Пошуковий запит: (<.>S=Морские пищевые продукты<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи з 1 по 10 |
>1.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Недільська С. М., Пахольчук О. П., Бессікало Т. Г., Шевченко О. О., Кізілова І. А.
Назва : Алергія на морепродукти у дітей: їсти чи не їсти
Місце публікування : Алергія у дитини. - Львів, 2013. - № 1/2. - С. 37 (Шифр АУ32/2013/1/2)
MeSH-головна: ПИЩЕВАЯ ГИПЕРСЕНСИБИЛИЗАЦИЯ -- FOOD HYPERSENSITIVITY РЫБЫ -- FISHES МОРСКИЕ ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- SEAFOOD ДЕТИ -- CHILD
Знайти схожі
|
>2.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Воробьев В. В.
Назва : Влияние пищевых добавок на безопасность и качество морепродуктов
Місце публікування : Гигиена и санитария. - 2007. - № 1. - С. 51-53 (Шифр ГР6/2007/1)
Предметні рубрики: Пищевые добавки Морские пищевые продукты Пищевых продуктов консервирование Пищевые консерванты
Знайти схожі
|
>3.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Назва : Еда, продлевающая жизнь
Місце публікування : Здоровье. - 2011. - № 4. - С. 83 (Шифр 71653/2011/4)
Предметні рубрики: Таурин-- деф Морские пищевые продукты Дибикор-- тер прим
Знайти схожі
|
>4.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Марушко Р. В.
Назва : Ефективність використання омега-3 довголанцюгових жирних кислот під час вагітності та в постнатальному періоді на розвиток, захворюваність та імунний статус дітей раннього віку : перехресне дослідження
Місце публікування : Современная педиатрия. - 2014. - № 2. - С. 47-52 (Шифр СУ26/2014/2)
Предметні рубрики: Беременность Дети MeSH-головна: ЗДОРОВЬЯ СОСТОЯНИЕ -- HEALTH STATUS ЖИРНЫЕ КИСЛОТЫ, ОМЕГА-3 -- FATTY ACIDS, OMEGA-3 ДЕТЕЙ РАЗВИТИЕ -- CHILD DEVELOPMENT МОРСКИЕ ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- SEAFOOD ИММУННАЯ СИСТЕМА -- IMMUNE SYSTEM
Знайти схожі
|
>5.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Петренко О. Д., Мельниченко Т. І.
Назва : Йод і селен у продуктах моря: оцінка результатів дослідження
Місце публікування : Довкілля та здоров’я. - 2014. - № 1. - С. 22-25 (Шифр ДУ9/2014/1)
MeSH-головна: ИОД -- IODINE СЕЛЕН -- SELENIUM МОРСКИЕ ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- SEAFOOD ЭЛЕКТРОХИМИЧЕСКИЕ МЕТОДЫ -- ELECTROCHEMICAL TECHNIQUES
Знайти схожі
|
>6.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Корзун В.
Назва : Морські водорості для лікування і профілактики мікроелементозів
Місце публікування : Фармацевт практик. - 2018. - № 6. - С. 28-29 (Шифр ФУ17/2018/6) Примітки : Бібліогр.: в кінці ст.
MeSH-головна: АВИТАМИНОЗЫ -- AVITAMINOSIS ПИЩА ЗДОРОВАЯ -- HEALTH FOOD ОБЩЕСТВЕННОЕ ЗДОРОВЬЕ, НАБЛЮДЕНИЕ И КОНТРОЛЬ -- PUBLIC HEALTH SURVEILLANCE ВОДОРОСЛИ МОРСКИЕ -- SEAWEED МОРСКИЕ ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- SEAFOOD Анотація: Дефіцит навіть одного з вітамінів чи мікроелементів запускає каскад порушень обміну речовин, запевняє Віталій Корзун, д-р мед. наук, професор, головний науковий співробітник лабораторії профілактики аліментарно-залежних захворювань ДУ «Інститут громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва НАМН України»
Знайти схожі
|
>7.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Назва : Подберите ключ к здоровью
Місце публікування : Здоровье. - 2011. - № 5. - С. 113 (Шифр 71653/2011/5)
Предметні рубрики: Морские пищевые продукты Таурин-- деф Дибикор-- тер прим
Знайти схожі
|
>8.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Назва : Самое полезное мясо - рыба
Місце публікування : Здоровье. - 2005. - № 1. - С. 53 (Шифр 71653/2005/1)
Предметні рубрики: Морские пищевые продукты
Знайти схожі
|
>9.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Morris M. C., Brockman J., Schneider J. A.
Назва : Умеренное потребление морепродуктов связано со снижением риска болезни Альцгеймера
Місце публікування : Артеріальна гіпертензія. - 2016. - № 2. - С. 94 (Шифр АУ38/2016/2)
MeSH-головна: АЛЬЦГЕЙМЕРА БОЛЕЗНЬ -- ALZHEIMER DISEASE МОРСКИЕ ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- SEAFOOD
Знайти схожі
|
>10.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Шульгин Ю. П.
Назва : Ускоренная биологическая оценка сырья из гидробионтов
Місце публікування : Гигиена и санитария. - 2005. - № 4. - С. 34-38 (Шифр ГР6/2005/4)
Предметні рубрики: Пищевых продуктов анализ Морские пищевые продукты
Знайти схожі
|
|