогр.: в кінці ст.


MeSH-головна:
МЛАДЕНЕЦ -- INFANT
КОРМЛЕНИЯ МЕТОДЫ -- FEEDING METHODS (тенденции)
ДЕТСКОГО ПИТАНИЯ ПРОДУКТЫ -- INFANT FOOD (анализ, использование)
МЕТОДИЧЕСКИЕ РЕКОМЕНДАЦИИ -- GUIDELINE
Анотація: Вільне грудне вигодовування існує в практиці педіатрії з 2002 року. Але досі немає чітких результатів щодо ефективності його проведення та впливу на здоров’я дітей раннього віку, особливої уваги вимагає вивчення ефективності введення підгодовування. Метою роботи було вивчення особливостей введення підгодовування та його ефективності у дітей раннього віку на вільному грудному вигодовуванні. Матеріали та методи. Нами проведено аналіз 245 анкет дітей першого року життя, що перебували на вільному грудному вигодовуванні. В анкетах для матерів ставились питання щодо початку введення підгодовування, його виду, реакції дитини з оцінкою фізичного розвитку та перенесених захворювань. Результати. У дітей на вільному грудному вигодовуванні виявлена тенденція до пізнього введення прикормів (з 6 міс.). Так склалося, що до цього віку дитина одержує лише грудне молоко, що вже не може задовольнити потребу у важливих інгредієнтах, необхідних дитині в цьому віці, і призводить до різних порушень метаболізму у вигляді алергічних захворювань, метаболічного синдрому, анемії, остеопорозу та ін. Особливе занепокоєння викликав той факт, що діти надто пізно починають одержувати м’ясні продукти, що закономірно призводить до розвитку залізодефіцитної анемії. Крім того, всупереч сучасним нормам та положенням, ми відмітили часті факти самостійного вживання як самого цільного коров’ячего молока, так і кисломолочних продуктів, виготовлених із нього (кефір, йогурти тощо). Висновки. На підставі вивчення даного питання доведено, що існуючі положення щодо введення підгодовування дітям на вільному грудному вигодовуванні потребують перегляду та корекції відповідно до стану здоров’я дитини та існуючих положень Всесвітньої організації охорони здоров’я
Baby-led feeding exists in the practice of pediatrics since 2002. But there are still no clear results on the effectiveness of its implementation and the impact on the health of young children. Particular attention is required to study the effectiveness of introducing complementary feeding. Materials and methods. We analyzed 245 questionnaires of infants with baby-led-feeding. In the questionnaires for mothers, questions were raised about the initiation of the introduction of complementary feeding, its types, the child’s reaction, with the assessment of physical development and the previous diseases. Results. Children with baby-led-feeding have a tendency to late introduction of complementary feeding (from 6 months). It turned out that until this age, the child receives only breast milk, which can’t satisfy the need for important constituent ingredients. They are necessary for the child at this age, and it leads to various metabolic disorders in the form of allergic di­seases, metabolic syndrome, anemia, osteoporosis and others. Particular concern was caused by the fact that children start receiving meat products too late, which naturally leads to the development of iron deficiency anemia. In addition, contrary to the current norms and regulations, we noticed frequent facts of self-consumption of the whole milk itself and fermented milk products made from it (kephir, yoghurt). Conclusions. Based on the study of this question, it was proved that the existing provisions on the introduction of complementary foods with baby-led-feeding require supervision and correction in accordance with the state of children’s health and the existing provisions of the World Health Organization
Дод.точки доступу:
Дука, К. Д.
Мишина, Н. В.
Єфанова, А. О.
Дука, І. Г.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

8.


    Сорвачева, Т. Н.
    Сравнительная оценка состояния здоровья детей в раннем возрасте в зависимости от характера вскармливания на первом году жизни [Текст] / Т. Н. Сорвачева, В. В. Пашкевич, И. Я. Конь // Педиатрия. Журнал им. Г.Н.Сперанского. - 2001. - № 3. - С. 72-76


MeSH-головна:
МЛАДЕНЕЦ, УХОД -- INFANT CARE (методы, организация и управление, психология, тенденции)
ДЕТСКОГО ПИТАНИЯ ПРОДУКТЫ -- INFANT FOOD (анализ, классификация, снабжение и распределение, стандарты)
Дод.точки доступу:
Пашкевич, В. В.
Конь, И. Я.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

9.


