Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Мясные продукты -- анал<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи з 1 по 3
1.

Коршунова Н. Страсти по колбасе/Н. Коршунова, С. Лившиц // Здоровье, 2006,N № 12.-С.52-54
2.

Оптимизация процесса ферментативного гидролиза сырья животного происхождения для получения функционального мясного протеина/И. В. Николаев [и др.] // Биотехнология, 2008,N № 5.-С.59-67
3.

Молекулярно-генетические и физико-химические методы для характеристики санитарно-гигиенического состояния ферментированных мясных продуктов/С. В. Колотвина [и др.] // Биотехнология, 2011,N № 4.-С.88-94
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)