Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Книги (2)Рідкісні видання (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Морские пищевые продукты<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи з 1 по 10
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Шульгин Ю. П.
Назва : Ускоренная биологическая оценка сырья из гидробионтов
Місце публікування : Гигиена и санитария. - 2005. - № 4. - С. 34-38 (Шифр ГР6/2005/4)
Предметні рубрики: Пищевых продуктов анализ
Морские пищевые продукты
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Самое полезное мясо - рыба
Місце публікування : Здоровье. - 2005. - № 1. - С. 53 (Шифр 71653/2005/1)
Предметні рубрики: Морские пищевые продукты
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Воробьев В. В.
Назва : Влияние пищевых добавок на безопасность и качество морепродуктов
Місце публікування : Гигиена и санитария. - 2007. - № 1. - С. 51-53 (Шифр ГР6/2007/1)
Предметні рубрики: Пищевые добавки
Морские пищевые продукты
Пищевых продуктов консервирование
Пищевые консерванты
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Еда, продлевающая жизнь
Місце публікування : Здоровье. - 2011. - № 4. - С. 83 (Шифр 71653/2011/4)
Предметні рубрики: Таурин-- деф
Морские пищевые продукты
Дибикор-- тер прим
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Подберите ключ к здоровью
Місце публікування : Здоровье. - 2011. - № 5. - С. 113 (Шифр 71653/2011/5)
Предметні рубрики: Морские пищевые продукты
Таурин-- деф
Дибикор-- тер прим
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Петренко О. Д., Мельниченко Т. І.
Назва : Йод і селен у продуктах моря: оцінка результатів дослідження
Місце публікування : Довкілля та здоров’я. - 2014. - № 1. - С. 22-25 (Шифр ДУ9/2014/1)
MeSH-головна: ИОД -- IODINE
СЕЛЕН -- SELENIUM
МОРСКИЕ ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- SEAFOOD
ЭЛЕКТРОХИМИЧЕСКИЕ МЕТОДЫ -- ELECTROCHEMICAL TECHNIQUES
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Марушко Р. В.
Назва : Ефективність використання омега-3 довголанцюгових жирних кислот під час вагітності та в постнатальному періоді на розвиток, захворюваність та імунний статус дітей раннього віку : перехресне дослідження
Місце публікування : Современная педиатрия. - 2014. - № 2. - С. 47-52 (Шифр СУ26/2014/2)
Предметні рубрики: Беременность
Дети
MeSH-головна: ЗДОРОВЬЯ СОСТОЯНИЕ -- HEALTH STATUS
ЖИРНЫЕ КИСЛОТЫ, ОМЕГА-3 -- FATTY ACIDS, OMEGA-3
ДЕТЕЙ РАЗВИТИЕ -- CHILD DEVELOPMENT
МОРСКИЕ ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- SEAFOOD
ИММУННАЯ СИСТЕМА -- IMMUNE SYSTEM
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Недільська С. М., Пахольчук О. П., Бессікало Т. Г., Шевченко О. О., Кізілова І. А.
Назва : Алергія на морепродукти у дітей: їсти чи не їсти
Місце публікування : Алергія у дитини. - Львів, 2013. - № 1/2. - С. 37 (Шифр АУ32/2013/1/2)
MeSH-головна: ПИЩЕВАЯ ГИПЕРСЕНСИБИЛИЗАЦИЯ -- FOOD HYPERSENSITIVITY
РЫБЫ -- FISHES
МОРСКИЕ ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- SEAFOOD
ДЕТИ -- CHILD
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Morris M. C., Brockman J., Schneider J. A.
Назва : Умеренное потребление морепродуктов связано со снижением риска болезни Альцгеймера
Місце публікування : Артеріальна гіпертензія. - 2016. - № 2. - С. 94 (Шифр АУ38/2016/2)
MeSH-головна: АЛЬЦГЕЙМЕРА БОЛЕЗНЬ -- ALZHEIMER DISEASE
МОРСКИЕ ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- SEAFOOD
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Корзун В.
Назва : Морські водорості для лікування і профілактики мікроелементозів
Місце публікування : Фармацевт практик. - 2018. - № 6. - С. 28-29 (Шифр ФУ17/2018/6)
Примітки : Бібліогр.: в кінці ст.
MeSH-головна: АВИТАМИНОЗЫ -- AVITAMINOSIS
ПИЩА ЗДОРОВАЯ -- HEALTH FOOD
ОБЩЕСТВЕННОЕ ЗДОРОВЬЕ, НАБЛЮДЕНИЕ И КОНТРОЛЬ -- PUBLIC HEALTH SURVEILLANCE
ВОДОРОСЛИ МОРСКИЕ -- SEAWEED
МОРСКИЕ ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- SEAFOOD
Анотація: Дефіцит навіть одного з вітамінів чи мікроелементів запускає каскад порушень обміну речовин, запевняє Віталій Корзун, д-р мед. наук, професор, головний науковий співробітник лабораторії профілактики аліментарно-залежних захворювань ДУ «Інститут громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва НАМН України»
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)