Пошуковий запит: (<.>S=Натрия хлорид пищевой<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 38
Показані документи з 1 по 20 |
|
>1.
| Джатдоева Ф. А. Уровень информированности населения России, Беларуси и Туркменистана о профилактике йоддефицитных заболеваний/Ф. А. Джатдоева // Проблемы эндокринологии, 2007. т.Т. 53,N № 3.-С.16-21
|
>2.
| Волков В. С. Особенности артериальной гипертонии у больных постинфарктным кардиосклерозом, потребляющих повышенное количество поваренной соли/В. С. Волков, С. А. Нилова // Кардиология, 2007. т.Т. 47,N № 3.-С.67
|
>3.
| Кобалава Ж. Д. Потребление соли и артериальная гипертония: есть ли основания для смены позиций?/Ж. Д. Кобалава, С. В. Виллевальде, Е. А. Троицкая // Кардиология, 2013. т.Т. 53,N № 11.-С.75-83
|
>4.
| Поваренная соль: все хорошо в меру! // Фармацевт практик, 2018,N № 9.-С.34-36
|
>5.
| Избыток соли вреден для мозга // Фармацевт практик, 2018,N № 1.-С.12
|
>6.
| Selvaraj S. Надмірне споживання солі пов’язане із субклінічною серцевою недостатністю/S. Selvaraj, L. Djousse, F. G. Aguilar // Артеріальна гіпертензія, 2017,N № 4.-С.74-75
|
>7.
| Проблема йодной обеспеченности в Республике Беларусь: результаты внедрения стратегии ликвидации йодного дефицита/Т. В. Мохорт [и др.] // Міжнародний ендокринологічний журнал. -Донецьк, 2016,N № 1.-С.11-18
|
>8.
| Чурсина Т. Я. Торасемид в лечении гипертензивного пациента: фокус на повышенную солечувствительность как тендерную особенность артериальной гипертензии/Т. Я. Чурсина, К. А. Михалев // Therapia (Український медичний вісник), 2013,N № 2.-С.56-58
|
>9.
| Рудень В. В. Надмірне споживання кухонної солі (NaCl) як поведінкова детермінанта людини у виникненні/розвитку гострого інфаркту міокарда [I, 21] серед населення Львівщини/В. В. Рудень, О. Р. Ковальська, Н. Ф. Тімченко // Львівський медичний часопис, 2016. т.Т. 22,N № 2.-С.7-12
|
>10.
| Cook N. R. Споживання солі має лінійну залежність із рівнем смертності: аналіз дослідження з артеріальної гіпертензії/N. R. Cook, L. J. Appel, P. K. Whelton // Артеріальна гіпертензія, 2016,N № 6.-С.103-104
|
>11.
| Волошина І. М. Сіль при гіпертензії: вживати неможливо відмовитись?/І. М. Волошина, В. І. Кривенко, В. Г. Дейнега // Артеріальна гіпертензія, 2016,N № 5.-С.47-52
|
>12.
| Лікування діуретиками хворих на артеріальну гіпертензію залежно від солечутливості/С. А. Єрмоленко [та ін.] // Сімейна медицина. -К., 2021,N № 4.-С.84-89.
|
>13.
| Нерознак Ю. П. «Life style modification» у будь-який період життя жінки. Правда і міфи про сіль/Ю. П. Нерознак, Ю. В. Давидова // Український журнал перинатологія і педіатрія, 2021,N N 2.-С.94-95
|
>14.
| Тронько М. Д. Профілактика йодозалежних захворювань в Україні (огляд літератури)/М. Д. Тронько, В. І. Кравченко // Довкілля та здоров’я, 2019,N № 2.-С.65-69
|
>15.
| FDA ставить нову мету щодо зниження споживання солі в повсякденному раціоні американців // Артеріальна гіпертензія. -Київ, 2021. т.Т. 14,N № 5.-С.77-78
|
>16.
| Маменко М. Є. Йодний дефіцит у світі та в Україні: поточний стан проблеми/М. Є. Маменко // Сучасна педіатрія. Україна. -Київ, 2020,N N 7.-С.40-46
|
>17.
| Белых Н. А. Йододефицитные заболевания. История и реальность/Н. А. Белых // Міжнародний журнал педіатрії, акушерства та гінекології, 2018. т.Т. 12,N № 4.-С.6-14
|
>18.
| Волошина І. М. Менеджмент споживання кухонної солі при артеріальній гіпертензії (огляд літератури)/І. М. Волошина // Патологія. -Запоріжжя, 2018. т.Т. 15,N N 1.-С.122-126
|
>19.
| Гармашева І. Л. Біологічні властивості ентерококів і лактококів, ізольованих з традиційних кисломолочних продуктів України/І. Л. Гармашева, Н. К. Коваленко, Л. Т. Олещенко // Мікробіологічний журнал. -К., 2020. т.Том 82,N N 1.-С.22-32
|
>20.
| Zhiwei Yang The mechanism of hypertension regulated by high salt intake/Zhiwei Yang // Проблеми ендокринної патології. -Харьков, 2019,N N спец.вип.-С.252
|
|
|