Пошуковий запит: (<.>S=Натрия хлорид пищевой<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 38
Показані документи з 1 по 10 |
|
>1.
| Cook N. R. Споживання солі має лінійну залежність із рівнем смертності: аналіз дослідження з артеріальної гіпертензії/N. R. Cook, L. J. Appel, P. K. Whelton // Артеріальна гіпертензія, 2016,N № 6.-С.103-104
|
>2.
| FDA ставить нову мету щодо зниження споживання солі в повсякденному раціоні американців // Артеріальна гіпертензія. -Київ, 2021. т.Т. 14,N № 5.-С.77-78
|
>3.
| Selvaraj S. Надмірне споживання солі пов’язане із субклінічною серцевою недостатністю/S. Selvaraj, L. Djousse, F. G. Aguilar // Артеріальна гіпертензія, 2017,N № 4.-С.74-75
|
>4.
| Zhiwei Yang The mechanism of hypertension regulated by high salt intake/Zhiwei Yang // Проблеми ендокринної патології. -Харьков, 2019,N N спец.вип.-С.252
|
>5.
| Белых Н. А. Йододефицитные заболевания. История и реальность/Н. А. Белых // Міжнародний журнал педіатрії, акушерства та гінекології, 2018. т.Т. 12,N № 4.-С.6-14
|
>6.
| Бобришев К. А. Сольова гіпотеза- pro et contra: дискусії щодо ролі натрію хлориду у виникненні та розвитку артеріальної гіпертензії/К. А. Бобришев, В. В. Коломієць // Серце і судини, 2010,N № 1.-С.84-92
|
>7.
| Волков В. С. Особенности артериальной гипертонии у больных постинфарктным кардиосклерозом, потребляющих повышенное количество поваренной соли/В. С. Волков, С. А. Нилова // Кардиология, 2007. т.Т. 47,N № 3.-С.67
|
>8.
| Волошина І. М. Менеджмент споживання кухонної солі при артеріальній гіпертензії (огляд літератури)/І. М. Волошина // Патологія. -Запоріжжя, 2018. т.Т. 15,N N 1.-С.122-126
|
>9.
| Волошина І. М. Сіль при гіпертензії: вживати неможливо відмовитись?/І. М. Волошина, В. І. Кривенко, В. Г. Дейнега // Артеріальна гіпертензія, 2016,N № 5.-С.47-52
|
>10.
| Вуд Ш. Немає жодних переконливих доказів користі від зниження добової норми натрію до 1500 мг/Ш. Вуд // Мистецтво лікування, 2013,N № 9/10.-С.49
|
|
|