Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Консерванты фармацевтические<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-17 
1.

Fedorovska M. Development of the composition of the gel base for treating telogen effluvium/M. Fedorovska, N. PoIovko // Вісник фармації. -Х., 2016,N № 4.-С.38-42
2.

Strus O. Ye. The studies on development of the composition of masks with the sapropel paste/O. Ye. Strus, O. G. Geyderikh, L. F. Silaeva // Вісник фармації. -Х., 2016,N № 3.-С.51-53
3.

Аналіз використання допоміжних речовин в ліках біологічного походження/Г. І. Крамар [та ін.] // Вісник Вінницького нац. мед. ун-ту, 2024. т.Т. 28,N № 1.-С.145-150
4.

Вивчення ефективності антимікробних консервантів під час обґрунтування складу дерматологічного гелю з фітокомплексом/В. С. Миргород [та ін.] // Актуальні питання фармацевтичної і медичної науки та практики. -Запоріжжя, 2021. т.Том 14,N N 3.-С.306-313
5.

Вплив буферних систем і консервантів у складі очних крапель на безпечне й тривале лікування пацієнтів із хворобою сухого ока/С. І. Косуба [та ін.] // Архів офтальмології України, 2019. т.Т. 7,N № 3.-С.55-60
6.

Грабік І. М. дослідження ефективності консервантів у складі інтраназальних лікарських форм/І. М. Грабік, В. П. Ковальчук, В. П. Бобрук // Вісник Вінницького нац. мед. ун-ту, 2004. т.Т. 8,N № 2.-С.403-404
7.

Зуйкіна С. С. Вивчення ефективності антимікробних консервантів при розробці складу бігелю для комплексної терапії мастопатії/С. С. Зуйкіна, Л. І. Вишневська, О. П. Стрілець // Український біофармацевтичний журнал. -Х., 2020,N № 3.-С.68-74
8.

Колпакова О. А. Дослідження з вибору консерванта для м’якої лікарської форми з водорозчинним білково-полісахаридним комплексом гриба плеврот черепичастий/О. А. Колпакова, Н. В. Кучеренко // Фармацевтичний журнал. -Київ, 2021. т.Том 76,N N 6.-С.73-79
9.

Науменок Л. Г. Вибір антимікробних консервантів, коригентів смаку і запаху для суспензії на основі ніфуроксазиду/Л. Г. Науменок // Вісник фармації, 2013,N № 2.-С.15-17
10.

Пелех І. Р. Сучасні підходи до застосування емульгаторів та консервантів у складі дерматологічних лікарських засобів/І. Р. Пелех, С. Б. Білоус // Фармацевтичний часопис. -Тернопіль, 2018,N N 3.-С.52-57
 1-10    11-17 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)