   
    Результаты клинической апробации новых отечественных продуктов для лечения больных фенилкетонурией [Текст] / К. С. Ладодо, Е. П. Рыбакова, Т. В. Бушуева // Педиатрия. Журнал им. Г.Н.Сперанского. - 1999. - № 6. - С. 51-55


MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ СПЕЦИАЛИЗИРОВАННЫЕ -- FOODS, SPECIALIZED (использование)
ФЕНИЛКЕТОНУРИИ -- PHENYLKETONURIAS (диетотерапия)
ДЕТСКОГО ПИТАНИЯ ПРОДУКТЫ -- INFANT FOOD (использование)
Дод.точки доступу:
Ладодо, К. С.
Рыбакова, Е. П.
Бушуева, Т. В.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

10.


   
    Программирование питанием: питание детей старше года [Текст] / А. К. Батурин [и др.] // Педиатрия : журнал им. Г.Н. Сперанского. - 2013. - Т. 92, № 2. - С. 100-106


MeSH-головна:
ПИТАНИЯ ДЕТЕЙ НАУЧНЫЕ ОСНОВЫ -- CHILD NUTRITION SCIENCES
ДЕТСКОГО ПИТАНИЯ ПРОДУКТЫ -- INFANT FOOD (использование, стандарты)
МЛАДЕНЕЦ -- INFANT
Дод.точки доступу:
Батурин, А. К.
Кешабянц, Э. Э.
Сафронова, А. М.
Нетребенко, О. К.


Знайти схожі

11.


   
    Практичні рекомендації щодо первинної профілактики алергічних захворювань у дітей (резолюція засідання експертів) [Текст] / Л. В. Беш [и др.] // Алергія у дитини. - 2014. - № 15/16. - С. 2-3


MeSH-головна:
ГИПЕРСЕНСИБИЛИЗАЦИЯ -- HYPERSENSITIVITY (профилактика и контроль, эпидемиология, этиология)
ПИЩЕВАЯ ГИПЕРСЕНСИБИЛИЗАЦИЯ -- FOOD HYPERSENSITIVITY (профилактика и контроль)
МОЛОКО, ГИПЕРСЕНСИБИЛИЗАЦИЯ -- MILK HYPERSENSITIVITY (диетотерапия, профилактика и контроль)
ИСКУССТВЕННОЕ ВСКАРМЛИВАНИЕ -- BOTTLE FEEDING
ДЕТСКОГО ПИТАНИЯ ПРОДУКТЫ -- INFANT FOOD (вредные воздействия, использование)
МОЛОЧНЫЕ СМЕСИ ДЛЯ ВСКАРМЛИВАНИЯ МЛАДЕНЦА -- INFANT FORMULA
ДЕТИ -- CHILD
Дод.точки доступу:
Беш, Л. В.
Знаменська, Т. К.
Уманець, Т. Р.
Охотнікова, О. М.
Недільська, С. М.
Клименко, В. А.
Катілов, О. В.
Познер, М.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

12.


   
    Пилотное исследование использования продуктов класса ОРГАНИК в питании детей с атопическим дерматитом [Текст] / К. С. Казначеев [и др.] // Российский вестник перинатологии и педиатрии. - 2015. - Т. 60, № 3. - С. 98-103


MeSH-головна:
ДЕТИ -- CHILD
ДЕРМАТИТ АТОПИЧЕСКИЙ -- DERMATITIS, ATOPIC (диагноз, диетотерапия)
ДЕТСКОГО ПИТАНИЯ ПРОДУКТЫ -- INFANT FOOD (использование)
ПИЩА ОБОГАЩЕННАЯ -- FOOD, FORTIFIED (использование)
Дод.точки доступу:
Казначеев, К. С.
Казначеева, Л. Ф.
Скидан, И. Н.
Волохова, К. С.
Чеганова, Ю. В.
Дубровина, Л. Н.
Коновалова, О. И.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

13.


   
    Перший кисломолочний прикорм – відповідальний вибір [Текст] // Дитячий лікар. - 2017. - N 4. - С. 36-38


MeSH-головна:
ИОГУРТ -- YOGURT (анализ)
ДЕТСКОГО ПИТАНИЯ ПРОДУКТЫ -- INFANT FOOD (анализ)
Анотація: Раціональне харчування – один із ключових факторів, які впливають на якість життя та здоров’я дитини. Особливу роль харчування відіграє в ранньому дитячому віці, коли інтенсивні процеси росту та розвитку організму зумовлюють особливо високу потребу в поживних речовинах та енергії. Дані досліджень, проведених протягом останніх років, переконливо свідчать, що стан здоров’я дитини та резистентність до багатьох захворювань значною мірою залежать від характеру харчування. Саме воно є ключовим фактором впливу на стан інтестинальної мікрофлори та її активність, що своєю чергою забезпечує достатній рівень локального імунітету
Вільних прим. немає

Знайти схожі

14.


