Пошуковий запит: (<.>S=Натрия хлорид пищевой<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 38
Показані документи з 1 по 20 |
|
>1.
| Шинкар О. В. Гігієно-фізіологічна характеристика праці робітників при видобуванні кам’яної солі машинним способом/О. В. Шинкар // Медичні перспективи. -Дніпропетровськ, 1999. т.Т. 4,N № 4.-С.100-104
|
>2.
| Шанар Ж. Гипертония, соль и почки/Ж. Шанар // Нефрология. -СПб., 2000. т.Т. 4,N № 1.-С.98-100
|
>3.
| Чурсина Т. Я. Торасемид в лечении гипертензивного пациента: фокус на повышенную солечувствительность как тендерную особенность артериальной гипертензии/Т. Я. Чурсина, К. А. Михалев // Therapia (Український медичний вісник), 2013,N № 2.-С.56-58
|
>4.
| Тронько М. Д. Профілактика йодозалежних захворювань в Україні (огляд літератури)/М. Д. Тронько, В. І. Кравченко // Довкілля та здоров’я, 2019,N № 2.-С.65-69
|
>5.
| Тайная становится явной // Здоровье, 2009,N № 9.-С.66-67
|
>6.
| Солить или не солить? // Здоровье, 2012,N № 7.-С.52-53
|
>7.
| Солевая чувствительность и сахарный диабет (обзор литературы и собственные данные)/В. В. Ховака [та ін.] // Ендокринологія, 2011. т.Т. 16,N № 1.-С.100-109
|
>8.
| Солевая середина // Женское здоровье, 2006,N № 7.-С.91
|
>9.
| Снижение потребления соли для снижения уровня АД: есть ли варианты лучше? // Артериальная гипертензия, 2014,N № 6.-С.69-70
|
>10.
| Рудень В. В. Надмірне споживання кухонної солі (NaCl) як поведінкова детермінанта людини у виникненні/розвитку гострого інфаркту міокарда [I, 21] серед населення Львівщини/В. В. Рудень, О. Р. Ковальська, Н. Ф. Тімченко // Львівський медичний часопис, 2016. т.Т. 22,N № 2.-С.7-12
|
>11.
| Романова Н. П. Порог вкусовой чувствительности к поваренной соли и особенности психологического статуса у юношей с мягкой артериальной гипертонией/Н. П. Романова // Кардиология. -Москва, 2000. т.Т. 40,N № 7.-С.9-11
|
>12.
| Проблема йодной обеспеченности в Республике Беларусь: результаты внедрения стратегии ликвидации йодного дефицита/Т. В. Мохорт [и др.] // Міжнародний ендокринологічний журнал. -Донецьк, 2016,N № 1.-С.11-18
|
>13.
| Потешкина Н. Г. Артериальная гипертензия: проблема потребления соли и вопросы выбора диуретика/Н. Г. Потешкина // Concilium medicum, 2013. т.Т. 15,N № 10.-С.29-33
|
>14.
| Поселюгина О. Б. Клинические особенности артериальной гипертензии в зависимости от порога вкусовой чувствительности к поваренной соли/О. Б. Поселюгина // Клиническая медицина, 2003. т.№ 8.-С.23-25.
|
>15.
| Поваренная соль: все хорошо в меру! // Фармацевт практик, 2018,N № 9.-С.34-36
|
>16.
| Нерознак Ю. П. «Life style modification» у будь-який період життя жінки. Правда і міфи про сіль/Ю. П. Нерознак, Ю. В. Давидова // Український журнал перинатологія і педіатрія, 2021,N N 2.-С.94-95
|
>17.
| Милчев Н. П. Потребление пищевой соли беременными женщинами в Болгарии/Н. П. Милчев // Гигиена и санитария. -М., 1999,N № 6.-С.42-43
|
>18.
| Маменко М. Є. Йодний дефіцит у світі та в Україні: поточний стан проблеми/М. Є. Маменко // Сучасна педіатрія. Україна. -Київ, 2020,N N 7.-С.40-46
|
>19.
| Лікування діуретиками хворих на артеріальну гіпертензію залежно від солечутливості/С. А. Єрмоленко [та ін.] // Сімейна медицина. -К., 2021,N № 4.-С.84-89.
|
>20.
| Кравченко В. І. Ефективність масової йодної профілактики при використанні харчової йодованої солі жінками репродуктивного віку західного регіону України/В.І. Кравченко, Н.І. Миронюк, В.І. Турчин // Ендокринологія, 2008. т.Т. 13,N № 2.-С.184-190
|
|
|