Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Книги (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Мясо-фасовочная промышленность<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи з 1 по 5
1.

Конопко І. Г. Психофізіологічні підходи до визначення професійної придатності майбутніх фахівців м’ясо-переробної промисловості/І. Г. Конопко // Вісник Вінницького держ. мед. ун-ту. -Вінниця, 2001. т.Т. 5,N № 1.-С.20-21
2.

Бессонов В. В. Качественное и количественное определение пищевых красителей в комплексных пищевых добавках для мясоперерабатывающей промышленности/В. В. Бессонов // Вопросы питания, 2006. т.Т. 75,N № 4.-С.58-60
3.

Условия труда и развитие легочной патологии у работников мясокомбината/О. С. Васильева [и др.] // Пульмонология, 2008,N № 4.-С.36-40
4.

Авакова А. Г. Биорезонансная технология - дополнительная возможность повышения питательности мяса бройлеров/А. Г. Авакова // Вопросы питания, 2008. т.Т. 77,N № 6.-С.36-38
5.

Клинические и молекулярно-генетические аспекты формирования профессиональной бронхиальной астмы у мясоупаковщиков/О. С. Васильева [и др.] // Пульмонология, 2012,N № 3.-С.39-44
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)