Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Книги (3)Рідкісні видання (8)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Мясные продукты<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи з 1 по 11
1.

Бандура Н. А. Применение волокнистых материалов для выработки колбасных и мясных изделий/Н. А. Бандура, Т. П. Иванова, Б. А. Егоров // Здоровье и питание. -К., 1998,N № 5.-С.18-19
2.

Храмов В. А. Метод определения креатина в мясном фарше/В. А. Храмов, А. С. Коломейцева // Вопросы питания, 2008. т.Т. 77,N № 4.-С.84-86
3.

Гордеева Е. А. Мясной прикорм в питании детей первого года жизни/Е. А. Гордеева // Лечащий Врач, 2009,N № 4.-С.52-54
4.

Кіхтяк О. П. Харчові предиктори та провокатори розвитку цукрового діабету 2 типу і серцево-судинних уражень/О.П Кіхтяк // Серце і судини, 2013,N № 1.-С.115-119
5.

Содержание селена в мясе животных и птицы, произведенных на территории Оренбургской области/Т. Н. Бурцева [и др.] // Вопросы питания, 2013. т.Т. 82,N № 5.-С.64-67
6.

Прохорова Е. Антибиотиками по инфаркту/Е. Прохорова // Наука и жизнь, 2014,N № 1.-С.42-43
7.

5 необычных источников белка // Здоровье, 2015,N № 4.-С.74-77
8.

Свойства штаммов Campylobacter jejuni, изолированных из продуктов птицеводства/О. И. Касьяненко [и др.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2017. т.Том 79,N N 4.-С.66-74
9.

Британские специалисты назвали самые опасные продукты и пищевые добавки, вызывающие рак // Медицинские аспекты здоровья мужчины, 2018,N N 2.-С.52
10.

Юрченко Л. І. Технологія низькотемпературної обробки м’ясних напівфабрикатів на основі яловичого фаршу, модифікованого біологічною домішкою "Магнетофуд"/Л. І. Юрченко, І. В. Цихановська, О. Ю. Приходько // Проблеми кріобіології і кріомедицини. -Харків, 2018. т.Т. 28,N № 2.-С.190
11.

Ельцова Л. Б. Гигиеническая оценка частоты потребления пищевых продуктов животного происхождения в рационе студентов-медиков и обоснование путей его коррекции/Л. Б. Ельцова, С. Т. Омельчук, А. А. Петросян // Медичні перспективи. -Д., 2019. т.Т. 24,N № 2.-С.73-82
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)