Пошуковий запит: (<.>S=Морские пищевые продукты<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи з 1 по 10 |
>1.
| Шульгин Ю. П. Ускоренная биологическая оценка сырья из гидробионтов/Ю. П. Шульгин // Гигиена и санитария, 2005,N № 4.-С.34-38
|
>2.
| Самое полезное мясо - рыба // Здоровье, 2005,N № 1.-С.53
|
>3.
| Подберите ключ к здоровью // Здоровье, 2011,N № 5.-С.113
|
>4.
| Петренко О. Д. Йод і селен у продуктах моря: оцінка результатів дослідження/О. Д. Петренко, Т. І. Мельниченко // Довкілля та здоров’я, 2014,N № 1.-С.22-25
|
>5.
| Марушко Р. В. Ефективність використання омега-3 довголанцюгових жирних кислот під час вагітності та в постнатальному періоді на розвиток, захворюваність та імунний статус дітей раннього віку : перехресне дослідження/Р. В. Марушко // Современная педиатрия, 2014,N № 2.-С.47-52
|
>6.
| Корзун В. Морські водорості для лікування і профілактики мікроелементозів/В. Корзун // Фармацевт практик, 2018,N № 6.-С.28-29
|
>7.
| Еда, продлевающая жизнь // Здоровье, 2011,N № 4.-С.83
|
>8.
| Воробьев В. В. Влияние пищевых добавок на безопасность и качество морепродуктов/В. В. Воробьев // Гигиена и санитария, 2007,N № 1.-С.51-53
|
>9.
| Алергія на морепродукти у дітей: їсти чи не їсти/С. М. Недільська [и др.] // Алергія у дитини. -Львів, 2013,N № 1/2.-С.37
|
>10.
| Morris M. C. Умеренное потребление морепродуктов связано со снижением риска болезни Альцгеймера/M. C. Morris, J. Brockman, J. A. Schneider // Артеріальна гіпертензія, 2016,N № 2.-С.94
|
|