Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>S=Мясо -- анал<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Сергевнин В. И., Удавихина Л. С., Горохова С. В., Истомина Л. Ф., Хасанов Р. Х., Сармометов Е. В., Новоселов В. Г.
Назва : Микробиологическая оценка продукта питания из куриного мяса "шаверма" как фактора передачи сальмонелл
Місце публікування : Гигиена и санитария: Двухмес. науч.-практ. журн./ М-во здравоохр. Рос. Федерации. - М.: Медицина, 2012. - № 1. - С. 29-32. - ISSN 0016-9900 (Шифр ГР6/2012/1). - ISSN 0016-9900
Примітки : Библиогр.: с.32
Предметні рубрики: Сальмонеллезы-- эпид
Мясо-- анал
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)