Пошуковий запит: (<.>S=Диетотерапия<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 170
Показані документи з 1 по 20 |
|
>1.
| Эффективность разгрузочно-диетической терапии у больных с артериальной гипертонией и хронической ишемией мозга/А. В. Зотова [и др.] // Журнал неврологии и психиатрии им. С.С. Корсакова, 2015. т.Т. 115,N № 10.-С.25-28
|
>2.
| Борисова Т. П. Эффективность применения препарата Канефрон® H в лечении детей с вторичной гипероксалурией/Т. П. Борисова // Здоровье ребёнка, 2017,N N 7.-С.21-26
|
>3.
| Ильчук И. Эссенциальные фосфолипиды в развитии и лечении патологии центральной нервной системы у детей/И. Ильчук, В. Диакону // Міжнародний неврологічний журнал. -Донецк, 2008,N № 3.-С.129-135
|
>4.
| Боровик Т. Э. Энтеральное питание детей с хирургической патологией кишечника/Т. Э. Боровик // Педиатрия. Журнал им. Г.Н.Сперанского. -Москва, 2000,N № 3.-С.66-68
|
>5.
| Цукрозамінники в харчових продуктах для хворих на цукровий діабет/М. Д. Тронько, Я. Г. Бальон, О. В. Сімуров // Журнал Академії Медичних Наук України, 2008. т.Т. 14,N № 3.-С.470-483
|
>6.
| Власенко І. Цукровий діабет 2 типу: можливості профілактики та фармакотерапії/І. Власенко // Фармацевтичний кур’єр, 2013,N № 11.-С.32-45
|
>7.
| Хронические нарушения кислотно-щелочного состояния - нутритивная профилактика, диетическая коррекция и комплиментарные средства // Новая медицина тысячелетия, 2016,N № 1.-С.14-19
|
>8.
| Давиденко Н. В. Харчування при ревматичних хворобах/Н. В. Давиденко // Журнал практичного лікаря, 2008,N № 2.-С.41-45
|
>9.
| Харчування і стрес: виклики воєнного стану/М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2023,N № 3.-С.31-38
|
>10.
| Паламарчук В. В. Харчова профілактика ЛОР-онкологічних захворювань. Повідомлення ІІІ. Додаткові зернобобові суміші для харчування/В. В. Паламарчук, В. Д. Кузовик // Журнал вушних, носових і горлових хвороб. -Київ, 2005,N № 6.-С.64-66
|
>11.
| Карпенко П.О. Харчова поведінка в комплексі формування адекватної дієтотерапії/П. О. Карпенко, Н. О. Мельничук // Сімейна медицина, 2012,N № 4.-С.40-41
|
>12.
| Факторы питания в профилактической онкологии (обзор литературы) /С. И. Ялкут [и др.] // Журнал Академії медичних наук України. -Київ, 2000. т.Т. 6,N № 4.-С.722-744
|
>13.
| Харченко Н. В. Фізіологічні основи дієтичної корекції порушень травлення при хворобах кишечнику/Н. В. Харченко, Г. А. Анохіна // Сучасна гастроентерологія, 2005,N № 3.-С.81-87
|
>14.
| Швець О. В. Сучасна дієтотерапія у комплексному лікуванні кислотозалежних захворювань/О. В. Швець // Мистецтво лікування. -Київ, 2020,N N 7.-С.39-44
|
>15.
| Сучасні погляди на лікувально-профілактичне харчування та найбільш ефективні європейські дієти при метаболічному синдромі та його компонентах/Д. К. Милославський [и др.] // Міжнародний ендокринологічний журнал. -Донецьк, 2016,N № 4.-С.118-124
|
>16.
| Анохіна Г. А. Сучасні підходи до дієтичного харчування хворих на цироз печінки (Огляд літератури)/Г. А. Анохіна, В. В. Харченко // Фітотерапія. Часопис. -Київ, 2017,N N 3.-С.27-30
|
>17.
| Черниш Ю. Р. Сучасні особливості ведення дітей із гастроінтестинальною формою харчової алергії/Ю. Р. Черниш, О. М. Охотнікова // Здоровье ребёнка, 2018,N N 2.-С.96-104
|
>18.
| Шадрін О. Г. Сучасні можливості дієтотерапії функціональних порушень шлунково-кишкового тракту в дітей грудного віку/О. Г. Шадрін, В. П. Місник // Здоровье ребёнка, 2018,N N 3.-С.49-54
|
>19.
| Харченко Н. Сучасні аспекти дієтотерапії хворих на цукровий діабет/Н. Харченко, С. Анохіна // Ліки України, 2004,N № 11.-С.32-35
|
>20.
| Рудіченко В. М. Споживання фруктози та гіперурикемія, подагра: актуальність у роботі лікаря загальної практики — сімейної медицини/В. М. Рудіченко // Сучасна гастроентерологія, 2013,N № 3.-С.115-121
|
|
|