Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Рідкісні видання (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Какао<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Показані документи з 1 по 14
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Сладкая жизнь в хрустящей обертке
Місце публікування : Здоровье. - Москва, 2000. - № 10. - С. 28-29 (Шифр 71653/2000/10)
MeSH-головна: КАКАО -- CACAO
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Шоколад в домашней аптечке
Місце публікування : Наука и жизнь. - Москва, 2001. - № 2. - С. 122-123 (Шифр 70601/2001/2)
MeSH-головна: КАКАО -- CACAO
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Шоколад против кариеса
Місце публікування : Женское здоровье. - 2004. - № 3. - С. 98-99 (Шифр 40930/2004/3)
Предметні рубрики: Какао
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Grassi D., Necozione S., Lippi C.
Назва : При артериальной гипертонии употребление черного шоколада оказывает положительное влияние на уровень артериального давления, инсулинорезистентность и функцию эндотелия
Місце публікування : Доказательная кардиология. - 2006. - № 1. - С. 46-47 (Шифр ДР20/2006/1)
Предметні рубрики: Гипертензия-- in vitro
Кровяное давление-- in vitro
Какао
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Noordzsj M., Uiterwaal C. S., Arends L. R.
Назва : Влияние длительного употребления кофе или кофеина на уровень артериального давления: результаты метаанализа рандомизированных клинических испытаний
Місце публікування : Доказательная кардиология. - 2006. - № 1. - С. 50 (Шифр ДР20/2006/1)
Предметні рубрики: Кровяное давление
Какао
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Ракова Н. Н.
Назва : Шоколад от кашля
Місце публікування : Женское здоровье. - 2006. - № 1. - С. 108 (Шифр 40930/2006/1)
Предметні рубрики: Какао
Теобромин
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Чернышева Т.
Назва : Плохой хороший шоколад
Місце публікування : Здоровье. - 2010. - № 2. - С. 64-65 (Шифр 71653/2010/2)
Предметні рубрики: Пищевые продукты-- вред возд
Какао
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Ще більше фактів про профілактичну дію шоколаду
Місце публікування : Мистецтво лікування. - 2012. - № 1. - С. 32 (Шифр МУ55/2012/1)
Предметні рубрики: Какао
Сердечно-сосудистые болезни-- проф
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Flammer A., Sudano I., Wolfrum M.
Назва : Сердечно-сосудистые эффекты шоколада с высоким содержанием флаваноидов у больных с сердечной недостаточностью
Місце публікування : Серцева недостатність. - 2013. - № 1. - С. 86-88 (Шифр СУ42/2013/1)
MeSH-головна: СЕРДЕЧНАЯ НЕДОСТАТОЧНОСТЬ -- HEART FAILURE
КАКАО -- CACAO
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Дедишина Л.
Назва : Купи собі шматочок щастя
Місце публікування : Фармацевт практик. - 2013. - № 7/8. - С. 64-65 (Шифр ФУ17/2013/7/8)
MeSH-головна: КАКАО -- CACAO
Знайти схожі

11.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Зберегти мозок здоровим допоможе шоколад
Місце публікування : Фармацевтичний кур’єр. - 2013. - № 11. - С. 52 (Шифр ФУ21/2013/11)
MeSH-головна: КАКАО -- CACAO
Знайти схожі

12.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Чорний шоколад і акне
Місце публікування : Український журнал дерматології, венерології, косметології. - Київ, 2016. - № 1. - С. 124 (Шифр УУ32/2016/1)
MeSH-головна: КАКАО -- CACAO
АКНЕ ОБЫКНОВЕННЫЕ -- ACNE VULGARIS
Знайти схожі

13.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Дедишина Л.
Назва : Шоколадна казка
Місце публікування : Фармацевт практик. - 2017. - № 6. - С. 48 (Шифр ФУ17/2017/6)
MeSH-головна: КАКАО -- CACAO
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ И НАПИТКИ (ВНЕШ) -- FOOD AND BEVERAGES (NON MESH)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Чушенко В. М., Ярних Т. Г., Рухмакова О. А., Юр’єва Г. Б.
Назва : Удосконалення складу і розробка екстемпоральної технології песаріїв із доксицикліном хіклатом на основі масла какао
Паралельн. назви :Improvement of the composition and development of the extemporaneous technology of pessaries with doxycycline hyclate based on cocoa butter
Місце публікування : Фармацевтичний часопис. - Тернопіль, 2020. - N 1. - С. 35-41 (Шифр ФУ13/2020/1)
MeSH-головна: ЛЕКАРСТВА СОЗДАНИЕ -- DRUG DESIGN
ТЕХНОЛОГИЯ ФАРМАЦЕВТИЧЕСКАЯ -- TECHNOLOGY, PHARMACEUTICAL
ПЕССАРИИ -- PESSARIES
ЛЕКАРСТВ ПРИГОТОВЛЕНИЕ ПО РЕЦЕПТУ ВРАЧА -- DRUG COMPOUNDING
ВИБРАМИЦИН -- DOXYCYCLINE
КАКАО -- CACAO
Анотація: Проведено експериментальні дослідження з удосконалення складу екстемпоральних песаріїв із доксицикліном хіклатом для лікування інфекційного вагініту. До складу лікарського засобу, окрім доксицикліну хіклату, введено лінімент синтоміцину, димексид і ментол. Як супозиторну основу використано суміш масла какао і воску бджолиного у співвідношенні 95,0:5,0. Розроблено екстемпоральну технологію песаріїв методом виливання. Показано, що отримані зразки песаріїв повністю відповідають вимогам ДФУ до даної лікарської формиExperimental studies have been conducted to improve the composition of extemporaneous pessaries with doxycycline hyclate for the treatment of infectious vaginitis. In addition to doxycycline hyclate, the liniment of syntomycin, dimexide and menthol was introduced into the medicine. As a suppository base used a mixture of cocoa butter and beeswax in a ratio of 95.0:5.0. Extemporaneous technology of pessaries by pouring method has been developed. It is shown that the obtained samples of pessaries fully meet the requirements of the SPU to this dosage form
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)