Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Мясные продукты -- анал<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи з 1 по 3
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Коршунова Н., Лившиц С.
Назва : Страсти по колбасе
Місце публікування : Здоровье. - 2006. - № 12. - С. 52-54 (Шифр 71653/2006/12)
Предметні рубрики: Мясные продукты-- анал
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Николаев И. В., Степанова Е. В., Еремеев Н. Л., Исмаилова Д. Ю., Зайчик Б. Ц., Ружицкий А. О., Хотченков В. П., Костылева Е. В., Синицын А. П., Волик В. Г., Королева О. Б.
Назва : Оптимизация процесса ферментативного гидролиза сырья животного происхождения для получения функционального мясного протеина
Місце публікування : Биотехнология. - 2008. - № 5. - С. 59-67 (Шифр БР27/2008/5)
Предметні рубрики: Гидролиз-- физиол
Мясные продукты-- анал
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Колотвина С. В., Машенцева К. Г., Титов Е. И., Митасева Л. Ф.
Назва : Молекулярно-генетические и физико-химические методы для характеристики санитарно-гигиенического состояния ферментированных мясных продуктов
Місце публікування : Биотехнология. - 2011. - № 4. - С. 88-94 (Шифр БР27/2011/4)
Предметні рубрики: Микробиология промышленная-- методы
Мясные продукты-- анал
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)