Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Культуральные среды<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 101
Показані документи з 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-101   101-101 
1.

Abdulina D. R. Specificity of lectins labeled with colloidal gold to the exopolymeric matrix carbohydrates of the sulfate-reducing bacteria biofilm formed on steel/D. R. Abdulina, L. M. Purish, G. O. lutynska // Мікробіологічний журнал. -К., 2020. т.Том 82,N N 5.-С.11-20
2.

Ability of sulfate-reducing bacteria to utilize polymer and rubber materials/D. R. Abdulina [et al.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2021. т.Том 83,N N 2.-С.51-63
3.

Antagonistic activity of Azotobacter vinelandii IMV B-7076 against phytopathogenic microorganisms/N. V. Chuiko [et al.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2020. т.Том 82,N N 5.-С.21-29
4.

Avdiyuk К. V. Screening of enzyme producers with keratinase activity among marine actinobacteria/К. V. Avdiyuk, V. A. Ivanytsia, L. D. Varbanets // Мікробіологічний журнал. -К., 2021. т.Том 83,N N 2.-С.12-19
5.

Burkholderia thailandensis: биологические свойства, идентификация и таксономическая позиция/В. И. Илюхин [и др.] // Молекулярная генетика, микробиология и вирусология, 2002,N № 1.-С.7-11
6.

Ecological aspect of antibiotic batumin synthesis by Pseudomonas batumici/V. V. Klochko [et al.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2021. т.Том 83,N N 3.-С.14-23
7.

Enzymatic activity of psychrotolerant Antarctic bacteria/N. V. Borzova [et al.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2021. т.Том 83,N N 2.-С.3-11
8.

Ethanol production by co-cultivation of yeast and lactic acid bacteria on starch/M. O. Fomina [et al.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2021. т.Том 83,N N 4.-С.3-14
9.

Extracellular lectin produced by Bacillus subtilis strain IMV B-7014 depending on the culture conditions/O. G. Kisten [et al.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2019. т.Том 81,N N 4.-С.3-14
10.

Fungicidal and Bactericidal Activity of the Alkyl-Substituted Guanidine-Containing Oligomers/M. Ya. Vortman [et al.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2020. т.Том 82,N N 6.-С.54-63
11.

Induction of Auxins Synthesis by Rhodococcus erythropolis IMV Ac-5017 with the Addition of Tryptophan to the Cultivation Medium/T. P. Pirog [et al.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2020. т.Том 82,N N 6.-С.3-12
12.

Lipopolysaccharide of Pseudomonas mandelii, isolated from Antarctica/O. S. Brovarska [et al.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2021. т.Том 83,N N 4.-С.24-34
13.

Naumenko K. Prediction of biological activity of triazoles derivatives/K. Naumenko, A. Golovan, S. Zagorodnya // Мікробіологічний журнал. -К., 2020. т.Том 82,N N 1.-С.51-61
14.

Optimization of the Cultivation Conditions and the Basic Molecular Tools For Roseoflavin Producer Streptomyces Davawensis/A. O. Tsyrulnyk [et al.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2016. т.Том 78,N N 4.-С.2-10
15.

Synthesis and biological activity of Acinetobacter calcoaceticus IMV B-7241 surfactants depending on monovalent cations content in cultivation medium/T. P. Pirog [et al.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2021. т.Том 83,N N 2.-С.20-31
16.

Thermophilic fungi with glycosidase and proteolytic activities/N. V. Borzova [et al.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2021. т.Том 83,N N 3.-С.24-34
17.

Агглютиногены BORDETELLA PERTUSSIS в диагностике культивирования/И. А. Баснакьян [и др.] // Журнал микробиологии, эпидемиологии и иммунобиологии. -М., 2007,N № 3.-С.37-42
18.

Біологічні властивості дріжджоподібних грибів, ізольованих при дисбіотичних станах слизової оболонки порожнини рота/Г. Ф. Білоклицька, Т. Д. Центіло, О. В. Решетняк // Лабораторна діагностика. -Київ, 2007,N № 3.-С.48-54
19.

Броварська О. С. Характеристика ліпополісахариду Pseudomonas putida/О. С. Броварська, Л. Д. Варбанецъ, А. Ф. Ліханов // Мікробіологічний журнал. -К., 2020. т.Том 82,N N 1.-С.33-42
20.

Бузолева Л. С. Сравнительный анализ качественного и количественного состава аминокислот и органических кислот, продуцируемых в культуральную среду Yersinia pseudotuberculosis при разных температурах/Л. С. Бузолева, Г. П. Сомов, Т. И. Бурцева // Журнал микробиологии, эпидемиологии и иммунобиологии. -М., 2006,N № 3(Приложение).-С.12-16.
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-101   101-101 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)