   
    Оценка эффективности злакового прикорма у детей с гастроинтестинальной аллергией [Текст] / Т. Г. Маланичева [и др.] // Лечащий Врач. - 2014. - № 6. - С. 90-92


Рубрики: Младенец

MeSH-головна:
ПИЩЕВАЯ ГИПЕРСЕНСИБИЛИЗАЦИЯ -- FOOD HYPERSENSITIVITY (диетотерапия)
ДИСПЕПСИЯ -- DYSPEPSIA (диетотерапия)
КОЛИКА -- COLIC (диетотерапия)
ДЕТСКОГО ПИТАНИЯ ПРОДУКТЫ -- INFANT FOOD
Дод.точки доступу:
Маланичева, Т. Г.
Закирова, А. М.
Денисова, С. Н.
Сидоров, И. И.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

15.


    Охотникова, О. М.
    Організація гіпоалергенного харчування дітей [Текст] = Organization of hypoallergenic nutrition in young children / О. М. Охотникова, Н. Ю. Яковлева // Ліки України. - 2017. - № 8. - С. 22-29. - Бібліогр.: в кінці ст.


MeSH-головна:
ДЕТСКОГО ПИТАНИЯ ПРОДУКТЫ -- INFANT FOOD (анализ, вредные воздействия)
ПИТАНИЯ ПОЛИТИКА -- NUTRITION POLICY (тенденции)
Анотація: У лекції наведено основні принципи раціонального харчування дітей перших місяців і років життя з харчовою алергією, рекомендації щодо вибору оптимальних сучасних харчових гіпоалергенних сумішей і харчових продуктів
Дод.точки доступу:
Яковлева, Н. Ю.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

16.


   
    Особливості використання сиропів від кашлю в сучасній педіатричній практиці: Є-добавки - прихований ризик [Текст] = Features of the use of cough syrups in modern pediatric practice: e-supplements – a hidden risk / К. О. Зупанець [та ін.] // Дитячий лікар. - 2021. - N 3. - С. 5-10. - Бібліогр.: в кінці ст.


MeSH-головна:
КАШЕЛЬ -- COUGH (лекарственная терапия)
ПОДСЛАЩИВАЮЩИЕ ВЕЩЕСТВА -- SWEETENING AGENTS (анализ, вредные воздействия, фармакология)
ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS (вредные воздействия, фармакология)
ПАРАБЕНЫ -- PARABENS (анализ, вредные воздействия)
ДЕТСКОГО ПИТАНИЯ ПРОДУКТЫ -- INFANT FOOD (анализ, вредные воздействия, история)
Анотація: Застосування Є-добавок у складі сиропів від кашлю залишається актуальним питанням, адже деякі з них мають суперечливий профіль безпеки. Найбільш поширеними побічними реакціями при їх використанні є алергія, розвиток гіперсенсибілізації, порушення з боку травного тракту та ін. та вплив на гормональну функцію. При цьому найбільший ризик становлять деякі підсолоджувачі (сорбіт, ксиліт, штучні підсолоджувачі), консерванти (зокрема, парабени), деякі розчинники (пропіленгліколь, гліцерин), синтетичні барвники. Побічні реакції, а також небажані лікарські взаємодії можуть знижувати ефективність лікування, зумовлюючи необхідність додаткової терапії для корекції даних негативних явищ, що призводить до формування «порочного кола». Тому ретельна оцінка наявності у складі дитячих сиропів від кашлю потенційно небезпечних Е-добавок вкрай важлива.
The use of E-supplements in cough syrups remains a pressing issue, as some of them have a controversial safety profile. The most common adverse reactions during their use are allergies, the development of hypersensitization, disorders of the digestive tract, etc. In addition, concern is the risk of cariogenic effects, high calorie content and a decrease in the bioavailability of active substances due to the laxative effect of certain sweeteners, as well as some types of organotoxicity and effects on hormonal function. The greatest risk is posed by some sweeteners (sorbitol, xylitol, artificial sweeteners), preservatives (in particular, parabens), some solvents (propylene glycol, glycerin), and synthetic colorings. Adverse reactions, as well as unwanted drug interactions, can reduce the effectiveness of treatment, necessitating additional therapy to correct these negative phenomena, which leads to the formation of a «vicious circle». Therefore, a careful assessment of the presence of potentially hazardous E-supplements in children’s cough syrups is extremely important
Дод.точки доступу:
Зупанець, К. О.
Катилов, О. В.
Ратушна, К. Л.
Шебеко, С. К.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

17.


