Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Книги (2)Рідкісні видання (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Мидии<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи з 1 по 6
1.

Клеточная локализация рецепторов муцинового типа, выявляемых новым GalNac/Gal-специфичным лектином из морской мидии Crenomytilus Grayanus в опухолях толстой кишки человека /В. А. Фуртак, А. В. Курика, Н. И Белогорцева // Бюллетень экспериментальной биологии и медицины. -М., 1999,N T.128.-№ 10.-С.441-444
2.

Беленева И. А. Условнопатогенные бактерии, обнаруживаемые в культивируемых мидиях/И. А. Беленева, Э. Ф. Масленникова // Журнал микробиологии, эпидемиологии и иммунобиологии, 2002,N № 2.-С.81-83
3.

Mediterranean and Black Sea organisms and algae from mariculture as sources of antitumor drugs: Rev./G. N. Apryshko, V. N. Ivanov, N/A/ Milchakova // Experimental oncology = Экспериментальная онкология. -Киев:Наукова думка, 2005. т.Vol.27,N № 2.-С.94-94 (Статья на анг.яз., резюме на рус.яз.)
4.

Шумейко А. Г. Защитный эффект экстракта из мидии черноморской (Mytilus galloprovincialis Lam.) при моделировании аллоксанового диабета у крыс/А.Г. Шумейко // Проблеми ендокринної патології. -Харьков, 2008,N № 3.-С.49-55
5.

Сравнительная оценка влияния гомогената и ферментолизата мяса мидий на рост крыс и усвояемость ими белка/Ю. С. Сидорова [и др.] // Вопросы питания, 2013. т.Т. 82,N № 2.-С.17-22
6.

Влияние ферментолизата мяса мидий на рост и некоторые показатели общего адаптационного синдрома у крыс/Ю. С. Сидорова [и др.] // Вопросы питания, 2014. т.Т. 83,N № 4.-С.22-28
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)