    Омельянець, М. І.
    Гігієнічні оцінка організованого безоплатного харчування потерпілих від Чорнобильської катастрофи дітей на радіоактивно забруднених територіях України для профілактики внутрішнього опромінення [Текст] / М. І. Омельянець, Н. В. Півень, Н. В. Гунько // Довкілля та здоров’я. - 2015. - № 2. - С. 44-49


MeSH-головна:
ДЕТСКОГО ПИТАНИЯ ПРОДУКТЫ -- INFANT FOOD (снабжение и распределение, экономика)

ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ЧЕРНОБЫЛЬСКАЯ ЯДЕРНАЯ КАТАСТРОФА -- CHERNOBYL NUCLEAR ACCIDENT
ДЕТИ -- CHILD
Дод.точки доступу:
Півень, Н. В.
Гунько, Н. В.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

18.


    Нетребенко, О. К.
    Белок в питании грудных детей: нормы потребления и современные рекомендации [Текст] / О. К. Нетребенко // Педиатрия. Журнал им. Г.Н.Сперанского. - 2001. - № 5. - С. 47-50


MeSH-головна:
БЕЛКИ ПИЩЕВЫЕ -- DIETARY PROTEINS (анализ)
ДЕТСКОГО ПИТАНИЯ ПРОДУКТЫ -- INFANT FOOD (анализ)
ДЕТИ -- CHILD
Вільних прим. немає

Знайти схожі

19.


   
    Мониторинг состояние питания детей в школах-интернатах Ямала [Текст] / Б. М. Раенгулов [и др.] // Педиатрия. Журнал им. Г.Н.Сперанского. - 2000. - № 4. - С. 72-75


MeSH-головна:
ШКОЛЬНИКИ -- SCHOOL STUDENTS
ДЕТСКОГО ПИТАНИЯ ПРОДУКТЫ -- INFANT FOOD (анализ, снабжение и распределение)
Дод.точки доступу:
Раенгулов, Б. М.
Истомин, А. В.
Михайлов, И. Г.
Чердакова, Э. И.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

20.


   
    Молочні суміші для дітей молодшого віку. Реномендації Комітету з питань харчування ESPGHAN [Текст] : Молочні суміші для дітей молодшого віку. Реномендації Комітету з питань харчування Европейское общество педиатрической гастроэнтерологии, гепатологии и питания // Дитячий лікар. - 2018. - N 2. - С. 61-62


MeSH-головна:
ОБЗОР -- REVIEW
МОЛОЧНЫЕ СМЕСИ ДЛЯ ВСКАРМЛИВАНИЯ МЛАДЕНЦА -- INFANT FORMULA (стандарты)
ДЕТСКОГО ПИТАНИЯ ПРОДУКТЫ -- INFANT FOOD (анализ, стандарты)
НАУЧНЫЕ ИССЛЕДОВАНИЯ -- RESEARCH (организация и управление, тенденции)
Анотація: Молочні суміші для дітей молодшого віку (МСДМВ) на основі коров’ячого молока або рослинних білків призначені для часткового задоволення потреб у харчуванні дітей віком від 1 до 3 років. Вони широко доступні на ринку, проте їхній склад не регулюється суворо, а впливи на здоров’я не вивчаються систематично. Комітет з питань харчування ESPGHAN здійснив систематичний огляд літератури, що стосується складу МСДМВ, та розглянув їхню роль у дієті дітей молодшого віку. Огляд показав, що МСДМВ мають різноманітний склад, інколи із надто високим вмістом білків, вуглеводів і навіть доданих цукрів. Фахівці Комітету дійшли висновку, що поживний склад МСДМВ має бути подібним до складу сумішей для подальшого (після 3 років) харчування за забезпеченням енергією та вмістом поживних речовин, які можуть бути дефіцитними у раціоні дітей країн Європи, – заліза, вітаміну D та поліненасичених жирних кислот (ω-3 ПНЖК), тоді як вміст тваринного білка має бути на рівні нижньої межі допустимого діапазону. За деякими даними, використання МСДМВ сприяє збільшенню споживання вітаміну D, заліза та ω-3 ПНЖК. Однак цими складовими можна забезпечити дітей і завдяки звичайній і/або збагаченій їжі або харчовим добавкам. Тож фахівці Комітету вважають, що на підставі наявних доказів немає потреби в рутинному застосуванні МСДМВ у дітей 1-3 років, але ці суміші можна використовувати як частину стратегії збільшення споживання заліза, вітаміну D і ω-3 ПНЖК та зменшення споживання білка (у порівнянні з незбагаченим коров’ячим молоком). Суміші для подальшого (після 3 років) харчування можна використовувати з тією ж метою. Інші стратегії для оптимізації отримання поживних речовин включають пропаганду здорового різноманітного раціону, використання збагачених харчових продуктів та харчових добавок
Вільних прим. немає

Знайти схожі

 1-20    21-40   41-61   61-61 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)